crank139 blog
Počet príspevkov: 40 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
crank139 blog
zdar hram vzdy s bm min 50 bi, zaciatkom mesiaca som zacal hrat nl16 vyskrabal som sa po tyzdni a pol na 65 bi a od vtedy som zacal nenormalne krachovat prehravat jednu hru za druhov tolko bad beatov som nevidel este v telke po dalsom tyzdni a pol som spadol opat na nl10 a prepadol som sa az na 56bi na nl10, je to normalne stalo sa vam to uz niekedy? som prekliaty alebo co? asi pridem o rozum
- crank139
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 31 krát/7 krát
Re: Downswing
ak to s tebou takto mava uz na nl10 stop playing poker right now
je to bezne, najdi si niekde variance simulator ktory ti ukaze ako mozes runnovat aj keby mas realny winrate povedzme 8bb/100
liek: chod na nl5, vyhraj 30bi, ziskaj sebadoveru, pokracuj
je to bezne, najdi si niekde variance simulator ktory ti ukaze ako mozes runnovat aj keby mas realny winrate povedzme 8bb/100
liek: chod na nl5, vyhraj 30bi, ziskaj sebadoveru, pokracuj
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Napis, aky mas nick na starsoch (ak hravas tu NL10 tam) a kuknem sa, ci nemame spolu nieco odohrate a pripadne co o tebe viem )
Imo co pise tucniak su vsetko mudre veci, ja som po podobnom zazitku sekol s pokrom na skoro 2 roky ;D
Imo co pise tucniak su vsetko mudre veci, ja som po podobnom zazitku sekol s pokrom na skoro 2 roky ;D
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
no neviem ja som do toho mega zazraty predtym som to hral iba tak zeby bolo teraz som to zacal studovat citat knihy atd ucim sa pracovat s hm takze stym seknut urcite nemienim ale tolko bad beatov co ssom zazil v poslednej dobe mi nepride normalne (ok bez debat ze vsetko neboli len bad beaty )preto som chcel vediet ci sa to stalo viacerym a prezivam len momentalnu mega smolu respektive zacal byt problem vomne alebo cim to moze byt? hram s nickom tomas1470
- crank139
Otazka: preskocil si vsetky limity pod NL16? Alebo si si povedal: mam 50BI na tento limit, tak ho idem zacat hrat? Porazaj nizke limity s rukou vo vrecku (bars aj s 200BI), a az potom rub vyssie....
- Magnus
- Založený: Okt 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/75 krát
Ja mám práve cca 30BI (down)swing . Prebehni si spoty, v ktorým si najviac prehral a porozmýšľaj nad tým, či to bola optimal play. Viacej času ako venovať čítaním knižiek, pracuj imho na svojej hre a to od základu (mne to pomohlo dosť).
Etc
opening ranges z konkrétnych pozícií - otváram priveľa? primálo?
3bet ranges pozícia vs pozícia - Mám svoju range rozšíriť/zúžiť? Som exploitable vs 4bet? Môžem si to dovoliť? (väčšinou hej,ale bacha proti komu a nie veľmi)
defend vs steal - BU/blinds,BvB (DIS!)
Ja som si myslel, že som mal dobrú stratégiu na beatovanie hier, no keď som si to schválne pozeral v Equilabe, tak som bol na tom dosť špatne. V porovnaní s časom, ktorý do toho vložíš sa nedá porovnať s výsledkom tvojej práce.
a nech sa to otočí
Etc
opening ranges z konkrétnych pozícií - otváram priveľa? primálo?
3bet ranges pozícia vs pozícia - Mám svoju range rozšíriť/zúžiť? Som exploitable vs 4bet? Môžem si to dovoliť? (väčšinou hej,ale bacha proti komu a nie veľmi)
defend vs steal - BU/blinds,BvB (DIS!)
