tucniak napísal:pozri aj ine shopy (alza je okrem ineho dost draha)
alza je nuts, zbieram tam pomaly viac VPP ako na starsoch Za ten servis sa oplati priplatit, najma ked nieco drahsie kupujes
tucniak napísal:pozri aj ine shopy (alza je okrem ineho dost draha)
vlade napísal:Inak co je to ten pascal? To je ten stary programovaci jazyk, alebo to je nieco uplne ine?
vlade napísal:Nebude ti pri grindeni chybat numericka klavesnica?
vlade napísal:Inak co je to ten pascal? To je ten stary programovaci jazyk, alebo to je nieco uplne ine?
V 80. rokoch 20. storočia získal Pascal na popularite hlavne vďaka vývojovému prostrediu Turbo Pascal od firmy Borland.
vlade napísal:Neni ten pascal tak trocha kapanek zastaraly?
- Kód: Vybrať všetko
V 80. rokoch 20. storočia získal Pascal na popularite hlavne vďaka vývojovému prostrediu Turbo Pascal od firmy Borland.
vlade napísal:No, napad by tu bol, vlastne hocico by bolo asi prinosnejsie ako pascal, je to vobec kompatibilne s pentiom+, resp. aspon s 32-bit OS ci sa to musi nejako emulovat?
Ale tak asi by som zaradil skor nieco rovnako jednoduche a aj na nieco pouzitelne, kludne HTML alebo PHP.
Zeltzn napísal:Ďalej pravdepodobne naviažem spoluprácu s PSGY coachom Uri Pelegom aka Sirrybob, ktorý robí členom fóra video reviews a leakfinders for free /neviem dokedy, treba to využiť/. Páči sa mi najviac zo všetkých coachov z PSGY, čo sa týka thinking processu a sizingov. Videl som jeho videá a tie mi dali najviac zo všetkých, ktoré som asi videl.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.