Pomoc s ultimate freeroll

Diskusia k herni P****Stars

Pomoc s ultimate freeroll

Odoslaťod icard 28 Jún 2013 21:29

zdravím. Za 2dni štartuje na pk ultimate a mne sa tam stale nedarí dostať. Nechcel by niekto cez môj účet vyhrať vstupenku vstupenku?(samozrejme by som poskytol prihlasovacie udaje) Bol by som tam veľmi vďačný.
icard

Založený: Jún 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Re: Pomoc s ultimate freeroll

Odoslaťod Stanley VII 29 Jún 2013 11:58

Myslím, že si príliš veľký optimista. Jednak je to proti pravidlám P****Stars a po druhé, prečo by to niekto robil? :) Buď sa bude snažiť vyhrať vstupenku pre seba, alebo ju už má a nebude tráviť čas vyhrávaním tvojej vstupenky, keď môže hrať (keď aj nejaké freerolly) sám, na svojom účte, miesto porušovania podmienok herne kvôli niekomu inému a riskovaniu zablokovania aj vlastného účtu :)

Získanie vstupenky je úplne jednoduché. Skrátka si vlož na P****Stars $50 a zadaj kód ULTIMATE a vstupenku máš zadarmo, nemusíš nič vyhrávať. Keď aj tých $50 prinajhoršom neskôr vyberieš (po skončení turnaja, lebo inak vstupenku stratíš).

Podľa mňa nieje o čom, kto má voľných $50, čo je cca 40e, tak si tú vstupenku úplne jednoducho zaistí zadarmo bez akejkoľvek práce ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 16:16

Prosim Vas, ak ma niekto odpoved, odpovedzte co najrychlejsie - ak depositnem 50$ na stars s kodom "ultimate", dostanem aj FDB (ak teda ostatne podmienky na FDB splnam)? Mam hodinu a 45 minut, ak nie, tak depozitnem 10$ a idem hrat SnG satellite :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Stanley VII 30 Jún 2013 18:34

Neskoro som si to všimol, ako si to nakoniec poriešil? Hral si to SNG a hráš teraz o mega? :)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 19:33

jj, depozitol som 10$ (za ktore som FDB nedostal). Medzi casom som dostal aj odpoved od supportu kam som hned pisal a potvrdili mi, ze bonusy sa kombinovat nedaju. Mal som ale scigro, dostal som ticket na to SnG a trafil som ho, momentalne je 6400 ludi left v tom freerolle a kazdy ma istych uz 8$, mam cosi vyse average :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 30 Jún 2013 19:54

Out nejak 3700, ale mozem byt rad aj za tych 16$ imo :D Strasny donkament hento, blindy su kazdych 5min, average sa tam dostaval postupne pod 10BB, co je mega hlupost :) Ale zahral som si pekne, aj napatie bolo a aj som vyhral cosi :)
Obrázok používateľa
matiapag

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!