matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho cryin' room

Odoslaťod sudden 30 Júl 2013 19:57

ramzey napísal:
A poucim ta, BTN by tam mal profitabilne pushovat 50% ak ma 10bb a ak ante je 20%.
Pri mensom ante tj. 10 - 12.5% by mal psuhovat okolo 40%.

Aky je za tym reasoning ? To je nejake GTO riesenie s tym, ze blindy vedia kolko maju callovat ? Lebo ak na BB bude niekto kto bude prilis vela foldovat tak mozem veselo pushovat ATC predsa.
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod matiapag 31 Júl 2013 15:26

Jul 2013

Tak tento mesiac sa mi hodnoti tak vselijako :) Keby poviem, ze som nespokojny, tak to asi vyznie, ze som pokrytec. Jedna vec s ktorou ale naozaj som nespokojny je moja hra, resp. vysledky, ktore dosahujem hranim. Viem, ze som nehral optimalne, WR hovori sama za seba, no viem aj, ze az na par lepsich dni som runoval fakticky velmi zle a v podstate som rad, ze som vobec v pluse. Na starsoch sa mi hralo dobre, este nikdy ma tak ta hra nebavila ako tam + uzasny rakeback znamenal, ze som zle obdobie zvladal v podstate fajn, lebo aj ked sa mi nedarilo tak som mal istotu, ze aspon trosku penazi urcite zarobim :) Pri takych malych winnings, ake som dosahoval tento mesiac by sa mi to lepsie hodnotilo, keby za poslednych 2k ruk nepustim 5BI, dnes som to zavrsil 5. minusovou session z poslednych 6 a povedal som si, ze to pre tento mesiac necham tak :) S cim som naozaj spokojny je minuly tyzden, ked som denne daval velmi slusne objemy, aj sa mi darilo a popri tom som aj studoval :) Smutne je, ze takyto tyzden bol iba jeden za cely mesiac a zvysok mesiaca som sa tomu z roznych dovodov naozaj nemohol venovat tolko, kolko by som chcel. Verim, ze v auguste sa to zmeni, a tie dni, ked budem doma budem naozaj aj hrat. Problem v auguste bude ale asi niekolko naplanovanych vyletov/dovolenka, co urcite bude mat negativny vplyv na objem, na druhej strane mi to ale pomoze odreagovat sa a nieco z tych peniazkov si aj uzijem :) Tiez som happy z prechodu do novej herne, kde je hracske pole neporovnatelne lahsie ako na starsoch a ak do hry vlozim poriadny objem tak verim, ze to pojde a vysledky sa dostavia skor :)

jul2013.jpg
jul2013.jpg (91.28 ) Zobrazená 3195 krát

Takze CG winnings naozaj nic moc, v tych par mikro turnajoch co som odohral sa mi celkom darilo a dokopy su online tournament winnings cca 100$. Darilo sa mi teda v tych 2 live turnajoch co som odohral, kde dokopy cisty zisk bol 85€, co je okolo 110$.

No a najsmutnejsie stale je to, ze velku cast zisku tvorili prave bonusy, ktore boli na starsoch velmi stedre a spolu s trafenymi kvaldami a vymenenymi T$ za normalne prasule tvorili nieco cez 150$.

Suma sumarum som tento mesiac v pluse 475$, co je podla dnesneho kurzu 357,82€. CG som odohral 71 hodin, turnaje sa mi tazko hodnotia kolko to bolo a hlavne to nebolo take psychicky vycerpavajuce ako CG a vacsinou som si pri MTT oddychol, urcite ale zaratam 8 hodin live turnajov, to bolo dost narocne :) Takze ak to zhodnotim, tak to moze byt 80 hodin aktivneho hrania, ktore predstavuje hodinovku takmer 4,50€/hod, co je megafit pri predstave toho, ze sa mi naozaj naozaj tento mesiac nedarilo :)

Overall mam safe roll na NL20, co je ale hlupost ist hrat, kedze obv neporazam ani NL10, takze by to chcelo este tak 15-20k ruk na NL10 a solidnu winrate, co ak sa mi podari dosiahnut tak si mozem peknu cast rollu cashoutnut a uzivat (a tvarit sa ako poker pro!) a stale mate safe BR na NL20 :)

Ciele na august su jasne - slusny objem, ale netrufam si tipovat, kolko zvladnem, resp. kolko budem doma. Tento mesiac by som si zlatu medajlu dal, keby dam 60k ruk (6tabling) a nahnevany by som bol, keby nedam aspon 30k. Tych 42k povazujem za maly uspech vzhladom na mnozstvo povinnosti, hlavne fakt, ze som bezproblemov mal dni, ked som dal 2-2,5k ruk a nemal som s tym ziaden problem sa mi naozaj paci :) No a chcel by som teda beatovat NL10 s rozumnou winrate a skusit aspon jeden shot na NL20.

