Jul 2013Tak tento mesiac sa mi hodnoti tak vselijako
Keby poviem, ze som nespokojny, tak to asi vyznie, ze som pokrytec. Jedna vec s ktorou ale naozaj som nespokojny je moja hra, resp. vysledky, ktore dosahujem hranim. Viem, ze som nehral optimalne, WR hovori sama za seba, no viem aj, ze az na par lepsich dni som runoval fakticky velmi zle a v podstate som rad, ze som vobec v pluse. Na starsoch sa mi hralo dobre, este nikdy ma tak ta hra nebavila ako tam + uzasny rakeback znamenal, ze som zle obdobie zvladal v podstate fajn, lebo aj ked sa mi nedarilo tak som mal istotu, ze aspon trosku penazi urcite zarobim
Pri takych malych winnings, ake som dosahoval tento mesiac by sa mi to lepsie hodnotilo, keby za poslednych 2k ruk nepustim 5BI, dnes som to zavrsil 5. minusovou session z poslednych 6 a povedal som si, ze to pre tento mesiac necham tak
S cim som naozaj spokojny je minuly tyzden, ked som denne daval velmi slusne objemy, aj sa mi darilo a popri tom som aj studoval
Smutne je, ze takyto tyzden bol iba jeden za cely mesiac a zvysok mesiaca som sa tomu z roznych dovodov naozaj nemohol venovat tolko, kolko by som chcel. Verim, ze v auguste sa to zmeni, a tie dni, ked budem doma budem naozaj aj hrat. Problem v auguste bude ale asi niekolko naplanovanych vyletov/dovolenka, co urcite bude mat negativny vplyv na objem, na druhej strane mi to ale pomoze odreagovat sa a nieco z tych peniazkov si aj uzijem
Tiez som happy z prechodu do novej herne, kde je hracske pole neporovnatelne lahsie ako na starsoch a ak do hry vlozim poriadny objem tak verim, ze to pojde a vysledky sa dostavia skor
- jul2013.jpg (91.28 ) Zobrazená 3191 krát
Takze CG winnings naozaj nic moc, v tych par mikro turnajoch co som odohral sa mi celkom darilo a dokopy su online tournament winnings cca
100$. Darilo sa mi teda v tych 2 live turnajoch co som odohral, kde dokopy cisty zisk bol 85€, co je okolo
110$.
No a najsmutnejsie stale je to, ze velku cast zisku tvorili prave bonusy, ktore boli na starsoch velmi stedre a spolu s trafenymi kvaldami a vymenenymi T$ za normalne prasule tvorili nieco cez
150$.
Suma sumarum som tento mesiac v pluse
475$, co je podla dnesneho kurzu
357,82€. CG som odohral 71 hodin, turnaje sa mi tazko hodnotia kolko to bolo a hlavne to nebolo take psychicky vycerpavajuce ako CG a vacsinou som si pri MTT oddychol, urcite ale zaratam 8 hodin live turnajov, to bolo dost narocne
Takze ak to zhodnotim, tak to moze byt 80 hodin aktivneho hrania, ktore predstavuje hodinovku takmer 4,50€/hod, co je megafit pri predstave toho, ze sa mi naozaj naozaj tento mesiac nedarilo
Overall mam safe roll na NL20, co je ale hlupost ist hrat, kedze obv neporazam ani NL10, takze by to chcelo este tak 15-20k ruk na NL10 a solidnu winrate, co ak sa mi podari dosiahnut tak si mozem peknu cast rollu cashoutnut a uzivat (a tvarit sa ako poker pro!) a stale mate safe BR na NL20
Ciele na august su jasne - slusny objem, ale netrufam si tipovat, kolko zvladnem, resp. kolko budem doma. Tento mesiac by som si zlatu medajlu dal, keby dam 60k ruk (6tabling) a nahnevany by som bol, keby nedam aspon 30k. Tych 42k povazujem za maly uspech vzhladom na mnozstvo povinnosti, hlavne fakt, ze som bezproblemov mal dni, ked som dal 2-2,5k ruk a nemal som s tym ziaden problem sa mi naozaj paci
No a chcel by som teda beatovat NL10 s rozumnou winrate a skusit aspon jeden shot na NL20.
Ultimate goal je zacat novy rocnik skoly (ocakavam to dakedy okolo 20. septembra) s tym, ze budem stabilne hravat NL20. Uvidime, ako to pojde a vy vsetci dobre viete, ze sa to vsetko dozviete