matiho blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: matiho cryin' room

Odoslaťod matiapag 07 Aug 2013 08:20

je to naozaj mozne a nad coachom som uz rozmyslal :) recently som joinol study group, ktora si myslim, ze mi moze pomoct a tak sa popri objeme budem snazit aj zamakat na svojej hre :)

napriek tomu si myslim, ze to hracske pole, s ktorym sa momentalne stretavam by som nemal mat problem porazat, regovia su strasne weak a fishiek je neurekom, zacinam mat pocit, ze je to vsetko based na psychike, skusim s tym daco spravit :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod chulanbetra 07 Aug 2013 08:53

Vies, ze ja nie som odbornik ale tak skus postnut nejake ruky ktore prehrali. Najma tie s regmi teda. Resp. co sa stane, ze mas start session dobry a potom to padne dole. Je tam nejaky bad beat od fishky, ktory to cele "nakopne" alebo su to proste hry s regmi, alebo si proste netriafal a ked ano tak oni nie a ked obaja tak oni boli lepsi / doslo im to?

Lebo ja mavam tiez take sessions, ze nehram zle ale nemozem vyhrat vacsi pot lebo nie je karta, netriafa ma a potom sa dostanem s nejakym regom do hry a prehram a zrazu sa to nabaluje a uz mam minus.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod matiapag 07 Aug 2013 09:20

90% najvcasich prehratych potov je proti rybam, ale for the sake of it mozem pohladat nejake najvacsie prehrate poty z poslednych sessions a supnut ich sem :)

Je mozne, ze ma presvedcite, ze taketo ruky s v 2013 folduju, super je mark pri stole, malo ruk mame nanho a staty cosi ako 57/29/AF 3, pf missclick ofc

Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($13.32)
BB ($18.16)
UTG ($7.64)
Hero ($10.15)
CO ($11.34)
BTN ($8.81)

Dealt to Hero A:heart: K:spade:

UTG raises to $0.30, Hero calls $0.30, fold, fold, fold, fold

FLOP ($0.75) 2:diamond: 7:spade: K:diamond:

UTG checks, Hero bets $0.55, UTG calls $0.55

TURN ($1.85) 2:diamond: 7:spade: K:diamond: 3:club:

UTG checks, Hero bets $1.30, UTG raises to $3.20, Hero calls $1.90

RIVER ($8.25) 2:diamond: 7:spade: K:diamond: 3:club: T:club:

UTG bets $3.59 (AI), Hero calls $3.59

UTG shows A:diamond: A:spade:
(Pre 93%, Flop 91.4%, Turn 95.5%)

Hero shows A:heart: K:spade:
(Pre 7%, Flop 8.6%, Turn 4.5%)

UTG wins $14.74
___________________________________________________________________________________

42/26, donkbet 4/5 za >50 ruk
Grabbed byHoldem Manager
SB ($15.61)
BB ($6.86)
Hero ($10.10)
UTG+1 ($22.75)
CO ($9.50)
BTN ($7.38)

Dealt to Hero T:heart: T:diamond:

Hero raises to $0.40, fold, fold, fold, fold, BB calls $0.30

FLOP ($0.85) 4:club: 5:diamond: 9:club:

BB bets $0.60, Hero raises to $1.80, BB calls $1.20

TURN ($4.45) 4:club: 5:diamond: 9:club: T:club:

BB checks, Hero bets $2.10, BB raises to $4.66 (AI), Hero calls $2.56

RIVER ($13.77) 4:club: 5:diamond: 9:club: T:club: J:club:

BB shows A:club: 3:club:
(Pre 33%, Flop 55.7%, Turn 77.3%)

Hero shows T:heart: T:diamond:
(Pre 67%, Flop 44.3%, Turn 22.7%)

BB wins $13.15
___________________________________________________________________________________

