[77 v prvom videu] - bet bigger, hlavne ten river, 2/3 je na takom boarde malo si myslim, aj ked si bez statov, je to NL2 a myslim, ze tam je proste kazdy ryba..
[1. handa v druhom videu] - 3bet QJo pf nedava zmysel velmi, ten sizing uz vobec nie. QJo nie je "karta s celkom dobrou equity", resp. v niektorych situaciah je, ale to nie je dovod na 3betovanie a uz rozhodne to nie je dovod na 3betovanie 6xBB, ked tam uz mas jedneho previous callera. Ja by som daval tak 12xBB ak by som chcel 3betovat for value, ale v tomto spote by som iba calloval, od coho tam akoze cakas call? Dalej preco cbetujs 1/2?
[00:48 vid2, stol 4] - zas maly 3bet, mas super ruku, si OOP, na NL2 to proti 3xBB openu budem 3betovat vzdy minimalne 4x open, t.j, 12xBB
[1:26, stol 3] - preco otvarame 99 na 2,5xBB? Hrame NL2, aj z BUT to budem otvarat na 4xBB. Na flope "setmine nam nevysiel" nie je spravny reasoning, imo ked otvaras tak nesetminujes nikdy, vzdy mozes cbetovat a ked mas 99 na NL2, tak to vobec nie je setmine, ale open so super rukou, pricom vela flopov aj bez setu budes cbetovat for value.
[00:45, vid 3, stol 3] - obrovska chyba otvarat AA na 2,5xBB, ked mas na blindoch 2 megaryby s velkymi stackmi. Tuto to jednoznacne minimalne na 4xBB, viac by ich teoreticky mohlo vystrasit, ale na NL2 by som sa nespoliehal ani na to. Proste tahaj tu value, nenechavaj im peniaze, ked mas lepsiu ruku. Na tomto urcite treba popracovat
[01:20, stol 3] - siziiiiiiiiiiiing, preco 1/2 proti 2 rybam na takto drawy boarde? Imo tam by som betoval 20c do 15c potu.. Ta ista ruka ch turn katastrofa, prichadzas o tonu value..
[01:24, stol 1] - zistis, aku chybu som ti chcel vytknut?
No dobre, dalej sa mi to uz pozerat nechce, myslim, ze podstatu sa da zhrnut do par viet -
- popracuj na sizingoch, oberas sa tam o neskutocne mnozstvo value, ty tam otvaras z CO na 2,5BB, co ja neotvaram na NL10 NIKDY, tak si myslim, ze to je trosku paradox... cbetujes strasne malo, hento tlacitko ze 1/2 by som si na tvojom mieste ani nevsimal a cbetoval for value vacsinu casu medzi 3/4 a potsize..
- ten calldown s AJo proti lagovi na dry Ahigh bol katastrofa podla mna, aj ked bol agresivny, ale to, ako rychlo ti tam sypal tie barrely bezohladu na kartu na dalsiu street ukazovalo tolko sily, ze keby nefoldnem to AJ na turne, co by som asi nespravil, lebo vyzeral fakt aggro, tak na riveri urcite, lebo tam si neporazal naozaj nic ine iba bluff a to teda naozaj nevyzeral, ze bluffuje. Ja by som zvazil uz aj pf call, ten squeez je dost silny imo aj ked je aggro a AJo v tej ruke je pomerne velky crap...
Overall treba vychytat niektore zakladne veci, vela veci robis pomerne dobre, co som si vsimol, tak range mas z jednotlivych pozicii celkom fit, aspon pocas tych par minut co som si pozrel to vyzeralo solidne, ale popracuj na tych sizingoch, lebo takto ostanes na NL2 naveky..