Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar
Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar
hrac: tazko posudit naco si reagoval, ked to tu su reakcie na subor prispevkov v prispevkoch
A ty skus tiez pozornejsie citat. Ja som napisal ze klub na turnaji samotnom nema ako zarobit leda ak na tom co ucastnici turnaja pocas neho vyslopu. Nepisal som ze celkovo ma zit z chlastu. Ci podla teba kde je profit zo samotneho turnaja, ked obcas este aj na garancku treba doplatit. Kludne sa necham poucit od niekoho kto ma sajn o fungovani klubu, kedze ja ho nemam. Ja som reagoval na zamyslenie ktore pisalo o zarabani klubu na trunajoch. Tak keby si si pozrel prispevok na ktory ja reagujem ...
A ty skus tiez pozornejsie citat. Ja som napisal ze klub na turnaji samotnom nema ako zarobit leda ak na tom co ucastnici turnaja pocas neho vyslopu. Nepisal som ze celkovo ma zit z chlastu. Ci podla teba kde je profit zo samotneho turnaja, ked obcas este aj na garancku treba doplatit. Kludne sa necham poucit od niekoho kto ma sajn o fungovani klubu, kedze ja ho nemam. Ja som reagoval na zamyslenie ktore pisalo o zarabani klubu na trunajoch. Tak keby si si pozrel prispevok na ktory ja reagujem ...
- Taur
- Založený: Sep 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
Taur napísal:..
suhajko ale ty nevies citat, ja som nikde nenapisal, ze klub na turnaji dokaze zarobit (pokial to neni teda velky turnaj, vtedy zarobi sam na seba)
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/2 krát
zamyslenie: Este je moznost, ze prezije ten lespi. Tak ak si novacik veri ...
Klub zarobi jedine na cashke, napr. ked xy hracov z ucastnikov turnaj zostane na cashku. A je ista pravdepodobnost, ze z partie cezpolnych co pride spolu autom na turnaj si poniektory budu kratit cas cashkou kym posledny z osadky vyapdne, napriklad.
A je tu este jeden problem v dnesnej dobe. U malo hracov laska k pokru prekona odpor k cigaretam. Pri cashkach sa u nas huli ostosest. Aj ja to ako nefajciar vydrzim tak 2h max a potom padam a mam prakticky jedne veci na poker, pretoze si nemienim zasmradit cely satnik. Iny si takto zivot nekomplikuju a kaslu na poker hoci by obcas si zasli zahrat. V zahranici co som okusil to riesia fajciarskou miestnostou kam si fajciar odbehne vypalit zobak a neobtazuje zvysok stola. A neboja sa ze si tym odplasia klientelu, alebo zeby mieste nariadenia?
Ono iste je vela faktorov preco je to v regionoch tak ako to je... ale urcite je opbrovsky priestor na zlepsenie situacie, takze tiez drzim palce DS aby sa im podarilo k zlepseniu prispeit ...
Klub zarobi jedine na cashke, napr. ked xy hracov z ucastnikov turnaj zostane na cashku. A je ista pravdepodobnost, ze z partie cezpolnych co pride spolu autom na turnaj si poniektory budu kratit cas cashkou kym posledny z osadky vyapdne, napriklad.
A je tu este jeden problem v dnesnej dobe. U malo hracov laska k pokru prekona odpor k cigaretam. Pri cashkach sa u nas huli ostosest. Aj ja to ako nefajciar vydrzim tak 2h max a potom padam a mam prakticky jedne veci na poker, pretoze si nemienim zasmradit cely satnik. Iny si takto zivot nekomplikuju a kaslu na poker hoci by obcas si zasli zahrat. V zahranici co som okusil to riesia fajciarskou miestnostou kam si fajciar odbehne vypalit zobak a neobtazuje zvysok stola. A neboja sa ze si tym odplasia klientelu, alebo zeby mieste nariadenia?
Ono iste je vela faktorov preco je to v regionoch tak ako to je... ale urcite je opbrovsky priestor na zlepsenie situacie, takze tiez drzim palce DS aby sa im podarilo k zlepseniu prispeit ...
- Taur
Taur napísal:pokerPro111 napísal:DanoHPC napísal:Opäť sa niekto pokúša myslím že už 3-krát otvoriť to čo nikdy nefungovalo? No uvidíme čo si nový manager pre prešovskú pokrovú komunitu pripavil.
a HPC funguje ?
pokerPro111: Ako definujes funkcnost? MonteCarlo ako prislo do PO aj s celym ich know-how, zazemim atd. tak aj odislo, Doublestar sa ani poriadne nerozbehlo a pohaslo ako podenka, Happy trva nejaky ten piatok, tak by som ja povedal, ze funguje. Ako dobre ci zle to je uz ina tema. Ale mozme byt radi, ze miestni co sa boria s miestnimi podmienkami su tak vytrvali, inak by nebolo v PO kde hrat ...
s monte carlo odisli aj hraci.v podstate nikto co chodil do MC,nechodi do HP.a plno ludi tam ani nechce ist.
