Prečo?

Príspevky zo starej diskusie

Prečo?

Odoslaťod Heavenly 08 Apr 2007 16:01

Prečo ma nechce prihlásiť na Expekt? Kto mi s tým vie pomôcť?
Heavenly

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

pre Heavenly

Odoslaťod expekt 09 Apr 2007 20:36

Co to znamena "ma nechce prihlásiť na Expekt?" (stranka, poker klient, turnaj,...) Mozete nam poskytnut viac informacii prosim? s pozdravom expekt support
expekt

Založený: Jan 2007

Re: pre Heavenly

Odoslaťod Heavenly 10 Apr 2007 21:02

Zdravím. Nechce ma vôbec prihlásiť na začiatku nick mám heavenly21 a v hre HeavenlyBR a vôbec sa mi nedá nijako prihlásiť stále ma to zablokuje a heslo si myslím že dávam správne ale pre istotu som vyskúšal aj iné pripadajúce do úvahy a nič stále. Tak neviem.
Heavenly

Re: Re: pre Heavenly

Odoslaťod Giro 10 Apr 2007 21:22

vyzkousej si heslo a přihlašovací jméno na www.expekt.cz, pokud tady to půjde, tak před přihl. do poker klienta vymaž dočasné soubory a cokies a restartuj komp a pak by to mělo jít :)
Giro

pre Heavenly

Odoslaťod expekt 10 Apr 2007 21:23

ucet je zablokovany pravdepodobne z dovodu viacnasobneho neuspesneho prihlasenia. Napisem teraz kolegom aby to odblokovali a skuste sa prihlasit do pokroveho klienta cez username "heavenly21" a k tomu heslo, ktore pouzivate na stavkovom ucte. Je dolezite prepnut buton na "username" aby to opat nezlyhalo. Ak by bol stale problem, kontaktujte ma priamo na email, nakolko tu nie som pravidelne. Dakujem s pozdravom expekt
expekt

Odoslaťod Heavenly 10 Apr 2007 21:29

áno to ja viem že sa to tak zablokuje ale to preto že sa skúšam stále nejako prihlásiť. Neviem možno je to preto že mám nový comp len odvtedy mi to nejde. A skúsim ešte. Ďakujem za pomoc
Heavenly

pre Heavenly

Odoslaťod expekt 10 Apr 2007 21:40

a viete sa prihlasit na stavkovy ucet na http://www.expekt.com/index.jsp?lc=svk ?
Pouzite username + heslo Ak neviete heslo, dajte mi sem mobil a poslem vam ho na SMS
expekt

pre Heavenly

Odoslaťod expekt 10 Apr 2007 21:43

vidim ze na ucet ste sa prihlasili takze mozno bol problem len s tymi udajmi - zrejme boli nejako zle namixovane :) idem pourgovat to odblokovanie.
expekt

Odoslaťod Heavenly 10 Apr 2007 21:44

no tam sa mi podarilo tak skúsim keď sa odblokuje možno to už pôjde. A ďakujem ešte raz
Heavenly

pre Heavenly

Odoslaťod expekt 10 Apr 2007 22:19

ucet je odblokovany, mozete sa prihlasit, pouzite username a heslo a po prihlaseni si opiste vas nickname. Je dolezite pisat spravne velke a male pismena, lebo heslo ich rozlisuje - case sensitive. gl expekt
expekt

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!