yegon napísal:preco cbetujes?
človek zistí že robí veľa vecí, ktoré ani nevie prečo, v tom momente som asi chcel vedieť na čom som aj keď, asi by mi to veľa nepovedalo, možno by som dostal call K-áčiek, ktoré môže mať všetky možné, nižšie páry, tak isto JQ. A pri tom AF vlastne tie K-áčka mohol raisovať. stále sú tam ale ruky ktoré sú horšie a mohol mi ich zavolať. Mám pravdu alebo tam niečo prehliadam?
chulanbetra: nemám žiadny read, a podľa statov, ktoré majú malú vzorku to vyzerá na priemernú rybu. Možno nadpriemerne agresívnu, možno nie. Všetko v jeho range okrem K2+ a T2s+,T8+ mohol blufovať. A jeho range môže byť naozaj veľká, rôzne conectory, všetky páry, všetky broadway karty, A2+.
keď sme pri tom aké sú nízke hodnoty pre W$SD ? keby som už mal lepšiu vzorku, resp, aké sú hodnoty regov pre WTSD
EDIT:
práve som dohral, a dnes pekná session, mal som pocit že som hral o niečo lepšie, pomaly si zvykám otvárať 4-5BB, a prišiel som na chuť raisovania cbetov nitkám na niektorých flopoch. Tak sa zdá že mi to zlepšilo non-showdown, ale to uvdidím po vačšej vzorke.
Dnes:
1005 rúk
+6,89