matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho blog.

Odoslaťod matiapag 04 Jún 2013 06:45

michael163 napísal:HUD na rush pokri ti pojde ked downgradnes verziu HEMu na nejaku nizsiu, na konkretne ktoru si uz nepamatam ale mne to tak islo a nasiel som to na HEM forach behom par minut a behom par minut to aj rozfachal.

No a tu sa zrejme dostavame do problemu, pretoze ked som tam zacal hrat pred 3 tyzdnami cca, tak mi tam nesiel HUD vobec a praveze som ho potreboval upgradenut na nejaku uplne najnovsiu verziu, aby mi siel aspon na regular stoloch. Skusim spravit neskor nejaky thread tam a uvidim, ze co to da :)

michael163 napísal:Na studium odporucam vseborec.cz, najdes tam nejake vycuci a cheaty a za noc to budes crushovat minimalne na 60%!

+1 za tu myslienku a paci sa mi narazka s percentami imo :D ako si na tom, statnicujes?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod matiapag 07 Jún 2013 08:24

No takze mensi heads up. Stale si pinkam NL5 Rush na FTP, ale kedze mi stale nejde HUD, tak ma to trosku odradza a bojujem medzi presvedcenim, ze tak odohram viacej ruk a presvedcenim, ze je hlupost hrat bez statov proste :D Zatial sa mi tam dari, ale to moze byt len heater a preto zacinam hrat aj regular stoly, kde uz aj hram nejaky poker :) Chystam sa ale prejst na stars, kde by hranim NL5/NL10 Zoom malo byt uplne jednoduche dosiahnut Gold status a so vsetkymi rewardmi s tym spojenymi + FDB by som tam celkom mohol boostnut bankroll :) Som zvedavy, aka je tam uroven hracov (na NL5 na FTP su stoly mimo spicky plne regov/nitov, aj ked ofc velmi weak, ale aj tak.. a v spicke su tam zas waiting listy po *****), takze by to nemalo byt az take tazke adaptovat sa :) V kazdom pripade sa ma drzi heater odkedy som zacal hrat, ale nebudem to sem postovat lebo mi to budete zavidiet a skonci to 8-) Srandujem, berte to ako motivaciu :) peace to all!

a btw, s tym RUSHom sa daju nahrat aj pekne objemy, ten NL5 graf je za tento mesiac (dnes som este nehral) :P

NL5.jpg
NL5.jpg (90.05 ) Zobrazená 2530 krát
Prílohy
NL2.jpg
NL2.jpg (89.66 ) Zobrazená 2515 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 13 Jún 2013 15:07

Hello, tak mensi update :) Dnes som dostal pekne na drzku, zacalo to peknou session, vsetko slo ako malo ale potom som to pokazil :wall: ked som si k 4 stolom NL5 Rush pridal 2 NL10 :) Obv som stratil koncentraciu + sa to spojilo s nepeknou variaciou a dostal som fakt dost nepekne :) Na druhej strane sa snazim iba doclearovat bonus na FTP a potom to rychlo vsetko presunut na Stars a clearovat bonus tam, tak by to malo byt fajn, kedze tam na zoome mam aj HUD :D NL10 Rush necham urcite tak, budem hrat NL5 rush a regular stoly a uvidime, ako to pojde :) Spokojny som tento mesiac hlavne s objemom, aj ked poslednych par dnit o nebolo zrovna ono, chcel som to dohnat dnes imo, ale uz to na dnes urcite nechavam tak :)
Prílohy
junsofar.jpg
junsofar.jpg (90.04 ) Zobrazená 2370 krát
damn.jpg
damn.jpg (89.59 ) Zobrazená 2362 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 15 Jún 2013 17:58

Toto mi prichystalo P****Stars na privitanie :)

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.05(BB) Replayer
SB ($2.64)
BB ($5.36)
Hero ($5)
UTG+1 ($9.56)
CO ($5.87)
BTN ($5.51)

Dealt to Hero 6:diamond: 6:club:

