Azuritkov Fishy blog (We´re back)
Azuritkov Fishy blog (We´re back)
Dobre, no takže ehm .. to čo som tu postol pred tým na to zabudnite .. keď to tak čítam spätne hanbím sa sám pred sebou
No situácia sa má nasledovne.... od posledného príspevku som bustol asi tri roly
Stále sa trápim na NL2ke.. no ale zmenil som úplne spôsob hrania, premýšľania, hrám ABC poker bez nejakých krkolomných "hypotéz" .. ktoré ma vždy aj tak doviedli k nejakej ptákovine
No od posledného depozitu som v asi 6,5 BI v plus za cca 13k ... Naučil som sa pracovať s HUDom, prestal som dúfať že každé dva dni porazím limit a pozrel sa na to trošku reálnejšie, momentálne viem o svojich pár leakoch, ktoré sa teoreticky dajú celkom ľahko odstrániť, ale niekedy mi to proste nedá ... (hrávam 6-8 stolov 6MAX CG)
...takto, nedal som si žiadne ciele obmedzené časom, proste odohrať čo najväčší možný objem a začať shotovať NL5 pri 25BI čo je pri hraní ABC myslím dostačujúce... Nebudem si to nejako vymedzovať to a to a to .. proste budem hrať a raz sa k tomu dopracujem, problém je v tom že mám naozaj smiešnu volume (13 k za mesiac no ehm) kto by čakal že študent bude v lete vyťažený viac ako počas roka (nie, bohužiaľ neužívam si )
Štúdiu sa nejako extra nevenujem, snažím sa naberať "múdrosti" a perličky z diskusií, momentálne mám rozpozeranú Splitsuitovu sériu videí, ktorá mi dala asi najviac a stále sa ku konkrétnym videám vraciam (rád príjmem nejaké návrh na videá ). Osobne si myslím že by bolo zbytočne sa zatiaľ zaťažovať nejakými zložitejšími konceptami ..
Každú nedeľu (počínajúc tou najbližšou) sem budem postovať svoj graf, ku ktorému pridám pár výhovoriek
Raz za čas sem aj prihodím nejakú tu ruku a do dvoch-troch týždnov by som chcel pridať komentované video so svojej session...
Tak držte palce
Mier
No situácia sa má nasledovne.... od posledného príspevku som bustol asi tri roly
Stále sa trápim na NL2ke.. no ale zmenil som úplne spôsob hrania, premýšľania, hrám ABC poker bez nejakých krkolomných "hypotéz" .. ktoré ma vždy aj tak doviedli k nejakej ptákovine
No od posledného depozitu som v asi 6,5 BI v plus za cca 13k ... Naučil som sa pracovať s HUDom, prestal som dúfať že každé dva dni porazím limit a pozrel sa na to trošku reálnejšie, momentálne viem o svojich pár leakoch, ktoré sa teoreticky dajú celkom ľahko odstrániť, ale niekedy mi to proste nedá ... (hrávam 6-8 stolov 6MAX CG)
...takto, nedal som si žiadne ciele obmedzené časom, proste odohrať čo najväčší možný objem a začať shotovať NL5 pri 25BI čo je pri hraní ABC myslím dostačujúce... Nebudem si to nejako vymedzovať to a to a to .. proste budem hrať a raz sa k tomu dopracujem, problém je v tom že mám naozaj smiešnu volume (13 k za mesiac no ehm) kto by čakal že študent bude v lete vyťažený viac ako počas roka (nie, bohužiaľ neužívam si )
Štúdiu sa nejako extra nevenujem, snažím sa naberať "múdrosti" a perličky z diskusií, momentálne mám rozpozeranú Splitsuitovu sériu videí, ktorá mi dala asi najviac a stále sa ku konkrétnym videám vraciam (rád príjmem nejaké návrh na videá ). Osobne si myslím že by bolo zbytočne sa zatiaľ zaťažovať nejakými zložitejšími konceptami ..
Každú nedeľu (počínajúc tou najbližšou) sem budem postovať svoj graf, ku ktorému pridám pár výhovoriek
Raz za čas sem aj prihodím nejakú tu ruku a do dvoch-troch týždnov by som chcel pridať komentované video so svojej session...
