Johny40- DON 6-max - shoting 2,75 €

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Jančiho blog - nový začiatok :)

Odoslaťod Johny40 05 Aug 2013 18:17

Zajacekk napísal:
LukinoaNikina napísal:...

Keď budeš rozdávať takéto rady aj naďalej, začnem blogovať aj ja :D

Johny40 napísal:...

Tebe janči prajem gl, či sa rozhodneš pre cg či sng, to je už na tebe, čo ti viac sedí, myslím, že tu je dostatok kvalitných hráčov, ktorí hrávajú cg aj sng a je aj jedno či 6max abo 9... Ak by si sa rozhodol nakoniec aj pre tie HU, tak aj tu sa nájde okrem Lukina a Nikiny ešte jeden-dvaja dobrí HU hráči, čiže aj to by malo byť ok...

Ak ideš kupovať HM, tak kamoš mi sľúbil, že si so mnou na polovicu kúpi, lebo mam nový PC a chcem tam nový HM, čiže ak by si chcel a ak ten kamoš nakoniec vycúva, tak by som ti mohol jednu licenciu predať...

Kúpu HM budem zvažovať o 30 dní, keď mi skončí trial verzia :) Teda pokiaľ dovtedy nebustnem :( Dnes -10BI :wall:
Obrázok používateľa
Johny40

Založený: Máj 2009
Poďakoval/li: 42 krát/3 krát

Odoslaťod LukinoaNikina 05 Aug 2013 18:23

čo tu píšete prosím vás ja som napísal ze som vyhral peniaze v freerolli napríklad 10-12$ a hrat o to heads up je jedna z variant ako nahrat peniaze keby si natankujem 100$ tak urcite nehram heads up mozno nejake 5$-10$ inac by som hral cg

ide tu o to že som mal namysli ak hráč vyhrá niečo vo freeroloch tak netreba sa báť a čakať a hrať malé buy-ini či cg ale hrať to naplno a buď to víde alebo to nevídi nič nestratíš a možeš len získať.......

dnes ďalší úspech z 5$ na 888.poker na 100$ cez heads-up ...
LukinoaNikina

Založený: Júl 2012
Poďakoval/li: 4 krát/1 krát

Odoslaťod Zajacekk 05 Aug 2013 18:30

LukinoaNikina napísal:čo tu píšete prosím vás ja som napísal ze som vyhral peniaze v freerolli napríklad 10-12$ a hrat o to heads up je jedna z variant ako nahrat peniaze keby si natankujem 100$ tak urcite nehram heads up mozno nejake 5$-10$ inac by som hral cg

ide tu o to že som mal namysli ak hráč vyhrá niečo vo freeroloch tak netreba sa báť a čakať a hrať malé buy-ini či cg ale hrať to naplno a buď to víde alebo to nevídi nič nestratíš a možeš len získať.......

Najlepšie nehrat ani freerolly, 10x sa nenatrtkám v krčme a ušetrených 200€ si depozitnem a pinkám si NL2-NL5 polroka, kým sa to nenaučím hrať :)... Keď sa nenaučím ani tak, tak cyklus opakujeme, nenatrtkám sa 10x v krčme a ušetrených 200€ si depozitnem a pinkám si NL-NL5 polroka, kým sa to nenaučím hrať :)... Keď sa to nenaučím ani potom, tak sa na to vykašlem, začnem peniaze prepíjať :).

Za tento príspevok od Zajacekk poďakovali - 3:
palo1973, trgy, vlade
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod matiapag 05 Aug 2013 18:34

LukinoaNikina napísal:čo tu píšete prosím vás ja som napísal ze som vyhral peniaze v freerolli napríklad 10-12$ a hrat o to heads up je jedna z variant ako nahrat peniaze keby si natankujem 100$ tak urcite nehram heads up mozno nejake 5$-10$ inac by som hral cg

dnes ďalší úspech z 5$ na 888.poker na 100$ cez heads-up ...

Ked mas 20$ z freerollu alebo si tam 20$ depozitnes, tak z tych 20$ sa tak ci tak da spravit BR na NL100 a sance su vzdy rovnake :)

LukinoaNikina napísal:ide tu o to že som mal namysli ak hráč vyhrá niečo vo freeroloch tak netreba sa báť a čakať a hrať malé buy-ini či cg ale hrať to naplno a buď to víde alebo to nevídi nič nestratíš a možeš len získať.......

ver mi, nevíde :)

LukinoaNikina napísal:dnes ďalší úspech z 5$ na 888.poker na 100$ cez heads-up ...

a este ich mas ci?
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 00:32

asi sa zase v niečom strácam - aktuálne z jedného MTT turnaja na FTP

Full Tilt No-Limit Hold'em Tournament, 20/40 Blinds (9 handed) - Full Tilt Converter Tool from http://www.flopturnriver.com

CO (t2,000)
Button (t2,035)
SB (t2,625)
BB (t4,405)
UTG (t3,460)
Hero (UTG+1) (t1,955)
MP1 (t3,295)
MP2 (t4,000)
MP3 (t3,955)

