Prečo?
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
pre Heavenly
Co to znamena "ma nechce prihlásiť na Expekt?" (stranka, poker klient, turnaj,...) Mozete nam poskytnut viac informacii prosim? s pozdravom expekt support
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: pre Heavenly
Zdravím. Nechce ma vôbec prihlásiť na začiatku nick mám heavenly21 a v hre HeavenlyBR a vôbec sa mi nedá nijako prihlásiť stále ma to zablokuje a heslo si myslím že dávam správne ale pre istotu som vyskúšal aj iné pripadajúce do úvahy a nič stále. Tak neviem.
- Heavenly
- Založený: Feb 2007
Re: Re: pre Heavenly
vyzkousej si heslo a přihlašovací jméno na www.expekt.cz, pokud tady to půjde, tak před přihl. do poker klienta vymaž dočasné soubory a cokies a restartuj komp a pak by to mělo jít :)
- Giro
pre Heavenly
ucet je zablokovany pravdepodobne z dovodu viacnasobneho neuspesneho prihlasenia. Napisem teraz kolegom aby to odblokovali a skuste sa prihlasit do pokroveho klienta cez username "heavenly21" a k tomu heslo, ktore pouzivate na stavkovom ucte. Je dolezite prepnut buton na "username" aby to opat nezlyhalo. Ak by bol stale problem, kontaktujte ma priamo na email, nakolko tu nie som pravidelne. Dakujem s pozdravom expekt
- expekt
áno to ja viem že sa to tak zablokuje ale to preto že sa skúšam stále nejako prihlásiť. Neviem možno je to preto že mám nový comp len odvtedy mi to nejde. A skúsim ešte. Ďakujem za pomoc
- Heavenly
pre Heavenly
a viete sa prihlasit na stavkovy ucet na http://www.expekt.com/index.jsp?lc=svk ?
Pouzite username + heslo Ak neviete heslo, dajte mi sem mobil a poslem vam ho na SMS
Pouzite username + heslo Ak neviete heslo, dajte mi sem mobil a poslem vam ho na SMS
- expekt
pre Heavenly
vidim ze na ucet ste sa prihlasili takze mozno bol problem len s tymi udajmi - zrejme boli nejako zle namixovane :) idem pourgovat to odblokovanie.
- expekt
no tam sa mi podarilo tak skúsim keď sa odblokuje možno to už pôjde. A ďakujem ešte raz
- Heavenly
pre Heavenly
ucet je odblokovany, mozete sa prihlasit, pouzite username a heslo a po prihlaseni si opiste vas nickname. Je dolezite pisat spravne velke a male pismena, lebo heslo ich rozlisuje - case sensitive. gl expekt
- expekt
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.