Jedna z fishhuntu na librových NL25:
Poker Stars $25.00 No Limit Hold'em - 5 players - View hand 2283417
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
UTG: $12.82
CO: $25.01
BTN: $54.42
SB: $25.00
Hero (BB): $25.00
Pre Flop: ($0.35) Hero is BB with 3

3 folds, SB raises to $0.70, Hero calls $0.45
Flop: ($1.40) 9

SB bets $1.00, Hero raises to $3.10, SB calls $2.10
Turn: ($7.60) K

SB checks, Hero bets $3.80, SB calls $3.80
River: ($15.20) 7

SB checks, Hero bets $7.80, SB calls $7.80
Villain je aggro reg, má 58% SB steal a 73% overall cbet (na slušnej vzorke - mined hands), čo chceme exploitovať hraním post-flop (ft3b mal 57%, takže mi prišla lepšia táto možnosť). Problém je, že som doposiaľ v repertoári nejaké barrel bluff lines moc nemal, takže nezriedka sa mi stane, že sa môj plán exploitovať jeho vysoké cbety a pod. zmení v random clicking, kedy viac-menej bezmyšlienkovito raisujem/betujem, lebo veď "jeho range je široká ergo slabá." Ďalšie staty: fold flop vs raise 43% a turn cbet 69%.
Note: pár hands dozadu ma videl BVB 3 barrelovať Q7o na 623TQr (ale predpokladám, že z jeho pohľadu táto info bude fungovať skôr tak, že "vie, že som ho práve videl 3brl bluffovať, tak teraz bude robiť to isté s value hands")
Spätne to vidím takto:
Flop raise callne s cca (AA-99,22,AKs, AQo,KQo,QJo-Q8o,JTo,AQs,KQs,QJs-Q8s,JTs) - 121 combos
S 0% equity potrebujem aby bol pri tomto sizingu (mal som dať zrejme menej) bluff úspešný v 56% prípadoch, čiže musím vyfoldovať 154 combos - to mi príde okay ak bude cbet/foldovať všetky Ahis, KT, KJ, J8, T8, random SCs, nejaké deviatky (?)
Súhlasíme? Alebo je to "zbytočný" spot a chceli by sme toto robiť radšej napr. s handami ako ATs, J8 a pod. kde by sme mali equity a blokovali JT? Prípadne je lepší raise flop alebo call flop a snažiť sa zobrať to neskôr? Má 69% turn cbet.
Na turne+rivri repujeme (KQ, JT, KJ, KT, 22), ale vychádza mi to, že ak vždy má a nefoldne sety, KQ, Q9 a JT a foldne AQ, QJ, QT, Q8s, tak tie ďalšie dva barrely sú o dosť worse než turn give up. A to som si potom ešte uvedomil, že to napriek tomu, že moc lepších bluff cards než K mi na turn nepríde, lol