Azuritkov Fishy blog (We´re back)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Azuritkov Fishy blog (We´re back)

Odoslaťod Azuritko 08 Aug 2013 00:13

Dobre, no takže ehm .. to čo som tu postol pred tým na to zabudnite .. keď to tak čítam spätne hanbím sa sám pred sebou :oops:
No situácia sa má nasledovne.... od posledného príspevku som bustol asi tri roly :D
Stále sa trápim na NL2ke.. no ale zmenil som úplne spôsob hrania, premýšľania, hrám ABC poker bez nejakých krkolomných "hypotéz" .. ktoré ma vždy aj tak doviedli k nejakej ptákovine :)
No od posledného depozitu som v asi 6,5 BI v plus za cca 13k ... Naučil som sa pracovať s HUDom, prestal som dúfať že každé dva dni porazím limit :D a pozrel sa na to trošku reálnejšie, momentálne viem o svojich pár leakoch, ktoré sa teoreticky dajú celkom ľahko odstrániť, ale niekedy mi to proste nedá ... :) (hrávam 6-8 stolov 6MAX CG)
...takto, nedal som si žiadne ciele obmedzené časom, proste odohrať čo najväčší možný objem a začať shotovať NL5 pri 25BI čo je pri hraní ABC myslím dostačujúce... Nebudem si to nejako vymedzovať to a to a to .. proste budem hrať a raz sa k tomu dopracujem, problém je v tom že mám naozaj smiešnu volume (13 k za mesiac no ehm) kto by čakal že študent bude v lete vyťažený viac ako počas roka :) (nie, bohužiaľ neužívam si :D )
Štúdiu sa nejako extra nevenujem, snažím sa naberať "múdrosti" a perličky z diskusií, momentálne mám rozpozeranú Splitsuitovu sériu videí, ktorá mi dala asi najviac a stále sa ku konkrétnym videám vraciam (rád príjmem nejaké návrh na videá :) ). Osobne si myslím že by bolo zbytočne sa zatiaľ zaťažovať nejakými zložitejšími konceptami ..
Každú nedeľu (počínajúc tou najbližšou) sem budem postovať svoj graf, ku ktorému pridám pár výhovoriek :D :D
Raz za čas sem aj prihodím nejakú tu ruku :) a do dvoch-troch týždnov by som chcel pridať komentované video so svojej session...
Tak držte palce :)
Mier
:spax:

Za tento príspevok od Azuritko poďakovali :
vlade
Obrázok používateľa
Azuritko

Založený: Jan 2013
Poďakoval/li: 29 krát/3 krát

Re: Azuritkov Fishy blog (We´re back)

Odoslaťod Zeltzn 08 Aug 2013 01:10

Najlepšia vec, čo môžeš spraviť pre seba, je postovať ruky, s ktorými si si nebol istý počas session, napr o tvojej play. Ak budeš mať čas, určite to sem postuj a nehanbi sa. Postovanie, analyzovanie hand tuto na fóre bolo jedným z faktorov, vďaka ktorým som beatol NL2-NL10 pomerne rýchlo a dokáže to každý, len treba chcieť a obetovať tomu niečo :)
Obrázok používateľa
Zeltzn

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 175 krát/97 krát

Odoslaťod tucniak 08 Aug 2013 08:33

ad 1: good luck
ad 2: 13k ruk zahras za 4 dni 6 tablingom ked sa trosku snazis
ad 3: 8tablit ked to este nevies hrat je pure BS, hraj 4 stoly a ked budes mat dobru winrate zacni massovat
ad 4: zaroven urcite viac studuj a postuj
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Azuritko 08 Aug 2013 22:36

ad 2: 13k ruk zahras za 4 dni 6 tablingom ked sa trosku snazis
ad 3: 8tablit ked to este nevies hrat je pure BS, hraj 4 stoly a ked budes mat dobru winrate zacni massovat

1 : Ty :good:

2 : AKo hovorím, som teraz dosť vyťažený, chuť a nálada hrať by bola, ale nemám na to dostatok energie, a keď som unavený nedokážem sa plne sústrediť na hru.. lepšie odohrať 600 rúk zodpovedne,, ako škúliť na 3k pri ktorých by som nedokázal racionálne uvažovať

3 : 8tabling v pohode zvládam bez toho aby som konal v pomykove alebo vybočoval zo svojej bežnej line... ale z nejakého dôvodou sa mi proste 6 hrá lepšie.. pri 8 začnem mať na monitore trošku neprehľadno čo ma dosť deptá, preto dva stoly po chvili vypustím a zase pridám neskôr

Takže, dneska som prešiel z PS na Win***x, traffic je vynikajúci, stoly plné rýb.
Dneska za 700 rúk +0,5 BI ... okolo 650 ruky som bol v pluse 2 BI avšak som jednú handu dosť zmrvil...

