Pomoc s ultimate freeroll
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Pomoc s ultimate freeroll
zdravím. Za 2dni štartuje na pk ultimate a mne sa tam stale nedarí dostať. Nechcel by niekto cez môj účet vyhrať vstupenku vstupenku?(samozrejme by som poskytol prihlasovacie udaje) Bol by som tam veľmi vďačný.
- icard
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Pomoc s ultimate freeroll
Myslím, že si príliš veľký optimista. Jednak je to proti pravidlám P****Stars a po druhé, prečo by to niekto robil? Buď sa bude snažiť vyhrať vstupenku pre seba, alebo ju už má a nebude tráviť čas vyhrávaním tvojej vstupenky, keď môže hrať (keď aj nejaké freerolly) sám, na svojom účte, miesto porušovania podmienok herne kvôli niekomu inému a riskovaniu zablokovania aj vlastného účtu
Získanie vstupenky je úplne jednoduché. Skrátka si vlož na P****Stars $50 a zadaj kód ULTIMATE a vstupenku máš zadarmo, nemusíš nič vyhrávať. Keď aj tých $50 prinajhoršom neskôr vyberieš (po skončení turnaja, lebo inak vstupenku stratíš).
Podľa mňa nieje o čom, kto má voľných $50, čo je cca 40e, tak si tú vstupenku úplne jednoducho zaistí zadarmo bez akejkoľvek práce
Získanie vstupenky je úplne jednoduché. Skrátka si vlož na P****Stars $50 a zadaj kód ULTIMATE a vstupenku máš zadarmo, nemusíš nič vyhrávať. Keď aj tých $50 prinajhoršom neskôr vyberieš (po skončení turnaja, lebo inak vstupenku stratíš).
Podľa mňa nieje o čom, kto má voľných $50, čo je cca 40e, tak si tú vstupenku úplne jednoducho zaistí zadarmo bez akejkoľvek práce
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Prosim Vas, ak ma niekto odpoved, odpovedzte co najrychlejsie - ak depositnem 50$ na stars s kodom "ultimate", dostanem aj FDB (ak teda ostatne podmienky na FDB splnam)? Mam hodinu a 45 minut, ak nie, tak depozitnem 10$ a idem hrat SnG satellite
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Neskoro som si to všimol, ako si to nakoniec poriešil? Hral si to SNG a hráš teraz o mega?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
jj, depozitol som 10$ (za ktore som FDB nedostal). Medzi casom som dostal aj odpoved od supportu kam som hned pisal a potvrdili mi, ze bonusy sa kombinovat nedaju. Mal som ale scigro, dostal som ticket na to SnG a trafil som ho, momentalne je 6400 ludi left v tom freerolle a kazdy ma istych uz 8$, mam cosi vyse average
-
Out nejak 3700, ale mozem byt rad aj za tych 16$ imo Strasny donkament hento, blindy su kazdych 5min, average sa tam dostaval postupne pod 10BB, co je mega hlupost Ale zahral som si pekne, aj napatie bolo a aj som vyhral cosi
-
Počet príspevkov: 6 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.