HP nefunguje,HP len je.tam okrem kvartalnej a rocnej ligy nefunguje nic.
casto nieco zacnu a malokedy to dokoncia.alebo robia polovicato ako buy-in na majstrovstva BA.
- anonym
anonym: Velmi presne napisane
- hrac1001
hrac1001 napísal:anonym: Velmi presne napisane
fungovanie MC a HP sa neda vobec porovnat.v MC malo vsetko hlavu aj patu.
v HP len sa snazia nieco vymyslat,ale vacsinou to len zacne a casom nejako skonci.ci uz cash game nalepky,rakeback(pisany niekam do zosita ci kam)
turnaje s vyssim buy-nom a garanciou asi od brucha,ktora sa postupne po prepocitani znizuje.
turbo turnaje(sice bol som len na cca 2-3) kde sa vo 4lev hralo 400-800
- anonym
Podľa všetkého, bude otvárací turnaj v pondelok 14. októbra. 35 EUR double chance with 1500 GTD s 30-minútovými levelmi. Ďalšie turnaje budú zverejnené na stránke http://www.doublestarpoker.com/, no najprv ich zverejníme tu aby sme o nich mohli diskutovať a doladiť detaily. Takisto nás zaujíma Váš názor na otvárací turnaj. Ďakujeme.
- DoubleStarPresov
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Osobne ak uz mam investovat 35e do turnaja, tak ich radsej investujem do Kosice weekend o 9 dni neskor kde je prizepool 10-16tis EUR, cize pravdepodobne 9-10nasobne vyssi a to je lepsi pomer vykon/cena. Ale kazdy sme iny ...
A nazberat v PO na taky turnaj 40 hracov aby sa aspon naplnila garancka bude asi fuska. Kebyze uz chcem rozhadzat prachy tak za tych 1500e urobim 3 10e turnaje s garanckami po 500-700e co by bolo znacne konkurencne ako HP, tak aj beznym dennym turnajom v MC pre tych co sa nechcu trepat do KE.
Ale ako tu uz niekto pisal ja nemam sajnu o fungovani klubu, tak si tu len tak taram...
A nazberat v PO na taky turnaj 40 hracov aby sa aspon naplnila garancka bude asi fuska. Kebyze uz chcem rozhadzat prachy tak za tych 1500e urobim 3 10e turnaje s garanckami po 500-700e co by bolo znacne konkurencne ako HP, tak aj beznym dennym turnajom v MC pre tych co sa nechcu trepat do KE.
Ale ako tu uz niekto pisal ja nemam sajnu o fungovani klubu, tak si tu len tak taram...
Naposledy upravil Taur dňa 01 Okt 2013 14:14, celkovo upravené 1 krát.
- Taur
Tiez mi pride zaujimave ze v DoubleStar Trencin pri buy-in 33e bola garancia 3000e a v PO za 35e polovicna 1500e.
A v Nitre sa hral turnaj s BI 25e tiez o garancku 3000e.
Holt iny kraj iny mrav a iny meter.
PS: Zdroj vysie spominutych info podobne temy tohto fora, tak snad su sparvne...
A v Nitre sa hral turnaj s BI 25e tiez o garancku 3000e.
Holt iny kraj iny mrav a iny meter.
PS: Zdroj vysie spominutych info podobne temy tohto fora, tak snad su sparvne...
- Taur
DoubleStarPresov napísal:...
- ake velke % je fee?
- odcitavate fee z GTD?
- kolko mate v herni stolov?
taur - podla vypisaneho BI a GTD odhadujem, ze v klube maju len maximalne 3 stoly a pocitaju, ze ked daju 1x rebuy, ze skoro kazdy si ho kupi (1500 / 35 = 42 BI a ak si 1/3 hracov kupi reentry, tak to bude sediet na plny klub s 3 stolmi ak z toho este odcitaju povedzme 15% fee) .. v inych kluboch mozu mat stolov viac a preto mozu mat aj inac nastavene garancie (nemozes predsa ocakavat, ze v klube s 3 stolmi daju 35e turnaj 1 rebuy a 3000e GTD, to by im nevyslo a vzdy by doplacali - skrachovali by este skor ako vobec zacnu)
- zamyslenie
- Založený: Júl 2013
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.