matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog - co nebolo moze byt :)

Odoslaťod tomisumi 05 Okt 2011 20:27

Brno nič?
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

Odoslaťod matiapag 05 Okt 2011 21:40

@ tucniak - ak by si tam mal nejakych znamych, tak by som nenormalne bral nejaky kontakt :) mna uplne dostala tato prezentacia, najma grafy s nastupnymi platmi absolventov a ich platmi po 5,10... rokoch :) A ja v reci nerobim rozdiel medzi ekonomikou a ekonomiou (hoci viem, ze existuje) iba kvoli tomu, ze slovo ekonomika sa mi viac paci :P

http://kit.vse.cz/o-katedre/koncepce-studia/

tomisumi napísal:Brno nič?

Samozrejme, aj to je jedna z moznosti, stale chcem primarne studovat informatiku a Brno sa mi tu pozdava viac ako Praha, resp. Masarykova > Karlova. Nechcem byt kocka, co bude 5 rokov non-stop programovat, pricom v tom budem urcite najslabsi a vsetci moji spoluziaci uz davno budu mat kontrakt s google a IBM, lebo od 11 rokov programuju operacne systemy :D Tato VSE je nenormalne podla mojho gusta, ak mas chut, klikni aj ty na ten link above ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 18 Okt 2011 15:31

no mini update teraz - uspesne som dnes zvladol skusky v autoskole, tak do tyzdna-dvoch by mal dojst vodicak a som v siedmom nebi :) Este o 3 tyzdne stuzkova a potom pokrovy comeback :P
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 03 Nov 2011 21:25

I AM BACK

srsly, dnes som si zahral session po dobrych dvoch mesiacoch a bolo neskutocne, ked som zistil, ze mi ten poker naozaj velmi chybal :) chybalo mi riesenie situacii, vyhrate poty, pocit pri uspesnom bluffovani, robenie poznamok... proste vsetko mi chybalo :) Aj vdaka tucniakovi sa mi podarilo spojazdnit skiny, ktore sem daval na forum mino_o a vyzera to teraz naozaj velmi velmi dobre a som aj rad, ze je tam nejaka zmena :) Prva session bola dnes iba taka otukavacia, zistil som, ze som vsetko za ten cas nezabudol, ale zasa je toho dost, hlavne co sa tyka sustredenia a vsimania si veci. Hral som total straightforward, miestami az nitty a sustredil som sa iba na to, aby som nespravil nejaku marginalnu chybu. Superov som az tak velmi neriesil, mozno tak ku koncu session, ked uz som mal aky-taky prehlad o gameflow na jednotlivych stoloch a volaktore veci uz sli podvedome :) Tento mesiac planujem odohrat nie velmi vela, tak 10-15k ruk, ale planujem pravidelne pozerat nejake videa, pretoze sa fakt do toho potrebujem znova dostat, nie je to len tak po 2-3 mesiacoch, kedy som vobec o pokri nerozmyslal, hned zacat hrat. Musim dost rebuildovat BR po tom, ako som dost nestastne skoncil na konci leta + som si vacsinu aj tak vybral a minul :P Ale tak da sa s tym hrat, pokial to samozrejme nebude pokracovat tak, ako to minule skoncilo :) Prva session mierny minus, ale na to, ze som zo zaciatku nevedel, kde mi hlava stoji, celkom ok :)

RL eaaaasy, skolu som trosku prestal riesit posledne dni :) Prisiel vodicak, prislo auticko a akosi mam v ruke vsetko, len nie ucebnice. Ale whatever, buduci piatok stuzkova, tyzden na to dozvuky, proste tip-top ;)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 05 Nov 2011 12:18

Comeback it is!

Prve sessions boli take pochmurne a rozhadzane, ale postupne sa otukavam :) Stale je to vsetko dost straightforward, ale tak pocas dnesnej session som mal pri jednom stole po 120 rukach staty 28/28/af8/3b11 a na druhom 32/29/af6/3b8, takze z casu na cas hram aj nieco viac, ako taky standard ;) Zaroven pozeram Thin Red Line, z casti pre to, lebo je to nuts a z casti preto, lebo su to videa, kde su nahrate sessions a nie nejaka teoria a ja teraz prave tie sessions potrebujem vidiet, aby som sa znovu do toho dostal, ako treba rozmyslat a pod.
Prílohy
comeback.jpg
comeback.jpg (135.71 ) Zobrazená 2567 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Re: matiho blog - Here I am again ;)

Odoslaťod matiapag 14 Jan 2012 14:02

Dobry den :D Je to zaujimavy pocit, zapinat session s pocitom radosti a nie iba z nejakeho donutenia, co ma sprevadzalo poslednych niekolko mesiacov :) Dnes sa vela zmenilo, je to asi aj tym, ze sa mi konecne dari trosku poslednych par dni, ale v kazdom pripade sa nieco v mojom mozgu preplo do stareho rezimu a mam super pocit z toho, ked mam pred sebou rozdane karty :) snad mi to bude dostatocna motivacia na to, aby som konecne opat zamakal a niekam sa dostal ;)

Cervena ofc broke, ale je to NL6-NL10, velku vacsinu rollu som vybral, tak aj trosku kvoli self confidence zacinam este nizsie :)
Prílohy
last5k.jpg
last5k.jpg (90.92 ) Zobrazená 2354 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 17 Máj 2013 11:43

Hram sa poker. Je to dobry pocit.

btw, HM musim mat 2ku? Ja chcem povodny normalny, ved aj licenciu mam.

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
nabokow
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Stanley VII 17 Máj 2013 12:49

HM1 normálne frčí ďalej :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod matiapag 17 Máj 2013 12:51

a da sa to stiahnut z official webu?
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Stanley VII 17 Máj 2013 12:57

Nehľadal som to tam, ale nedávno som niečo riešil s HM1 a support mi odpísal, nech upgradnem na túto verziu, takže by to mohlo ísť normálne stiahnuť aj tebe:

http://www.holdemmanager.com/Downloads/ ... pr2013.exe

Za tento príspevok od Stanley VII poďakovali :
matiapag
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!