Hrám mizerne. Bude asi nasledovať pár filozofických postov.
Aktuálny graf na NL5:
Prvých pár dní v mesiaci som vôbec nehral, len som študoval GTO. Potom som začal hrať vždy hodinu len jeden stôl a po hodine analýza podľa GTO. Toto ma celkom rýchlo prešlo. Z toho že si to viem poriadne rozanalyzovať a že aj pri hre som schopný a mám čas sa pokúšať rozmýšľať nad rangeami som mal dobrý pocit. Ale bola nuda hrať len na jednom stole a čakať kedy príde konečne zaujímavá ruka. Potom som začal klasicky 4 stoly, ale nejako mi to nešlo. Prešiel som na rush a zistil som že to je super spôsob ako odohrať veľa rúk a pritom mať stále čas sa sústrediť na konkrétnu ruku. Neblikajú mi timeouty na iných stoloch a tak. Ale aj tak to nejde. Bol som zvyknutý, že mi vždy SD krivka ide pekne hore. Teraz ako keby som sa dostával do SD vždy v nesprávnych spotoch. Keby mi aspoň NonSD išla prudko hore, tak mi je jasné, že moc bluffujem, ale ani tam to nevyzerá na zásadný problém. Deprimuje ma to a mám pocit, že už vôbec neviem ako hrať poker. Keď som si po session pozeral ruky, ktoré som prehral, tak som našiel dosť chybných rozhodnutí, ale všetko to boli ojedinelé spoty. Nič čo by sa pravidelne opakovalo. Jediný leak čo som našiel pravidelný je, že sa ťažko vzdávam top párov, aj keď villian pushne. Tohto sa musím zbaviť, ale zas sa takýto spot neopakuje tak často, aby mi kazil zatiaľ celý mesiac. Dokonca som skúšal nebluffovať vôbec nikdy. Hodinku to ide ok. Mám síce pocit, že prichádzam o tonu value, ale pokiaľ nemám TP+ tak vždy x/f. Horko ťažko naškrabem 1-2BI. Po hodine príde situácia na perfektný semibluff. Mám kopu draws, tak si poviem, že teraz to už skúsim. Samozrejme mi nič nedoskáče a o tie 1-2BI prídem. Mizéria. Chýba už len prehrať $3 a končím so shotom na NL5 a vrátim sa na NL2. Ale v tomto stave si už nie som istý, že budem schopný vôbec rozumne hrať aspoň na NL2.
Idem skúsiť vydolovať z HEMu nejaké zaujímavé stats, ktoré by mi mohli naznačiť, kde mám najväčšie leaky. Mám pocit, že keď sa na to len pozriem, tak je to len také virtuálne, ale keď si to sem aj zapíšem, tak už to je reálne a viem s tým dlhodobo niečo robiť. A tu ma často aj niekto nakopne s nejakou zaujímavou myšlienkou.