Hero's M: 32.58

Preflop: Hero is UTG+1 with QObrázok, AObrázok
1 fold, Hero raises to t100, 3 folds, CO calls t100, Button calls t100, 2 folds

Prečo otváram AQo z UTG+1 na 2,5BB? Raise z UTG+1 by mal podľa mňa vyzerať silný, na 2,5BB otváram hlavne z 2 dôvodov - 1. na netrafenom flope cbetujem do menšieho potu, čiže môj cbet je tiež lacnejší 2. v prípade, že tým raisom "len" ukradnem blindy tak som riskoval 2,5BB pre výhru 1,5BB... to znamená, ak mi to 2 krát víde a raz nevíde, stále som 0,5BB v pluse :) ak by som to otváral na 3BB, som na nule, ak na 3,5 tak -1BB

Flop: (t360) 10Obrázok, KObrázok, 3Obrázok (3 players)
Hero bets t237, CO calls t237, 1 fold

Dostal som síce až 2 krát call, ale nakoľko si ten cbet neviem mimo pozície odpustiť, tak sa snažím prezentovať AK, AA alebo KK 8-) Betsize 2 tretiny potu mi príde štandardný.

Turn: (t834) 6Obrázok (2 players)
Hero bets t440, CO calls t440

Barelujem ďalej, aj keď si uvedomujem, že mám len 7, v horšom prípade len 4 outy. Verím, že villain hral na flope nejakú draw a teraz to môže foldnúť. Naďalej verím, že si uvedomí, že moja preflop agresivita by mala znamenať silnú handu. Dávam niečo málo viac ako pol potu, aby som mu naďalej nechal fold equity na môj prípadný bluff ak to miniem.

River: (t1,714) 5Obrázok (2 players)
Hero bets t1,178 (All-In), CO calls t1,178

Takže, krásne A-high :Yahoo!: Rozhodnutý bluffovať som bol už na turne, takže to tam bleskovo dávam celé a ešte rýchlejšie dostávam snapcall.

Total pot: t4,070

Results below:
Spoiler:
Hero had QObrázok, AObrázok (high card, Ace).
CO had 9Obrázok, 10Obrázok (one pair, tens).
Outcome: CO won t4,070
wtf??? :o
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod matiapag 06 Aug 2013 01:08

Johny40 napísal: ...

Vola sa to calling station a sme tym radsej, cim viac ich na stole mame :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 01:22

matiapag napísal:

sme radi vtedy, keď hráme abc poker a nie polovica potov vyhratých nejakým bluffom alebo semibluffom :wall: no keď to človeka jednoducho netriafa tak čo narobím, ja jednoducho MUSÍM bluffovať :D a okrem toho, ma tie bluffy proste bavia :oops:
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 01:25

http://www.ceknito.sk/video/472894
takže video je na svete, aj keď som ho prekonvertoval do úbohej kvality :wall:

Kľudne sypte do mňa, ja toho veľa znesiem :D a btw, ak na nejaký leak odpoviem, že takto to v skutočnosti nehrám, tak mi verte, že neklamem, nie som trémista ale pri vytváraní tohto videa som trému naozaj mal :oops:
Obrázok používateľa
Johny40

Odoslaťod yegon 06 Aug 2013 07:30

Johny40 napísal:
matiapag napísal:

sme radi vtedy, keď hráme abc poker a nie polovica potov vyhratých nejakým bluffom alebo semibluffom :wall: no keď to človeka jednoducho netriafa tak čo narobím, ja jednoducho MUSÍM bluffovať :D a okrem toho, ma tie bluffy proste bavia :oops:

bluffovat calling stations je fajn len treba vediet z coho ich chceme na riveri vyfoldovat (hint: misnuty gutshot, missnuta FD, overcards a pod.) a neplakat ked nas callnu s tretim parom lebo to sme predsa vyfoldovat neplanovali. Nezabudnut ale proti tomu valuebetovat ked to (rozumej 2nd pair top kicker alebo lepsie) nahodou mame
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod Johny40 06 Aug 2013 14:12

yegon napísal:

sme radi vtedy, keď hráme abc poker a nie polovica potov vyhratých nejakým bluffom alebo semibluffom :wall: no keď to človeka jednoducho netriafa tak čo narobím, ja jednoducho MUSÍM bluffovať :D a okrem toho, ma tie bluffy proste bavia :oops:[/quote]

yegon napísal:bluffovat calling stations je fajn len treba vediet z coho ich chceme na riveri vyfoldovat (hint: misnuty gutshot, missnuta FD, overcards a pod.) a neplakat ked nas callnu s tretim parom lebo to sme predsa vyfoldovat neplanovali. Nezabudnut ale proti tomu valuebetovat ked to (rozumej 2nd pair top kicker alebo lepsie) nahodou mame

Čiže môžem to brať ako novú poučku pre mňa? :) "Ak hrám proti calling station a mám aspoň 2nd pair good kicker, treba to valuebetovať, tak aby som mu na turne nedal odds na call s jeho draw." Right? :)
Obrázok používateľa
Johny40

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!