Ja som si myslel, že som mal dobrú stratégiu na beatovanie hier, no keď som si to schválne pozeral v Equilabe, tak som bol na tom dosť špatne. V porovnaní s časom, ktorý do toho vložíš sa nedá porovnať s výsledkom tvojej práce.
a nech sa to otočí
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
No mam na teba necelych 100 ruk, v showdowne som ta videl iba parkrat, ale pokukal som si aj rozne ine handy co si odohral a vacsinou je to dost katastrofa Odporucam ti zalozit si tu blog (mozes premenovat nazov tohto threadu napriklad), postnut sem nejke grafy a hlavne staty (ktore mas u mna za tych par ruk katastrofalne, ale to nie je smerodajne) a urcite sem postovat aj nejake handy. Videl som tam od teba vela kuskov, okrem ineho hrozne rad mindonkujes, minraisujes (aj z UTG na stole, kde su ante, co je absolutny nezmysel) a robis podobne veci. Mne si spravil jednu velku hlupost, otvaral si MP, dostal si 3bet odomna z BUT, flatol si a na flop A63s si donkol nieco vyse 3/4 a nasledne si foldol na moj raise, co si neviem predstavit ani jednu ruku s ktorou by toto bola profitabilnejsia hra ako c/c.. Ako som vravel mas u mna aj divoke staty a kvoli tym minraisom a mindonkom predpokladam, ze ta mam v softe oznaceneho ako fish.
Takze ten swing zarucene nie je sposobeny iba beatmi
A ano, stalo sa mi nieco velmi podobne, hral som NL20 v tej dobe, nehral som s tak safe BRM ako ty, ale mal som uz skoro 50BI na NL20 a potom za asi 10k ruk som prehral na NL20/NL10 polku BR s tym, ze EV line som mal v pluse
Takze ten swing zarucene nie je sposobeny iba beatmi
A ano, stalo sa mi nieco velmi podobne, hral som NL20 v tej dobe, nehral som s tak safe BRM ako ty, ale mal som uz skoro 50BI na NL20 a potom za asi 10k ruk som prehral na NL20/NL10 polku BR s tym, ze EV line som mal v pluse
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
zeltzn:dost som o tom cital ale nikdy som tomu nekladol velky doraz urcite to oddnes asi zacnem robit
matiapag:tie mindonky pouzivam vacsinou ked chytim na flop monster minraise vacsinou ked vsadzam pre value (nevravim ze to robim dobre,snazim sa to hlavne robit podla toho co sa docitam) ale hlavne je to navyk stoho ze mi to vkuse niekto poklada pri silnych rukach,mal by som pri tom aj tak vsadzat viac?
inac k tej ruke ruke tipujem ze som tam mal slabe eso ked ma niekto re-reisne silnejsie po tom tak sa viem zlaknut, mozno som sa zlakol tvojho HUD-u,kukol by som si to ale zblbol mi pc a tak som prisiel o celu moju historiu hand lebo som si ich dovtedy nezalohoval,ten blog si urcute zalozim alebo to pls niekto premenujte a premiestnite lebo by som to inak postnute v zlejcasti keby som to iba premenoval,dik
matiapag:tie mindonky pouzivam vacsinou ked chytim na flop monster minraise vacsinou ked vsadzam pre value (nevravim ze to robim dobre,snazim sa to hlavne robit podla toho co sa docitam) ale hlavne je to navyk stoho ze mi to vkuse niekto poklada pri silnych rukach,mal by som pri tom aj tak vsadzat viac?
inac k tej ruke ruke tipujem ze som tam mal slabe eso ked ma niekto re-reisne silnejsie po tom tak sa viem zlaknut, mozno som sa zlakol tvojho HUD-u,kukol by som si to ale zblbol mi pc a tak som prisiel o celu moju historiu hand lebo som si ich dovtedy nezalohoval,ten blog si urcute zalozim alebo to pls niekto premenujte a premiestnite lebo by som to inak postnute v zlejcasti keby som to iba premenoval,dik
- crank139
Re: crank139 blog
Presunute / premenovane
Ak by si si chcel blog premenovat, tak v 1. prispevku v tejto teme kliknes na tlacitko "Upravit" a zmenis si nazov (predmet) toho prveho prispevku a mas premenovany blog.
Ak by si si chcel blog premenovat, tak v 1. prispevku v tejto teme kliknes na tlacitko "Upravit" a zmenis si nazov (predmet) toho prveho prispevku a mas premenovany blog.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Počet príspevkov: 40 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.