tucniak napísal:matiapag napísal:haman napísal:skuste to porazat bez bonusov
why? ked mam money zadarmo tak preco by som ich nebral?
[x] Irony missed
ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Daaamn guys rozbiehanie sa s plynom je úplne najhoršia vec na svete. Pozriem shippuden, hodím do seba a obed, pozriem spoty a hodím sem nejaké handzn
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal::D
Daaamn guys rozbiehanie sa s plynom je úplne najhoršia vec na svete.
Ved ty pockaj, sa budes tesit vodicaku ako male decko
-
Man ja som jazdil len chvíľu, lebo sme boli 4 a mali sme jazdiť hodinu => 15min na každého WTF?
Každopádne som si to megaužil a zajtra mám ďaľšiu jazdu
Každopádne som si to megaužil a zajtra mám ďaľšiu jazdu
-
jazdu styria? to co je za budget autoskolu?:D
kym jeden jazdil ostatni museli tlacit ci ako?
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
To len prvá jazda, rozbehnutie zastavenie
Ostatní boli vo waiting liste Predstavoval som si to trochu ináč, ale tak whatever
Ostatní boli vo waiting liste Predstavoval som si to trochu ináč, ale tak whatever
-
tucniak napísal:jazdu styria? to co je za budget autoskolu?:D
rovnako som to mal aj ja na prvej jazde, to len tak po takom parkovisku sme sa vozili a nic ine od druhej to potom bolo nuts
-
Dal som pár hand do fóra, hopefully sa okolo toho rozbehne nejaká debata. Keďže sa dostávam do 3betovaných spotov často, bolo by na čase, aby som ich začal hrať správne, keďže one time by som túto vec chcel robiť fulltime
Už si môžem pinknúť session, snáď nájdem pár hrateľných stolov
EDIT: Zmena plánu, FIFA13 FTW
Už si môžem pinknúť session, snáď nájdem pár hrateľných stolov
EDIT: Zmena plánu, FIFA13 FTW
-
2 days in a row som "zaryžoval"! Je to fajn pocit po xxxxxx dňoch vidieť aspoň obrysy svetla na konci tunela. Začínam nadobúdať väčšie sebavedomie vo svojej hre s každou postnutou rukou do fóra
Dnes som odohral 1756 rúk, no som spokojný aj tak. Kľudne by som mohol hrávať aj 2k+,ale radšej ten čas investujem do hand review a rozoberaniu zaujímavých spotov. Napríklad všetky spoty, ktoré som dnes postol, tak boli zo včerajšieho dňa. Snažil som sa vybrať zaujímavé spoty a zároveň také spoty, v ktorých som si nebol vôbec istý svojou play. Všetky to boli 3betované poty. To je imo najväčšia slabina v mojej hre. Niesom ešte veľmi stotožnený s textúrami boardov a mojimi ranges v spotoch, no postupne sa to imo dá aspoň trochu zlepšiť.
Ak budem dostávať takýto super feedback od chalanov aj naďalej, tak si myslím, že som schopný beatnuť NL50 aj na PS so solid wr a potom poskočiť na NL100 in few months (IMAGINE THAT!)
Ani si neviete predstaviť, akú mi poker robí radosť. Aj keď sa mi veľmi nedarí, tak neskláňam hlavu. Keď som videl niektoré moje grafy v HEMe, tak ma to neskutočne motivovalo makať na svojej hre. Veľmi ma baví rozprávať sa o spotoch, o rozličných lines, "nasávať" info a vzdelávať sa. Toto som v škole nikdy nenašiel. Vždy som všetko robil na silu, len aby rodičia boli spokojní. Ako každý (česť výnimkám) tam chodím s veľkou nechuťou a bez motivácie, pričom pri pokri je to presne naopak. Nie je to len moje hobby, ale je to forma zábavy, ktorou si môže človek zarobiť money. Čo viac si môže človek priať?
Idem si spraviť review z dnešného dňa a hopefully nájdem spoty, ktoré som zahral baaaaaaaaaad a postnem to tu, nech to tu prekvitá
EDIT: Daaamn,našiel som 5 hands, get ready!
Dnes som odohral 1756 rúk, no som spokojný aj tak. Kľudne by som mohol hrávať aj 2k+,ale radšej ten čas investujem do hand review a rozoberaniu zaujímavých spotov. Napríklad všetky spoty, ktoré som dnes postol, tak boli zo včerajšieho dňa. Snažil som sa vybrať zaujímavé spoty a zároveň také spoty, v ktorých som si nebol vôbec istý svojou play. Všetky to boli 3betované poty. To je imo najväčšia slabina v mojej hre. Niesom ešte veľmi stotožnený s textúrami boardov a mojimi ranges v spotoch, no postupne sa to imo dá aspoň trochu zlepšiť.
Ak budem dostávať takýto super feedback od chalanov aj naďalej, tak si myslím, že som schopný beatnuť NL50 aj na PS so solid wr a potom poskočiť na NL100 in few months (IMAGINE THAT!)
Ani si neviete predstaviť, akú mi poker robí radosť. Aj keď sa mi veľmi nedarí, tak neskláňam hlavu. Keď som videl niektoré moje grafy v HEMe, tak ma to neskutočne motivovalo makať na svojej hre. Veľmi ma baví rozprávať sa o spotoch, o rozličných lines, "nasávať" info a vzdelávať sa. Toto som v škole nikdy nenašiel. Vždy som všetko robil na silu, len aby rodičia boli spokojní. Ako každý (česť výnimkám) tam chodím s veľkou nechuťou a bez motivácie, pričom pri pokri je to presne naopak. Nie je to len moje hobby, ale je to forma zábavy, ktorou si môže človek zarobiť money. Čo viac si môže človek priať?
Idem si spraviť review z dnešného dňa a hopefully nájdem spoty, ktoré som zahral baaaaaaaaaad a postnem to tu, nech to tu prekvitá
EDIT: Daaamn,našiel som 5 hands, get ready!
-
Dnes 2. jazda celkom fajn. Už mi to išlo lepšie, dnes sme preraďovali do dvojky a fakt mi to išlo. Vychytal som pár leakov ako slabé stláčanie spojky a išiel som ako pán. No nabudúce si budem musieť vybaviť jazdy doobeda, lebo na obed/poobede to je peklo.
Konečne mám čas na session, idem si otvoriť stoly a trochu pohrať, nech mám zase čo postovať
Konečne mám čas na session, idem si otvoriť stoly a trochu pohrať, nech mám zase čo postovať
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.