matiho blog
Re: matiho cryin' room
je to naozaj mozne a nad coachom som uz rozmyslal recently som joinol study group, ktora si myslim, ze mi moze pomoct a tak sa popri objeme budem snazit aj zamakat na svojej hre
napriek tomu si myslim, ze to hracske pole, s ktorym sa momentalne stretavam by som nemal mat problem porazat, regovia su strasne weak a fishiek je neurekom, zacinam mat pocit, ze je to vsetko based na psychike, skusim s tym daco spravit
napriek tomu si myslim, ze to hracske pole, s ktorym sa momentalne stretavam by som nemal mat problem porazat, regovia su strasne weak a fishiek je neurekom, zacinam mat pocit, ze je to vsetko based na psychike, skusim s tym daco spravit
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Vies, ze ja nie som odbornik ale tak skus postnut nejake ruky ktore prehrali. Najma tie s regmi teda. Resp. co sa stane, ze mas start session dobry a potom to padne dole. Je tam nejaky bad beat od fishky, ktory to cele "nakopne" alebo su to proste hry s regmi, alebo si proste netriafal a ked ano tak oni nie a ked obaja tak oni boli lepsi / doslo im to?
Lebo ja mavam tiez take sessions, ze nehram zle ale nemozem vyhrat vacsi pot lebo nie je karta, netriafa ma a potom sa dostanem s nejakym regom do hry a prehram a zrazu sa to nabaluje a uz mam minus.
Lebo ja mavam tiez take sessions, ze nehram zle ale nemozem vyhrat vacsi pot lebo nie je karta, netriafa ma a potom sa dostanem s nejakym regom do hry a prehram a zrazu sa to nabaluje a uz mam minus.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
90% najvcasich prehratych potov je proti rybam, ale for the sake of it mozem pohladat nejake najvacsie prehrate poty z poslednych sessions a supnut ich sem
Je mozne, ze ma presvedcite, ze taketo ruky s v 2013 folduju, super je mark pri stole, malo ruk mame nanho a staty cosi ako 57/29/AF 3, pf missclick ofc
Grabbed byHoldem Manager
NL Holdem $0.10(BB) Replayer
SB ($13.32)
BB ($18.16)
UTG ($7.64)
Hero ($10.15)
CO ($11.34)
BTN ($8.81)
Dealt to Hero A K
UTG raises to $0.30, Hero calls $0.30, fold, fold, fold, fold
FLOP ($0.75) 2 7 K
UTG checks, Hero bets $0.55, UTG calls $0.55
TURN ($1.85) 2 7 K 3
UTG checks, Hero bets $1.30, UTG raises to $3.20, Hero calls $1.90
RIVER ($8.25) 2 7 K 3 T
UTG bets $3.59 (AI), Hero calls $3.59
UTG shows A A
(Pre 93%, Flop 91.4%, Turn 95.5%)
Hero shows A K
(Pre 7%, Flop 8.6%, Turn 4.5%)
UTG wins $14.74
___________________________________________________________________________________
42/26, donkbet 4/5 za >50 ruk
Grabbed byHoldem Manager
SB ($15.61)
BB ($6.86)
Hero ($10.10)
UTG+1 ($22.75)
CO ($9.50)
BTN ($7.38)
Dealt to Hero T T
Hero raises to $0.40, fold, fold, fold, fold, BB calls $0.30
FLOP ($0.85) 4 5 9
BB bets $0.60, Hero raises to $1.80, BB calls $1.20
TURN ($4.45) 4 5 9 T
BB checks, Hero bets $2.10, BB raises to $4.66 (AI), Hero calls $2.56