Zajtra sem inkriminovanú handu a ešte pár rúk, ktoré su nejakým univerzálnym vzorom, rúk pri ktorých ja strácam najviac BB´s.

:nina:
Obrázok používateľa
Azuritko

Odoslaťod matiapag 09 Aug 2013 07:11

Ja som si tiez myslel, ze 10 stolov zvladam v pohode :) potom som presiel na 6 ale iba kvoli tomu, ze sa mi nedarilo a myslel som, ze to pomoze aj ked iny zmysel som v tom nevidel.. Az ked som presiel na 4 som si uvedomil, kolko veci mi unikalo :) nevravim, ze sa neda hrat 6 bez problemov, ale treba sa maximalne sustredit a napr. u mna sa casto stavalo, ze som prechadzal do automatickeho rezimu a to ma stalo vela $ :)

GL!

Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
Azuritko
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod Azuritko 09 Aug 2013 17:42

Sľúbená handa, takýchto vo svojej histórií v nájdem dosť a väčšinou ma stoja naviac...
Problém je totiž v tom že podobné spoty mi prídu výhodné na bluff.. hráč ktorý cbetuje dosť často, hráč ktorého je ľahko z potu vyhnať, aggro ryba, scary flopy s hráčmi ktorý nemajú tendencie slowplayovať ..
Dosť často mi takýto bluff výde, ale je to tak 50/50 najradšej to hrám proti tým aggro rybám, pokiaľ board nie je scary a držím tam handu s aspoň akou takou equity ...
Neprosím o komentáre k hande ale k takémuto štýlu blufov všeobecne

Spoiler:
SB ($2.01)
Hero ($2.02)
UTG ($2.91)
CO ($3.41)
BTN ($2.03) 15/13/2.0
Dealt to Hero 3:diamond: 3:club:

fold, fold, BTN raises to $0.08, fold, Hero calls $0.06

Klasický setmine...

FLOP ($0.17) J:spade: 9:diamond: J:club:
Hero checks, BTN bets $0.10, Hero raises to $0.25, BTN calls $0.15

Hráč často Cbetoval, prípadne trips alebo FH (v prípade ak by mal 99) by imho slowplayoval, takže som sa snažil x raisom reprezentovať silu čiže blufovať

TURN ($0.67) J:spade: 9:diamond: J:club: Q:club:
Hero bets $0.34, BTN calls $0.34

Tu som sa snažil aby to vyzeralo že ten scary flop ma trafil a že ťahám value

RIVER ($1.35) J:spade: 9:diamond: J:club: Q:club: J:heart:
[color=red]Hero bets $1....(Výsldeok nie je dôležitý)

Tu som vedel že už to to prevdepodobne neukradnem, ale dosť tiltnutý neúspešnou snahou o bluf sa snažím pot vziať za každú cenu.
.
Obrázok používateľa
Azuritko

Odoslaťod Akynos 09 Aug 2013 17:51

co myslis ze ma nit so statmi 15/13 vo svojej btn range a co z toho ti na takomto sparovanom flope zahodi? skus prosim ta napisat ake handy by si mu priradil a co z toho si myslis ze by si vyfoldoval na flope
Akynos

Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod tucniak 09 Aug 2013 17:52

tak skusim teda k takymto bluffom :dzejkej: :
Spoiler:
bluffovat oop s underpairom navyse s gay sizingom flop aj turn na boarde kde toho moc nevieme v danych poziciach reprezentovat a mame mizernu equity je totalny

Obrázok

Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
Schmeichel23, Zeltzn
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Akynos 09 Aug 2013 18:01

tucniak napísal:tak skusim teda k takymto bluffom :dzejkej: :
Spoiler:
bluffovat oop s underpairom navyse s gay sizingom flop aj turn na boarde kde toho moc nevieme v danych poziciach reprezentovat a mame mizernu equity je totalny

Obrázok

chcel som ho na to postupne naviest aby na toto prisiel sam :D nech si to nabuduce vie zdovodnit ze preco niektore moves robime a ine nerobime
Akynos

Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod Azuritko 09 Aug 2013 21:03

Obrázok
Obrázok používateľa
Azuritko

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!