Nad takýmto grafom som sa ešte nezamýšľal, ale to rozpätie je tak veľké a je v tak rôznych turnajoch, že podľa mňa sa z toho veľa vyčítať nedá. Možno si totálne spewy na blindoch 10/20 a 25/50 a často tam vypadneš, ale na blindoch 500/1000 vieš vyhrať jeden pot navyše a to ti pokryje všetky tie zle zahraté veci na 10/20
Každopádne zrejme celkovo viac chipov vyhrávaš, ako prehrávaš, takže celkovo to asi bude dobre, ale neznamená to, že je to dobre úplne všade
Neviem aké rôzne turnaje mixuješ, ale možno sú v tom napr. turnaje s 500 počiatočným stackom a 5,000 alebo 10,000 počiatočným stackom a možno hráš dobre tie deep a hráš zle tie so shortstackom, ale tie sa proste nevedia v počte chipov toľko prejaviť. Aj keď zrejme hráš často podobné turnaje, ja som k tomu teda chcel dodať len toľko, že sú tam zmiešané hrušky s jablkami a dokonca asi aj zelenina s ovocím, takže ťažko na základe toho povedať, či je dobre všetko
Celkovo na cashi keď človek pozerá svoj graf na nejakých blindoch, tak sa prepodkladá, že má stále stack 100bb, na turnaji sa inak hrá, keď máš rovnaké blindy ale iný stack, tak neviem, či takýto graf má vôbec nejakú informáciu, asi len takú, že si na tých blindoch zatiaľ vyzbieral viac chipov, než si tam prehral
Ak si aj dáš napr. filter iba blindy 500/1000 a zistíš, že si tam profitabilný, môže to znamenať, že raz si bol na tých blindoch ako chipleader a úplne si terorizoval na bubline chlapíkov okolo, ktorí sa báli, že vypadnú a tam si to hral správne, a zároveň si popritom v 5 turnajoch katastrofálne hral ako shortstack, kde si bol na tých blindoch s malým stackom a odblindoval si sa k smrti. Keďže si sa tam dostal s malým stackom, tak sa to v chips won prejaví málo, ale vôbec to neznamená, že si hral správne