NL Holdem $0.10(BB) Replayer
Hero ($16.27) Superman obv
BB ($12.30) 23/20/AF 3.8/3b 2.7 (z blindov 0&0, ale z BB 3/6 calloval vs steal)
UTG ($4.90)
UTG+1 ($18.32)
CO ($2.93)
BTN ($11.36)
Dealt to Hero A 6
fold, fold, fold, fold, Hero raises to $0.30, BB calls $0.20
Na villaina mame malo ruk, najma ten maly 3bet je zvlastny, ale tak je to mala vzorka naozaj. Postflop staty som mal velmi skreslene kvoli vzorke, fold to flop cbet mal 1/2, raise cbet 0, fold vs steal okolo 70, Axo tu budem otvarat 100% casu proste.
FLOP ($0.60) 6 A Q
Hero bets $0.45, BB raises to $1.60, Hero calls $1.15
Nemyslim, ze nieco ine ako cbet na tomto flope budem velmi casto pouzivat, imo cbetoval by som ho 100% casu, pokial by villain nebol station, tak ked tu budem cbetovat K9o tak preco nie aj dva pary (obv ma moze zaplatit s tounou horsieho). Raise je scary, pre ucely tejto handy by som nejako prehliadol ten low 3bet a priklonil sa k tomu, ze s takymito rozumnymi statmi mi bude AQo 3betovat vs blind steal pomerne casto, ale vylucit to z jeho range nemozem uplne. Obv tu moze mat 66 a zvysok range je otazny. Nemam nanho ziaden blizsi read, nehral velmi aktivne, kradol dost ale postflop toho vela neukazal, moze ma raisovat s hlupostami, kedze vie, ze tento flop budem cbetovat takmer vzdy.
Naozaj neviem, nakolko je rozumny a ci mi tu bude raisovat Ax for value, ale tak logicky by nemal Ak mu Ax vylucim z range a necham mu tam nejake random bluffy ako KJ alebo JT, tak sa to callnut da s prehladom. Ak mu tam necham AQ a 66, tak obv je to fold, ale vs jeden raise BvB ked mame obaja wide range nebudem zahadzovat 2 pary..
TURN ($3.80) 6 A Q A
Hero checks, BB bets $3.20, Hero ?
Bingo or not? Stale ma v range obv ovela viacej AQ kombinacii(3) ako 66(1). Ak mu vylucim z range Ax, tak aj tak mam len okolo 25% equity. Any ideas?