Ultimate goal je zacat novy rocnik skoly (ocakavam to dakedy okolo 20. septembra) s tym, ze budem stabilne hravat NL20. Uvidime, ako to pojde a vy vsetci dobre viete, ze sa to vsetko dozviete :P
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Drobec37 31 Júl 2013 16:13

NO pekne po dlhom čase som čital neajký report za celý mesiac hrania. Ja som sa pred týždnom vratil k pokru ak sa to dá tak nazvat a snažim sa hrat na LA NL2 kde som si vložil 20e a začinam ako pred 5rokmi na najnižich limitoch a hádam sa pomaly dostanem vyššie. Už by som chcel byť natom aspoň ako ty.
Tak GL do dalšich bojov k zlepšieniu hry a aj výsledkov a hlavne k študiu pretože ktomu sa človek asi najneradšej dostáva. :)
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 31 Júl 2013 16:39

Pred nejakymi dvomi mesiacmi som bol na tom presne tak, ako si teraz ty, takze viem, co prezivas :) Drzim palce, nech sa odtial co najrychlejsie odrazis a zasa aj v tvojom blogu si precitame nejake updaty :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod yegon 31 Júl 2013 18:48

no parada citim ze tu nl20 zlomis do zaciatku skoly :) gl
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod matiapag 04 Aug 2013 12:17

yegon napísal:no parada citim ze tu nl20 zlomis do zaciatku skoly :) gl

Dakujem! :)

Miniupdate za prve augustove dni - som rozlietany, buduci tyzden by som chcel odohrat co najviac pondelok-stvrtok, cez vikend idem na chatu, tak to musim "predhnat". So far som odohral tento mesiac malo a stalo to za este menej ;D Trosku ma to zacina tiltovat/frustrovat, ale kedze mam dost RL veci momentalne, tak sa mi dari vzdy mysliet na ine veci a k stolom sadam s cistou hlavou, takze niekedy aj nemoznost hrat vacsie objemy pride vhod ;D Rozmyslal som, ze si trosku zanalyzujem hru regov (rozumej pozriem si ich najvacsie poty v HM) a popisem si poznamky, pretoze mi to casto pocas session ujde, najma v spotoch, v ktorych ja nie som zapojeny. Imo je to velka strata casu najma preto, lebo je tam tych hracov neskutocne vela na uNL a zaroven sa teda nechystam zotrvat na NL10 neviem ako dlho, ale tak je to lepsie ako keby mam pozerat nejake serialy a moze to sposobit nejake dobre navyky do buducnosti :) Neviem, ako dlho mi to vydrzi, iba dnes som s tym zacal a venoval som sa tomu nejaku pol hodinku, za ktoru som si stihol spoznamkovat 2 regov na ktorych mam najviac ruk, tak sa takto budem udrziavat vo forme v dobe, ked nebudem mat chut na hru :) Samozrejme popritom planujem dalej studovat a venovat sa aj analyze mojej hry, toto beriem iba ako doplnok :)

To len tak naokraj, idem teraz troska pogrilovat a zahrat futbal vecer, cya :)
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod matiapag 06 Aug 2013 16:09

Tento mesiac je to zatial na dyku do chrbta, ak sa aj z casu na cas objavi nejaka session, ktora nadobuda take atributy, ze sa nechcem zakillovat, tak ju hned vystrieda dalsia, ktora ma hned vrati spat.. A ked budem velky tak vymyslim taky poker, kde nebudu chodit rivere, proste flop a turn a dovi dopo.
Prílohy
aug.jpg
aug.jpg (89.48 ) Zobrazená 2878 krát
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod chulanbetra 06 Aug 2013 16:38

Potom si ja zahram ten tvoj poker a po chvili hrania si vymyslim svoj kde zrusim turny :D
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod matiapag 06 Aug 2013 23:26

Vdaka aj za karmu, zatial sa nic nezmenilo, akurat som mal dnes dve sessions, ktore na zaciatku vyzerali super a nakoniec som skoncil v minuse :) Snazim sa hrat tento tyzden, kazdy den k tomu sadam s cistou hlavou a dufam, ze sa to otoci, no nedeje sa tak :) Myslim, ze vacsinu casu hram fakt A-game, nespewejem, nepozeram si HEM ako som na tom a hram svoju hru, no nejde to.. Cez vikend mam vyletik na chatu, tak sa urcite odreagujem a buduci tyzden pokracujem :)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod zamyslenie 07 Aug 2013 08:04

matiapag napísal:...

mozno by stalo za to najat si nejakeho coacha, pripadne sa spojit s niekym lepsim kto si pozrie tvoju hru, ale mam taky pocit, ze toto uz nebude ani vzorkou, ani nestastim, ale tym, ze to jednoducho hras tak, ze to nedokazes porazat (nechcem tam pouzit slovko, ze to hras ZLE), ale niekde chybicka bude predsalen
zamyslenie

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!