holdem manager - zobrazenie skratiek v HUD
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: holdem manager - zobrazenie skratiek v HUD
inac sleduje holdem manager aj EV alebo nieco take?ak ano kde to najdem?
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
crank139 napísal:jasne ze mi to pomohlo moc dik, inac vsetky tie udaje ktore tam su su udavane v percentach? ak nnie ako to mam rozlisit?
a ak tu mate niekto hm2 neviete kde tam nastavit nieco ako flop TOT re-reise - fold?
Je tam Flop raise cbet ak myslis to.
Alebo hladaj nieco ako raise flopbet ak sa tam maju ratat aj donkbety a bety vlimpovanych potoch.
crank139 napísal:inac sleduje holdem manager aj EV alebo nieco take?ak ano kde to najdem?
Tak EV v akom zmysle? Ukazuje ti EV krivku na grafe.
Ukazuje ti EV tvojich a superovych kariet v replayeri...
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
zdar neda sa v tomto programe okrem toho nejako zladit aj moj bank s grafom tohto softu? lebo ked som ho teraz znova nainstaloval a nemal som som na import ziadne handy zacina mi to od nuly a je to troska blbee...
- crank139
Trosku specifikuj tento problem, lebo nie som si isty, co je to "bank s grafom softu".
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Asi chceš mať na grafe hneď, že si v zelených číslach? Že si akokeby už vyhral to, čo máš vložené v herni z vlastných peňazí? Aby akože graf ukazoval rovnaké číslo, ako je stav tvojho účtu v herni?
Takáto vec sa teoreticky dá urobiť tak, že si v Holdem Managerovi akože nastavíš, že ti bol vyplatený bonus vo výške stavu tvojho účtu v herni.
Keď si dáš zobrayiť graf v Holdem Managerovi 2, v rohu naľavo dole máš Options, tam si zaškrtni "Show rakeback and bonuses". Táto krivka ti potom bude ukazovať tvoje výhry spolu s peniazmi z bonusov a rakebacku a ako bonus si tam kľudne môžeš vložiť aj svoj vlastný vklad.
Bonus si vložíš tak, že klikneš na "Settings" (nájdeš napríklad v Reports hneď pod vybraným Herom) a tam vyber "Rakeback and Bonuses"
V časti "Bonuses" potom klikni na +, ako description uveď napr. môj vklad, alebo stav môjho účtu, alebo čokoľvek iné, sumu si zadaj akú chceš, rovnako menu a dátum, kedy si tento akože bonus akože dostal tak, aby si graf videl taký, ako ho vidieť chceš.
Význam to síce veľmi nemá, ale ak to tak chceš a pomôže ti to k lepšiemu pocitu pri pohľade na graf, dá sa to takto urobiť
Takáto vec sa teoreticky dá urobiť tak, že si v Holdem Managerovi akože nastavíš, že ti bol vyplatený bonus vo výške stavu tvojho účtu v herni.
Keď si dáš zobrayiť graf v Holdem Managerovi 2, v rohu naľavo dole máš Options, tam si zaškrtni "Show rakeback and bonuses". Táto krivka ti potom bude ukazovať tvoje výhry spolu s peniazmi z bonusov a rakebacku a ako bonus si tam kľudne môžeš vložiť aj svoj vlastný vklad.
Bonus si vložíš tak, že klikneš na "Settings" (nájdeš napríklad v Reports hneď pod vybraným Herom) a tam vyber "Rakeback and Bonuses"
V časti "Bonuses" potom klikni na +, ako description uveď napr. môj vklad, alebo stav môjho účtu, alebo čokoľvek iné, sumu si zadaj akú chceš, rovnako menu a dátum, kedy si tento akože bonus akože dostal tak, aby si graf videl taký, ako ho vidieť chceš.
Význam to síce veľmi nemá, ale ak to tak chceš a pomôže ti to k lepšiemu pocitu pri pohľade na graf, dá sa to takto urobiť
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
presne to som potreboval, neslo mi o lepsi pocit ale skor oto aby mi to tam ukazovalo rovnake hodnoty ako aj cashiery ps
- crank139
VNPK napísal:Ze zacatku se snaz pouzivat co nejmin statu. Ja mam pro ZOOM 6max tady toto. S tim, ze co potrebuju navic si rozkliknu v hudu.
Jmeno / Pocet hand / Steal / Fold to steal
VPIP / PFR / 3bet / Fold to 3B / AF (postflop agrese v procentech)
No a pouzivam barevny range na jednotlivy staty - Modry pro Regular staty, cerveny pro nity, zluty pro LAG ...
tie farebne range pre staty si nastavujes kde alebo ako?dik
- crank139
Pozri si toto video, snáď ti pomôže sa s HUD-om viac skamarátiť
http://www.pokerportal.info/poker-videa/n ... ud-options
http://www.pokerportal.info/poker-videa/n ... ud-options
-
to video mi nejde prehrat po minute sa mi to zasekne, objasni mi to v jednej dvoch vetach pls, inac tie farebnee staty sa daju zapnut pri vsetkom kde ich davas rozlisovat napr iba pri vpip alebo vsade?
- crank139
Kdekoľvek chceš, k videu je aj text s obrázkami, takže to môžeš nájsť aj tam. Pozri si časť pod nadpisom Hud Options - Stat Appearance
Vyzerá to, že v tom videu je naozaj nejaká chyba, budem musieť skontrolovať, čo je vo veci...
Vyzerá to, že v tom videu je naozaj nejaká chyba, budem musieť skontrolovať, čo je vo veci...
-
Počet príspevkov: 25 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.