Hero raises to $0.15, fold, fold, BTN calls $0.15, SB calls $0.13, fold

FLOP ($0.50) 6:spade: A:heart: A:club:

SB checks, Hero checks, BTN checks

TURN ($0.50) 6:spade: A:heart: A:club: Q:diamond:

SB bets $0.25, Hero raises to $0.85, BTN raises to $2.30, SB folds, Hero raises to $4.85 (AI), BTN calls $2.55

RIVER ($10.45) 6:spade: A:heart: A:club: Q:diamond: 3:club:

BTN shows Q:spade: A:diamond:
(Pre 45%, Flop 22.9%, Turn 97.7%)

Hero shows 6:diamond: 6:club:
(Pre 55%, Flop 77.1%, Turn 2.3%)

BTN wins $10.02

Just kidding, bola to jedna z prvych ruk v mojej vobec prvej zoom session na starsoch, ale neskor sa to vsetko otocilo a skoncil som v peknom pluse :) Asi hodinku mi trvalo nastavit, aby HUD pracoval spravne (obv je takmer jedno, ktory HEM update mam, treba len pustit stars ako spravca :stena: ) a uz to vsetko slape :) Som zvedavy, ake tu bude pole, vacsina tvoria supertight nitky, fishky a regov som stretol ovela menej ako som stretaval napr. na regular stoloch na FTP, takze to vyzera celkom fajn, uvidime, ako to pojde dalej ale :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod chulanbetra 18 Jún 2013 15:32

Mozem noob otazku? Ten turn je lepsie raise alebo call vo vseobecnosti (nemas staty), kedze mas za sebou este hraca.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod nabokow 18 Jún 2013 15:41

vzdy raise v tomto spote, chces budovat pot
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2013 08:52

ani si nevies predstavit co vsetko by som ti osral za ten check na flope :D :D :bad:
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 19 Jún 2013 09:52

Tak co ja viem, akoze z coho tam mozem tahat value na tom flope? Sure, pps 77-JJ mozno, ale to na nonscary turne (ktorych je vacsina) ten BTN aj tak betne (nejaky nitter to bol, ten SB nitty fish). Ak ma eso, tak sa aj tak stackneme a ak ma ine tak to foldne, no ak hitne na turne nejaky 2. par (pricom mne to ruku neohrozi), tak mozem mat aspon 1 street of value :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod mr_kaktus 19 Jún 2013 10:09

imo tam je jedna street of value zo vsetkych pp (nie len 77 - JJ), silne Khi podla mna tiez na flope nefoldne na nejaky rozumny bet (1/2pot) plus nejake random floaty. btw logika ohladom PPs (77 - JJ) nie je imo dobra, lebo tie ti nefoldne ani na 2 barrely, cize dobrovolne stracas value, ked cakas ze ti btn na turne sam betne, plus nehovoriac o tom ze ked betnes ty tak si ty urcujes vysku betu (ci kolko si myslis ze btn betne na turne - pot, 3/4pot? imo ak by uz aj betoval, co imo nemusi vzdy, ale vzdy (alebo takmer vzdy) bude callovat) tak to bude nejaky smiesny 1/2pot bet. a btw. plan po turn bete si mal aky? c/c? a river zase c/c, ci donk? alebo c/r turn?

a inac turn line sa mi potom nepaci uz vobec kedze reprezentujes nejaku marginal SD value, s ktorou si sa zrazu rozhodol raisovat minlead? btw. ak bol btn nitter (kludne mu daj do PF calling range vs UTG aj QQ, imo ho nebude casto 3 betovat) tak by som si nebol isty ci moje 4th nuts su na ten jeho 3bet dobre (aj ked samozrejme by som to nefoldoval) :)
Obrázok používateľa
mr_kaktus

Založený: Aug 2008
Poďakoval/li: 67 krát/61 krát

Odoslaťod matiapag 19 Jún 2013 10:32

bol to setup a hotovo!

srandujem, diky za postrehy, vyjadrim sa k tomu neskor, ked budem v mensej euforii (uz iba jedna skuska ostala) :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!