matiho blog
Re: matiho uNL journey :)
Ahoj, nedarilo veru, prehral som stack ked som flopol farbu, fish 2 pary a stackli sme sa, na river ma suckol 4out FH. A dalsi proti station, ktora mala flush ked ja top 2 pary a callovala mi 3 barrely
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
kupim doomswitch(OFF!)
zn.: surne, lebo nebude za co kupovat
fml
zn.: surne, lebo nebude za co kupovat
fml
-
co vravis na NL10 Blaze @Microgaming?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Re: Re: matiho uNL journey :)
haman napísal:co vravis na NL10 Blaze @Microgaming?
Tyyyy spehun nedostal som bonus a nechcelo sa mi ho vybavovat, tak som sa na to vykaslal a po 2 prehratych buyinoch som cashoutol neni to zle imo, o dost viac easy ako zoom, ale nesiel mi dobre hem, aj ked by sa to iste dalo nastavit + by som si asi dlhsie zvykal na soft, ale rakeraces+rakeback+fdb zaroven by bolo supersweet, lebo rakeovat sa tam da rychlo a aj henten kanon ci co to tam bolo tak je to dost taka motivacia hrat, ked viem, ze kazdych 20 vyhratych ruk mam moznost nahrat cosi navyse
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta
-
ALERT! NUTS PRISPEVOK!
Stiahol som si TableScan Turbo. Je to nuts. Dari sa mi. Je to nuts. Dnesok je nuts.
Chce niekto splitnut tu najmensiu verziu TableScanu (po NL10 funguje a stoji 20$)? Je to nuts. Pripadne splitnem aj tu verziu po NL50 (este radsej, ako po NL10). Aj to je nuts.
Btw, ten graf je nuts, ze?
Stiahol som si TableScan Turbo. Je to nuts. Dari sa mi. Je to nuts. Dnesok je nuts.
Chce niekto splitnut tu najmensiu verziu TableScanu (po NL10 funguje a stoji 20$)? Je to nuts. Pripadne splitnem aj tu verziu po NL50 (este radsej, ako po NL10). Aj to je nuts.
-
you sir are nuts
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
nice graph.
vie mi niekto porovnat std HEM2 tablescanner (instascan) s TST?
vie mi niekto porovnat std HEM2 tablescanner (instascan) s TST?
-
nabokow - Príspevky: 923
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 213 krát/105 krát
thx guys
@nabokow - idem vyskusat aj ten tablescanner co mam v HEM a poviem ti
edit: ako sa pozeram, tak tablescanner v HEM napriklad vobec neukazuje handy hracov, na ktorych mam normalne historiu, ukazuje mi na nich 0 hands a TST ukazuje pekne vsetky... inac tych rozdielov vela neni, TST mi akurat sam selektuje fishe, v table scanneri si ich pridavam do kategorie "buddies"
@nabokow - idem vyskusat aj ten tablescanner co mam v HEM a poviem ti
edit: ako sa pozeram, tak tablescanner v HEM napriklad vobec neukazuje handy hracov, na ktorych mam normalne historiu, ukazuje mi na nich 0 hands a TST ukazuje pekne vsetky... inac tych rozdielov vela neni, TST mi akurat sam selektuje fishe, v table scanneri si ich pridavam do kategorie "buddies"
-
matiapag napísal:ALERT! NUTS PRISPEVOK!
Nekde Buh dal, jinde vzal
Dropnout za 30 mint 6 BI se mi zatim nestalo. To jsem u toho jeste mel svagra, kterymu jsem ukazoval jak se to ted "hraje".
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.