big player z P****Stars
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
:)
uz som videl hrat takym stylom par hracov ...a sli rychlo do vedenia ale aj rychlo dole ....
- lizarazu84
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: big player z P****Stars
podobni hraci casto vyhravaju vdaka tomu ze ich kdekto dorovna s kdecim...5 krat mu to zahodis a 6 krat mu odovzdas vsetko na jednom pare
vela takychto superagresivnych hracov casto odchadza od stola aj pri NL cash game v pluse
samozrejme ak to nie je nejaky cisty looser, niektori hraci ale nech to vypada akokolvek vedia co robia
vela takychto superagresivnych hracov casto odchadza od stola aj pri NL cash game v pluse
samozrejme ak to nie je nejaky cisty looser, niektori hraci ale nech to vypada akokolvek vedia co robia
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
ElkY
ElkY je velmi znamy hrac v poker komunite. Je preslaveny svojim maniakalnym stylom hry. Hra veli agresivne ale pozor je to dobry hrac takze Vas moze neprijemne zranit. Problem je, ze ked hitne nejake monster tak mu to nikdo neveri a vtom pripade vyhrava giganticke poty. Ale tento super maniakalny styl hrania je dost tazke hrat by som povedal aby si bol uspesny. Podla mna ovela lepsie je striedat sposob hry. Hrat agresivne, potom tight a chvilku superagresivne napr. vela hracov to rozhadze a potom ta vobec nevedia zaradit.
Dalsia zaujmava strategia je "skodit" vybranemu jednemu hracovi. Stale ho re-raisovat, kradnut mu male poty a pod. Vatsinou sa stava, ze dotycny hrac skor ci neskor strati nervy, rozhodi ho to a zacne hrat maniakalnym stylom a dorovnava tvoje re-raisy aj so slabymi handami alebo A high. je to velmi dobra strategia n aniektorych hracov len ju treba dobre zvladnut. Sam na tom pracujem.
Rakeback je velmi dolezity to je pravda. Preto asi 20% hracov su ultra looseri co prehravaju stale,10-15% hracov su co by boli bez problemov v pluse aj bez rakebacku a zbytok sa moce okolo 0 a rakeback im moze pomoct sa dostat do mierne plusovych cisiel.
Jonatanko: mam dotaz kolko limitne stoly hravas na ps a kolko multitablujes naraz? ja sommal za minuly mesiac 550 eur rakeback ale to som hral iba par sessions a hravam max 4 stoly 1/2 alebo 2/4. myslim, ze si pisal, ze si mal okolo 1000 eur rakeback a to je uz hodne slusne. thx
Dalsia zaujmava strategia je "skodit" vybranemu jednemu hracovi. Stale ho re-raisovat, kradnut mu male poty a pod. Vatsinou sa stava, ze dotycny hrac skor ci neskor strati nervy, rozhodi ho to a zacne hrat maniakalnym stylom a dorovnava tvoje re-raisy aj so slabymi handami alebo A high. je to velmi dobra strategia n aniektorych hracov len ju treba dobre zvladnut. Sam na tom pracujem.
Rakeback je velmi dolezity to je pravda. Preto asi 20% hracov su ultra looseri co prehravaju stale,10-15% hracov su co by boli bez problemov v pluse aj bez rakebacku a zbytok sa moce okolo 0 a rakeback im moze pomoct sa dostat do mierne plusovych cisiel.
Jonatanko: mam dotaz kolko limitne stoly hravas na ps a kolko multitablujes naraz? ja sommal za minuly mesiac 550 eur rakeback ale to som hral iba par sessions a hravam max 4 stoly 1/2 alebo 2/4. myslim, ze si pisal, ze si mal okolo 1000 eur rakeback a to je uz hodne slusne. thx
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 27 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.