KK<AK pf AI proti 53/29

____________________________________________________________________________________

55/29/AF 9 za 50 ruk

Grabbed byHoldem Manager
SB ($10.35)
BB ($10)
UTG ($9.40)
UTG+1 ($15.12)
CO ($8.90)
Hero ($19.49)

Dealt to Hero A:diamond: A:spade:

UTG raises to $0.35, fold, fold, Hero raises to $1, fold, fold, UTG calls $0.65

FLOP ($2.15) Q:spade: 2:diamond: T:spade:

UTG bets $1.07, Hero raises to $3, UTG raises to $8.40 (AI), Hero calls $5.40

TURN ($18.95) Q:spade: 2:diamond: T:spade: 8:spade:

RIVER ($18.95) Q:spade: 2:diamond: T:spade: 8:spade: K:heart:

Hero shows A:diamond: A:spade:
(Pre 81%, Flop 67.5%, Turn 15.9%)

UTG shows 3:spade: 4:spade:
(Pre 19%, Flop 32.5%, Turn 84.1%)

UTG wins $18.01
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Drobec37 07 Aug 2013 09:34

matiapag napísal:
Je mozne, ze ma presvedcite, ze taketo ruky s v 2013 folduju, super je mark pri stole, malo ruk mame nanho a staty cosi ako 57/29/AF 3, pf missclick ofc

Mám otazku? Proti vačšine takýchto hračov AK budem 3betovať aby som pred flopom na záaklad jeho 3bet fodlu a 4betu vyselektoval jeho open rage. a následne sa danej rage prisposobil na flope ak sa knemu dostanem. :)
Ty ak si ne 3betoval chcem sa spýtať aký plán si mal. je to agresivny hráč a chceš snim AK hrat skor post flop hru ako predflop hru a zistovať niečo o jeho rage, alebo si tvojim callom chcel dostať do multiway flopu? :unknown:

Osatné handy no čouž, stava sa, zrejme len badluck, netreba sa pozastavovať a isť dalej hrať a zlepšovať hru. :gl:
Naposledy upravil Drobec37 dňa 07 Aug 2013 09:42, celkovo upravené 2 krát.
Obrázok používateľa
Drobec37

Založený: Jan 2009
Poďakoval/li: 49 krát/9 krát

Odoslaťod matiapag 07 Aug 2013 09:37

Drobec37 napísal:...

matiapag napísal:pf missclick ofc

:)

edit vysvetlenie: pokial nie je super nejaky postflop aggro maniak, tak to tu budem 3betovat proti kazdej jednej rybe s tym, ze drzim basically nuts a bijem jeho calling range ovela lepsie ako proti nejakemu 17/14 nitovi = cim viac penazi dam do potu, kym mam lepsiu ruku, tym viac +EV je to :)
Naposledy upravil matiapag dňa 07 Aug 2013 09:39, celkovo upravené 1 krát.
Obrázok používateľa
matiapag

Odoslaťod Akynos 07 Aug 2013 09:38

Drobec37 napísal:
matiapag napísal:

Mám otazku? Proti vačšine takýchto hračov AK budem 3betovať aby som pred flopom na záaklad jeho 3bet fodlu a 4betu vyselektoval jeho open rage. a následne sa danej rage prisposobil na flope ak sa knemu dostanem. :)
Ty ak si ne 3betoval chcem sa spýtať aký plán si mal. je to agresivny hráč a chceš snim AK hrat skor post flop hru ako predflop hru a zistovač niečo o jeho rage, alebo si tvojim callom chcel dostať do multiway flopu? :unknown:

Mas tam pri tom AK napisane ze pf missclick ... znamena to ze samozrejme ho chcel 3betnut ale nahodou zaklikol call ;)
Akynos

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 07 Aug 2013 10:05

v ruke #4 3betujes zalostne malo voci moronovi
POT+ 1-2bb, 1.2$ alebo take nieco..kludne 1.3 :x
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod chulanbetra 07 Aug 2013 10:17

H1: Ten turn raise mohol vyvolat respekt, tito hraci pokial nie su prilis agresivny, tak turny raisuju s lepsim nez parom. Bol tam od neho aj pf raise, neuvazoval si na turne ked ta raisol ci neslowplauje nejake trips a pod.? A hlavne teda na river ked dal all in, tam si myslel ze ho porazas?