Tak držte palce
Mier
-
Azuritko - Príspevky: 71
- Založený: Jan 2013
- Poďakoval/li: 29 krát/3 krát
Re: Azuritkov Fishy blog (We´re back)
Najlepšia vec, čo môžeš spraviť pre seba, je postovať ruky, s ktorými si si nebol istý počas session, napr o tvojej play. Ak budeš mať čas, určite to sem postuj a nehanbi sa. Postovanie, analyzovanie hand tuto na fóre bolo jedným z faktorov, vďaka ktorým som beatol NL2-NL10 pomerne rýchlo a dokáže to každý, len treba chcieť a obetovať tomu niečo
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
ad 1: good luck
ad 2: 13k ruk zahras za 4 dni 6 tablingom ked sa trosku snazis
ad 3: 8tablit ked to este nevies hrat je pure BS, hraj 4 stoly a ked budes mat dobru winrate zacni massovat
ad 4: zaroven urcite viac studuj a postuj
ad 3: 8tablit ked to este nevies hrat je pure BS, hraj 4 stoly a ked budes mat dobru winrate zacni massovat
ad 4: zaroven urcite viac studuj a postuj
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
1 : Ty
2 : AKo hovorím, som teraz dosť vyťažený, chuť a nálada hrať by bola, ale nemám na to dostatok energie, a keď som unavený nedokážem sa plne sústrediť na hru.. lepšie odohrať 600 rúk zodpovedne,, ako škúliť na 3k pri ktorých by som nedokázal racionálne uvažovať
3 : 8tabling v pohode zvládam bez toho aby som konal v pomykove alebo vybočoval zo svojej bežnej line... ale z nejakého dôvodou sa mi proste 6 hrá lepšie.. pri 8 začnem mať na monitore trošku neprehľadno čo ma dosť deptá, preto dva stoly po chvili vypustím a zase pridám neskôr
Takže, dneska som prešiel z PS na Win***x, traffic je vynikajúci, stoly plné rýb.
Dneska za 700 rúk +0,5 BI ... okolo 650 ruky som bol v pluse 2 BI avšak som jednú handu dosť zmrvil...
Zajtra sem inkriminovanú handu a ešte pár rúk, ktoré su nejakým univerzálnym vzorom, rúk pri ktorých ja strácam najviac BB´s.
-
Ja som si tiez myslel, ze 10 stolov zvladam v pohode potom som presiel na 6 ale iba kvoli tomu, ze sa mi nedarilo a myslel som, ze to pomoze aj ked iny zmysel som v tom nevidel.. Az ked som presiel na 4 som si uvedomil, kolko veci mi unikalo nevravim, ze sa neda hrat 6 bez problemov, ale treba sa maximalne sustredit a napr. u mna sa casto stavalo, ze som prechadzal do automatickeho rezimu a to ma stalo vela $
GL!
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
GL!
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Sľúbená handa, takýchto vo svojej histórií v nájdem dosť a väčšinou ma stoja naviac...
Problém je totiž v tom že podobné spoty mi prídu výhodné na bluff.. hráč ktorý cbetuje dosť často, hráč ktorého je ľahko z potu vyhnať, aggro ryba, scary flopy s hráčmi ktorý nemajú tendencie slowplayovať ..
Dosť často mi takýto bluff výde, ale je to tak 50/50 najradšej to hrám proti tým aggro rybám, pokiaľ board nie je scary a držím tam handu s aspoň akou takou equity ...
Neprosím o komentáre k hande ale k takémuto štýlu blufov všeobecne
.
Problém je totiž v tom že podobné spoty mi prídu výhodné na bluff.. hráč ktorý cbetuje dosť často, hráč ktorého je ľahko z potu vyhnať, aggro ryba, scary flopy s hráčmi ktorý nemajú tendencie slowplayovať ..
Dosť často mi takýto bluff výde, ale je to tak 50/50 najradšej to hrám proti tým aggro rybám, pokiaľ board nie je scary a držím tam handu s aspoň akou takou equity ...
Neprosím o komentáre k hande ale k takémuto štýlu blufov všeobecne
Spoiler:
-
co myslis ze ma nit so statmi 15/13 vo svojej btn range a co z toho ti na takomto sparovanom flope zahodi? skus prosim ta napisat ake handy by si mu priradil a co z toho si myslis ze by si vyfoldoval na flope
- Akynos
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
tak skusim teda k takymto bluffom :
Spoiler:
- Za tento príspevok od tucniak poďakovali - 2:
- Schmeichel23, Zeltzn
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
tucniak napísal:tak skusim teda k takymto bluffom :Spoiler:
chcel som ho na to postupne naviest aby na toto prisiel sam nech si to nabuduce vie zdovodnit ze preco niektore moves robime a ine nerobime
- Akynos
- Poďakoval/li: 1 krát/9 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.