RIVER ($13.77) 4 5 9 T J
BB shows A 3
(Pre 33%, Flop 55.7%, Turn 77.3%)
Hero shows T T
(Pre 67%, Flop 44.3%, Turn 22.7%)
BB wins $13.15
___________________________________________________________________________________
KK<AK pf AI proti 53/29
____________________________________________________________________________________
55/29/AF 9 za 50 ruk
Grabbed byHoldem Manager
SB ($10.35)
BB ($10)
UTG ($9.40)
UTG+1 ($15.12)
CO ($8.90)
Hero ($19.49)
Dealt to Hero A A
UTG raises to $0.35, fold, fold, Hero raises to $1, fold, fold, UTG calls $0.65
FLOP ($2.15) Q 2 T
UTG bets $1.07, Hero raises to $3, UTG raises to $8.40 (AI), Hero calls $5.40
TURN ($18.95) Q 2 T 8
RIVER ($18.95) Q 2 T 8 K
Hero shows A A
(Pre 81%, Flop 67.5%, Turn 15.9%)
UTG shows 3 4
(Pre 19%, Flop 32.5%, Turn 84.1%)
UTG wins $18.01
Je mozne, ze ma presvedcite, ze taketo ruky s v 2013 folduju, super je mark pri stole, malo ruk mame nanho a staty cosi ako 57/29/AF 3, pf missclick ofc
Grabbed byHoldem Manager
SB ($13.32)
BB ($18.16)
UTG ($7.64)
Hero ($10.15)
CO ($11.34)
BTN ($8.81)
Dealt to Hero A K
UTG raises to $0.30, Hero calls $0.30, fold, fold, fold, fold
FLOP ($0.75) 2 7 K
UTG checks, Hero bets $0.55, UTG calls $0.55
TURN ($1.85) 2 7 K 3
UTG checks, Hero bets $1.30, UTG raises to $3.20, Hero calls $1.90
RIVER ($8.25) 2 7 K 3 T
UTG bets $3.59 (AI), Hero calls $3.59
UTG shows A A
(Pre 93%, Flop 91.4%, Turn 95.5%)
Hero shows A K
(Pre 7%, Flop 8.6%, Turn 4.5%)
UTG wins $14.74
42/26, donkbet 4/5 za >50 ruk
Grabbed byHoldem Manager
SB ($15.61)
BB ($6.86)
Hero ($10.10)
UTG+1 ($22.75)
CO ($9.50)
BTN ($7.38)
Dealt to Hero T T
Hero raises to $0.40, fold, fold, fold, fold, BB calls $0.30
FLOP ($0.85) 4 5 9
BB bets $0.60, Hero raises to $1.80, BB calls $1.20
TURN ($4.45) 4 5 9 T
BB checks, Hero bets $2.10, BB raises to $4.66 (AI), Hero calls $2.56
RIVER ($13.77) 4 5 9 T J
BB shows A 3
(Pre 33%, Flop 55.7%, Turn 77.3%)
Hero shows T T
(Pre 67%, Flop 44.3%, Turn 22.7%)
BB wins $13.15
KK<AK pf AI proti 53/29
____________________________________________________________________________________
55/29/AF 9 za 50 ruk
Grabbed byHoldem Manager
SB ($10.35)
BB ($10)
UTG ($9.40)
UTG+1 ($15.12)
CO ($8.90)
Hero ($19.49)
Dealt to Hero A A
UTG raises to $0.35, fold, fold, Hero raises to $1, fold, fold, UTG calls $0.65
FLOP ($2.15) Q 2 T
UTG bets $1.07, Hero raises to $3, UTG raises to $8.40 (AI), Hero calls $5.40
TURN ($18.95) Q 2 T 8
RIVER ($18.95) Q 2 T 8 K
Hero shows A A
(Pre 81%, Flop 67.5%, Turn 15.9%)
UTG shows 3 4
(Pre 19%, Flop 32.5%, Turn 84.1%)
UTG wins $18.01
-
matiapag napísal:
Mám otazku? Proti vačšine takýchto hračov AK budem 3betovať aby som pred flopom na záaklad jeho 3bet fodlu a 4betu vyselektoval jeho open rage. a následne sa danej rage prisposobil na flope ak sa knemu dostanem.