Ten zvysok bad luck no.
chulanbetra

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod 3flash3 07 Aug 2013 11:31

Mati, môj názor je, že všetky tieto study group (nevie prečo, ale pod týmto pojmom si predstavím štyroch breakeven regov, čo si vymieňajú svoje EV+ line, ale nevedia to dotiahnuť ďalej, lebo majú najviac smoly na svete) a pozeranie kopec training vids, ti akurát viac ubližujú ako prospievajú. Príliš veľa info, ktoré aj tak nedokážeš účelne spracovať a zakomponovať do svojej hry. Každý človek hrá rozdielne a preto je poker taká skvelá hra.

Podľa mňa je na čase, aby si našiel svoju vlastnú identitu a nesnažil sa neustále pridávať do svojej hry každú druhú vec, ktorú niekde prečítaš alebo niekto povie vo videu a vyzerá cool, lebo potom z toho máš akurát bordel a stres pri stoloch. Nejde o to, či si nit,tag alebo loose hráč, každý to má v sebe inak zakódované a nezmeníš to. Ide o to, aby si dokázal zo svojho štýlu vyťažiť čo najviac.

To má potom vplyv aj na tvoju psychiku a nehrá sa ti potom zákonite pri stoloch pokojne a kľudne, čo je základom úspešnej hry. Nehovorím, že si nemáš nikdy zobrať niečo od iného skúsenejšieho hráča a zakomponovať to do svojej hry, hovorím len, že menej je niekedy viac.

Sústreď sa na svoju hru, ktorá ti vyhovuje, pri ktorej sa cítiš dobre a komfortne, študuj svoju hru, prispôsob svoje EV+ lines tomu, ako ťa vnímajú ostatní hráči, aby si z nich vyťažiť max, vychytávaj chyby, svoje leaky, a samozrejme aj ostatných regulárov, s ktorými sa denne stretávaš. Lebo v dnešnej dobe sú na nízkych stakes fish akurát na to, aby ti vynahradili rake, ktorý berie herňa. Fish je málo, rake vysoký a keď neberieš peniaze aj od ostatných slabších regov, tak ostaneš uväznený na rovnakých stakes donekonečna, ale to vidíš asi aj sám všade dookola. Ale hlavne hraj a sústreď sa na seba. Nerieš, či vyšlo nové training vid, že tam je taký bonus, že ten povedal, že tam je soft player pool a podobné veci, ktoré tu alebo inde čítaš dennodenne.

PS: a nezabudni myslieť pozitívne! :gl:

Za tento príspevok od 3flash3 poďakovali - 6:
kapor, M4r3kk1, matiapag, nabokow, vlade, yegon
Obrázok používateľa
3flash3

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 53 krát/410 krát

Odoslaťod matiapag 07 Aug 2013 12:13

@tomo - good point, nevsimol som si to ani pri hre ani ked som to sem posielal, hlavne ze vsetkym vzdy radim, aby proti fishiam betovali viac :wall:

@chulanbetra - jasne, ze ma to napadlo, ale zarovens si myslim, ze takto v pohode zahra aj Kx, pripadne QQ/JJ,o ktorych si stale mysli, ze su nuts a uz velakrat som to videl tak zahrat :)

@flash - diky moc za tento post :) skusim sa viac zamerat na svoju hru, miesto citania clankov a pozerania videi sa viac zameriam na svoju hru a zistovanie, co robim/nerobim dobre a na zaklade toho sa adjustovat :)
Obrázok používateľa
matiapag

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google Feedfetcher a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!