Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod WNT 14 Aug 2013 22:38

aj live na cg nemusis ukazat karty ak to je vramci pravidiel herne alebo dohody hracov na stole....ved aj tu sa ti to stava len na cg...na turnaji sa stale tie karty ukazu.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Sedricek 17 Aug 2013 19:09

Dobry den prajem,
prosim vas pekne daju sa vybrat peniaze z P****Stars cez kreditnu kartu?? lebo nejak tam tuto moznost nevidim a teraz neviem ako mam vybrat peniaze :( dakujem za pomoc
Sedricek

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 3 krát/2 krát

Odoslaťod nabokow 17 Aug 2013 19:44

vyber sa da robit spobosom, akym uz bol predtym realizovany vklad.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod Sedricek 17 Aug 2013 20:04

nabokow napísal:vyber sa da robit spobosom, akym uz bol predtym realizovany vklad.

ja som tam vlozil peniaze cez kreditku a na vyber mam nasledujuce moznosti:
- pozadavek na vyber neteller
- pozadavek na vyber primy bankovni prevod
- pozadavek na vyber Skrill
- sek
- pozadavek na vyber bankovni prevod
a inak este naposledy ked som vyberal peniaze pred nejakym casom tak sa dali vybrat peniaze aj cez kreditku.. teraz to tam uz nie je
Sedricek

Odoslaťod Sedricek 26 Aug 2013 09:19

info pre ostatnych ak by mali nahodou podobny problem
P****Stars umožňuje výběry peněz na karty Visa za těchto podmínek:

- v uplynulých šesti měsících byla daná Visa karta použita pro vklad
- karta je stále platná a nemá vypršet tento měsíc
- banka, která kartu vydala, umožňuje transakce s online hernami (gambling)
- vybíraná částka je v rozmezí od 100$ do 6500$
Nesplnal som prvu podmienku takze preto to neslo.

Za tento príspevok od Sedricek poďakovali :
vlade
Sedricek

Odoslaťod cercerBTSSK 26 Aug 2013 10:22

vseobecne zname, ale pre istotu, kedze tu stale padaju tie iste otazky

ak som dlhsie nemal cashout, alebo som menil kartu (moj posl.pripad), tak si vlozim min.ciastku, myslim 10 USD, pockam par dni a urobim cashout to istou kartou.
PS postupuju tak, ze si overia ci karta zodpoveda danemu uctu a to v trvalom bydlisku a mailu (musi byt identicka v zalozke account v PS klientovi). Ak je kdekolvek iny udaj, poslu mail, kde poziadaju o scan ID alebo vodicaku + vypis z bankoveho uctu alebo od mob.operatora, kde je vidno nazov banky a Tvoju adresu, nasledne okamzite approvnu cashout

T.z. pri kazdej zmene karty a akychkolvek udajov je potrebne updatnut info PS clientovi, inac ich secutirty department zacne vyssie popisovanu proceduru. Nie je to buzeracia, ale spravna kontrola ci sa vam niekto nechcel naburat do uctu

gl
cercerBTSSK

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 1 krát/22 krát

Odoslaťod Bohumirus 12 Sep 2013 17:02

dobry den
mam problem s pokerstar, kde sa uz riesi tri mesiace a stale mam zamrazeny ucet.
Ide o to ze som zabudol heslo na moj povodny ucet, nasledne som si zalozil novy a kedze som mal moznost dobitia cez sms (to podporuje iba CR), tak som ju vyuzil a kamarat mi tieto peniaze poslal na ten novy ucet. Samozrejme moj ucet zamrazili a uz som poslal vsetko co potrebovali, dokonca sa vyjadroval kamarat a aj ja im do emailu a stale mam ucet zamrazeny. Neviete mi prosim Vas pomoct, poradit? Skusal som aj inu hernu, ale proste pokerstar je asi naj za vsetkych ( ci by ste vedeli poradit inu hernu kam chodi vela ludi)?
Ja si preklikam rozne herne, avsak nie kazda z nich ukazuje, kolko hracov je aktivnych ako u P****Stars
dakujem za odpoved
Bohumirus

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 1886er 12 Sep 2013 17:46

Bohumirus napísal:Ide o to ze som zabudol heslo na moj povodny ucet, nasledne som si zalozil novy

prečo si si nenechal poslať heslo na email? ak si hral na oboch účtoch súčasne, alebo si na oboch hral o real money, tak sa stáva, že zmrazujú účty, hej.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod Bohumirus 12 Sep 2013 17:56

1886er napísal:
Bohumirus napísal:Ide o to ze som zabudol heslo na moj povodny ucet, nasledne som si zalozil novy

prečo si si nenechal poslať heslo na email? ak si hral na oboch účtoch súčasne, alebo si na oboch hral o real money, tak sa stáva, že zmrazujú účty, hej.

posielal som si ale chcelo to odo mna adresu psc a dalsie veci a to som nevedel, prisom som na tom ucte nehral 2 roky, nehral som sucasne a na oboch som hral o real peniaze, co teraz? lebo podpora odpisuje kazde tri dni, aj ked pisem po slovensky a aj ked po anglicky
Bohumirus

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod 1886er 12 Sep 2013 18:03

keby si na tom staršom nehral o reálne peniaze, tak by ti ho zrušili a nechali len ten nový. to, že si hral na oboch je dosť veľký problém. akože si nevedel adresu a psč? to nejako nechápem. napísali ti, že to stále prešetrujú, alebo už si zmrazený nadobro? ak je to to druhé, tak máš veľmi malú šancu.
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!