Ty ak si ne 3betoval chcem sa spýtať aký plán si mal. je to agresivny hráč a chceš snim AK hrat skor post flop hru ako predflop hru a zistovať niečo o jeho rage, alebo si tvojim callom chcel dostať do multiway flopu?
Osatné handy no čouž, stava sa, zrejme len badluck, netreba sa pozastavovať a isť dalej hrať a zlepšovať hru.
Naposledy upravil Drobec37 dňa 07 Aug 2013 09:42, celkovo upravené 2 krát.
-
Drobec37 - Príspevky: 668
- Založený: Jan 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/9 krát
Drobec37 napísal:...
matiapag napísal:pf missclick ofc
edit vysvetlenie: pokial nie je super nejaky postflop aggro maniak, tak to tu budem 3betovat proti kazdej jednej rybe s tym, ze drzim basically nuts a bijem jeho calling range ovela lepsie ako proti nejakemu 17/14 nitovi = cim viac penazi dam do potu, kym mam lepsiu ruku, tym viac +EV je to
Naposledy upravil matiapag dňa 07 Aug 2013 09:39, celkovo upravené 1 krát.
-
Drobec37 napísal:matiapag napísal:
Mám otazku? Proti vačšine takýchto hračov AK budem 3betovať aby som pred flopom na záaklad jeho 3bet fodlu a 4betu vyselektoval jeho open rage. a následne sa danej rage prisposobil na flope ak sa knemu dostanem.
Ty ak si ne 3betoval chcem sa spýtať aký plán si mal. je to agresivny hráč a chceš snim AK hrat skor post flop hru ako predflop hru a zistovač niečo o jeho rage, alebo si tvojim callom chcel dostať do multiway flopu?
Mas tam pri tom AK napisane ze pf missclick ... znamena to ze samozrejme ho chcel 3betnut ale nahodou zaklikol call
- Akynos
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
v ruke #4 3betujes zalostne malo voci moronovi
POT+ 1-2bb, 1.2$ alebo take nieco..kludne 1.3
POT+ 1-2bb, 1.2$ alebo take nieco..kludne 1.3
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
H1: Ten turn raise mohol vyvolat respekt, tito hraci pokial nie su prilis agresivny, tak turny raisuju s lepsim nez parom. Bol tam od neho aj pf raise, neuvazoval si na turne ked ta raisol ci neslowplauje nejake trips a pod.? A hlavne teda na river ked dal all in, tam si myslel ze ho porazas?
Ten zvysok bad luck no.
Ten zvysok bad luck no.
- chulanbetra
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 1 krát/8 krát
Mati, môj názor je, že všetky tieto study group (nevie prečo, ale pod týmto pojmom si predstavím štyroch breakeven regov, čo si vymieňajú svoje EV+ line, ale nevedia to dotiahnuť ďalej, lebo majú najviac smoly na svete) a pozeranie kopec training vids, ti akurát viac ubližujú ako prospievajú. Príliš veľa info, ktoré aj tak nedokážeš účelne spracovať a zakomponovať do svojej hry. Každý človek hrá rozdielne a preto je poker taká skvelá hra.
Podľa mňa je na čase, aby si našiel svoju vlastnú identitu a nesnažil sa neustále pridávať do svojej hry každú druhú vec, ktorú niekde prečítaš alebo niekto povie vo videu a vyzerá cool, lebo potom z toho máš akurát bordel a stres pri stoloch. Nejde o to, či si nit,tag alebo loose hráč, každý to má v sebe inak zakódované a nezmeníš to. Ide o to, aby si dokázal zo svojho štýlu vyťažiť čo najviac.
To má potom vplyv aj na tvoju psychiku a nehrá sa ti potom zákonite pri stoloch pokojne a kľudne, čo je základom úspešnej hry. Nehovorím, že si nemáš nikdy zobrať niečo od iného skúsenejšieho hráča a zakomponovať to do svojej hry, hovorím len, že menej je niekedy viac.
