Kaprov rybník

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaprov rybník

Odoslaťod matiapag 13 Sep 2013 12:55

No hej ale to je jedno fakticky :D
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod tucniak 13 Sep 2013 13:18

viem ze je to na dany roll asi drahe, ale urcite by som kupil aspon 200k ruk daneho limitu rush ak sa niekde da
(-->google datamined hands ftw), inak na rush/zoome v zivote neziskas tak potrebnu vzorku

tipujem ze to moze stat tak 10 babiek

edit: aha tak na ftp to asi neni uz take lahke ako som si myslel, tak nic
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod kapor 16 Sep 2013 10:00

Pozrel som to len zbežne. Našiel som nejaké weby, ale aj keď boli handy z FTP, tak všade až od NL10 vyššie. Asi by sa to dalo niekde zohnať aj na NL5, ale zatiaľ po tom nebudem pátrať. Najväčší leak bude mindset a s tým mi žiadna veľká hand history nepomôže.

Zas som mal dva +2BI dni po sebe na rozumnej vzorke. Bol som happy, že už zas hrám svoju A-game. Ďalšie 2 dni som to prehral. Som síce 2,5BI pod EV, ale to mi nepomáha. Je stále veľa spotov, kde callujem, keď mám foldnúť. Viem, že mám foldnúť, ale aj tak dám call. A síce už bluffujem len ako semibluff s kopu outami a ak má villain vysoký fold to cbet, lenže villain nezloží, mne nič nedoskáče a keď som bluffoval flop, jednoducho už nedokážem nebluffovať až do konca. Na riveri nič nemám, ale pushnem to tam, veď hádam villain tiež nič netrafil. Výsledok je jasný. Ego dostáva tento mesiac riadne na frak. Keď som bol na NL2, myslel som, že mi to ide celkom dobre a že ani vyššie nebudem mať veľký problém. No realita je iná. Pokračujem ďalej. Zatiaľ ma to baví, aj keď je tento mesiac dosť trápenia. Keď sa zábava z pokru začne podobať NonSD krivke, bude načase to zabaliť.
kapor

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 35 krát/3 krát

Odoslaťod kapor 16 Sep 2013 20:16

Tak som dnes úspešne ukončil NL5 shot.

Obrázok

BR klesol kúsok pod $110, vraciam sa na NL2 rebuildovať. Neviem či to bolo rushom, nejakou prichádzajúcou jesennou melanchóliou, alebo som už úplne osprostel. Často so sa rozhodoval len podľa mojich kariet a boardu. Na villainove staty som pozrel až po tom, ako som klikol. Veľa preflop missclick quickfoldnutých hrateľných rúk. Naháňanie sa za objemom a kašlanie na hand review. Gambling. Ponaučenie do budúcnosti: Rush je vhodný až potom, keď dokážem limit aspoň trochu beatovať. Späť na 2-3 regular stoly, poriadnu hand review, postovanie problematických rúk. Nebudem sa nikam naháňať a budem sa snažiť hrať zas dobre.

Za tento príspevok od kapor poďakovali :
haman
kapor

Odoslaťod kapor 20 Sep 2013 08:25

Celkom ma teraz bavia turnaje. Viete mi poradiť herňu, kde sú jednak často nejaké no deposit freerolly a druhak satelity na nejaký väčší turnaj s tým, že na satelitoch je väčšie množstvo "platených" miest? Niečo ako na Poker770 nedeľný $200k turnaj. Najnižší stage má 20 miest, ďalší 8, ďalší 50 a v $200k je potom 27 platených miest. Taká štruktúra mi vyhovuje. Veľa satelitov má platené len 1-2 prvé miesta a tam sa nedostanem, ale do nejakých TOP X sa zvládnem dostať dosť často, tak by som chcel skúsiť šťastie a preskákať do nejakého väčšieho turnaja.
kapor

Odoslaťod kapor 23 Sep 2013 13:42

CG ide dolu vodou. Čoho sa chytím, to prehrám. Už sa ani nepamätám, kedy som mal naposledy nejakú plusovú session.

Ako oddych si pinkám freerolly na rôznych herniach. Hral som jeden freeroll na U***et a druhý na PokerTime. Až počas turnaja, keď som pozrel do lobby som zistil, že to hrám jeden a ten istý turnaj. Obidve herne sú v sieti microgaming, ale nikde som nenašiel žiadne info, že ten turnaj je pre celú sieť. Porušil som tým vôbec nejaké pravidlá? Dá sa microgamingu nejako odlíšiť, ktorý turnaj je len pre herňu a ktorý pre celú sieť?
kapor

Odoslaťod haman 23 Sep 2013 15:15

na MG mozes mat viac uctov ale ci mozes hrat 1 turnaj z 2 kont naraz, to neviem.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod Stanley VII 23 Sep 2013 15:30

Odporúčam opýtať sa priamo podpory herne, ale už logicky keď sa zamyslíš, predstav si, že ti to hodí oba účty na jeden stôl, alebo sa dostaneš na finálový stôl, alebo nebodaj budete poslední traja, z toho 2 účty tvoje – bude to určite zakázané, inak by mohli mať niektorí hráči obrovskú výhodu. Pochybujem, že niekto je natoľko rozdvojená osobnosť, aby dokázal ignorovať informáciu o kartách na jednom svojom účte a hrať nezaujato ;)
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod kapor 23 Sep 2013 15:44

Presne na to som myslel :) Tiež veľmi pochybujem, že to herni nevadí. Len mi nie je jasné, ako odlíšim tie turnaje pre celú sieť. Napíšem teda na support.
kapor

Odoslaťod matiapag 23 Sep 2013 16:57

kapor napísal:Už sa ani nepamätám, kedy som mal naposledy nejakú plusovú session.

Tak prestan pozerat na vysledky a riesit to, ci je session plusova alebo nie :) Hraj svoju hru, ries s rozumom jednotlive situacie a snaz sa hodnotit session podla toho, ci dokazes hrat cely cas Agame a nerobit chyby a nie podla toho, ci si v pluse/v minuse :)

:gl:
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!