Sústreď sa na svoju hru, ktorá ti vyhovuje, pri ktorej sa cítiš dobre a komfortne, študuj svoju hru, prispôsob svoje EV+ lines tomu, ako ťa vnímajú ostatní hráči, aby si z nich vyťažiť max, vychytávaj chyby, svoje leaky, a samozrejme aj ostatných regulárov, s ktorými sa denne stretávaš. Lebo v dnešnej dobe sú na nízkych stakes fish akurát na to, aby ti vynahradili rake, ktorý berie herňa. Fish je málo, rake vysoký a keď neberieš peniaze aj od ostatných slabších regov, tak ostaneš uväznený na rovnakých stakes donekonečna, ale to vidíš asi aj sám všade dookola. Ale hlavne hraj a sústreď sa na seba. Nerieš, či vyšlo nové training vid, že tam je taký bonus, že ten povedal, že tam je soft player pool a podobné veci, ktoré tu alebo inde čítaš dennodenne.
PS: a nezabudni myslieť pozitívne!
Podľa mňa je na čase, aby si našiel svoju vlastnú identitu a nesnažil sa neustále pridávať do svojej hry každú druhú vec, ktorú niekde prečítaš alebo niekto povie vo videu a vyzerá cool, lebo potom z toho máš akurát bordel a stres pri stoloch. Nejde o to, či si nit,tag alebo loose hráč, každý to má v sebe inak zakódované a nezmeníš to. Ide o to, aby si dokázal zo svojho štýlu vyťažiť čo najviac.
To má potom vplyv aj na tvoju psychiku a nehrá sa ti potom zákonite pri stoloch pokojne a kľudne, čo je základom úspešnej hry. Nehovorím, že si nemáš nikdy zobrať niečo od iného skúsenejšieho hráča a zakomponovať to do svojej hry, hovorím len, že menej je niekedy viac.
Sústreď sa na svoju hru, ktorá ti vyhovuje, pri ktorej sa cítiš dobre a komfortne, študuj svoju hru, prispôsob svoje EV+ lines tomu, ako ťa vnímajú ostatní hráči, aby si z nich vyťažiť max, vychytávaj chyby, svoje leaky, a samozrejme aj ostatných regulárov, s ktorými sa denne stretávaš. Lebo v dnešnej dobe sú na nízkych stakes fish akurát na to, aby ti vynahradili rake, ktorý berie herňa. Fish je málo, rake vysoký a keď neberieš peniaze aj od ostatných slabších regov, tak ostaneš uväznený na rovnakých stakes donekonečna, ale to vidíš asi aj sám všade dookola. Ale hlavne hraj a sústreď sa na seba. Nerieš, či vyšlo nové training vid, že tam je taký bonus, že ten povedal, že tam je soft player pool a podobné veci, ktoré tu alebo inde čítaš dennodenne.
PS: a nezabudni myslieť pozitívne!
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
@tomo - good point, nevsimol som si to ani pri hre ani ked som to sem posielal, hlavne ze vsetkym vzdy radim, aby proti fishiam betovali viac
@chulanbetra - jasne, ze ma to napadlo, ale zarovens si myslim, ze takto v pohode zahra aj Kx, pripadne QQ/JJ,o ktorych si stale mysli, ze su nuts a uz velakrat som to videl tak zahrat
@flash - diky moc za tento post skusim sa viac zamerat na svoju hru, miesto citania clankov a pozerania videi sa viac zameriam na svoju hru a zistovanie, co robim/nerobim dobre a na zaklade toho sa adjustovat
@chulanbetra - jasne, ze ma to napadlo, ale zarovens si myslim, ze takto v pohode zahra aj Kx, pripadne QQ/JJ,o ktorych si stale mysli, ze su nuts a uz velakrat som to videl tak zahrat
@flash - diky moc za tento post skusim sa viac zamerat na svoju hru, miesto citania clankov a pozerania videi sa viac zameriam na svoju hru a zistovanie, co robim/nerobim dobre a na zaklade toho sa adjustovat
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.