Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod anonym 01 Okt 2013 15:31

Taur napísal:Osobne ak uz mam investovat 35e do turnaja, tak ich radsej investujem do Kosice weekend o 9 dni neskor kde je prizepool 10-16tis EUR, cize pravdepodobne 9-10nasobne vyssi a to je lepsi pomer vykon/cena. Ale kazdy sme iny ...

A nazberat v PO na taky turnaj 40 hracov aby sa aspon naplnila garancka bude asi fuska. Kebyze uz chcem rozhadzat prachy tak za tych 1500e urobim 3 10e turnaje s garanckami po 500-700e co by bolo znacne konkurencne ako HP, tak aj beznym dennym turnajom v MC pre tych co sa nechcu trepat do KE.
Ale ako tu uz niekto pisal ja nemam sajnu o fungovani klubu, tak si tu len tak taram... ;)

v ktorom turnaji za 10e mas v HP garanciu 500-700e? jedine na 10e trojita sanca.
tam ti nevadi,ze za buy-in ak vyuzijes vsetky sance hras o zlomok KE vikend?

Za tento príspevok od anonym poďakovali :
DoubleStarPresov
anonym

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 01 Okt 2013 16:11

Porovnávat 3 dňový turnaj s 230 hráčmi z viacerých klubov s turnajom, ktorý sa odohrá za noc a klub má k dispozícii 5 stolov je snáď nemysliteľné. Turnaj ešte nie je na stránke vypísaný, zavesili sme ho na fóra aby sme mohli takto diskutovať a konečne vytvoriť priaznivé podmienky pre PO hráčov a samotný chod klubu.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod DoubleStarPresov 01 Okt 2013 16:24

Je veľmi, veľmi ťažké nastaviť všetko tak, aby to vyhovovalo každému. Z osobných skúseností je jasné, že rekreačného hráča či postaršieho pána až tak nezaujíma GTD ako to aby sa zahral po celú noc, /o to viac keď takýchto hráčov príde v skupinke viac a jeden z nich vypadne po 25 minútach pretože napokon nehitol svoju backdoor FD/ a nemôže sa "dokúpiť". Zase partia študentov či mladých low stakes grinderov sledujú iba pomer GTD/ veľkosť bi, najlepšie v deepstack freezoute bez re-entry. Je to na nás aby sme vedeli vytvoriť zaujímavý kompromis aj s vašimi silami, nápadmi a názormi v priateľskej atmosfére.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod hrac1001 01 Okt 2013 16:44

DoubleStarPresov: Kte chce prist hrat, tak ten pride. Kto nechce bude donekonecna vymyslat teorie preco nie. A porovnat jeden z najvacsich klubov a jeho GTD s miestym klubom moze len Taur ... Ak mate 5 stolov a podari sa ich zaplnit, tak GTD sa vyzbiera aj bez jedineho dokupovania. Este pre Taur: 5 stolov X 9 hracov pri stole = 45 hracov. 45x35=1575. A nikto ti predsa nekaze kupovat rebuy ... :wall: Taur nechapem ako mozes hrat poker bez minimalnej znalosti matematiky ... :fish:
hrac1001

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Taur 01 Okt 2013 16:58

zamyslenie: Tak v Trencine pisu, ze bolo 68 hracov, to by sa na 5tich stoloch s dosadzanim dalo zvladnut s v PO s odretymi usami. :D Aj tak by ma zaujimalo preco tak priepastny rozdiel. Ci len klasika kde je menej penazi treba ich este zodrat z koze? :crazy: Ak to zebriem adekvatne k 5 stolom, a reB povedzme ako v TN, tak by mi matematicky vyslo ze garancka 2500 by mohla byt. Ale iste tam budu aj one faktory ...

anonym: no nemas, ale asi nechapes vyznam sloveneho spojenia "znacne konkurencne". :shock:
A ja nie som typ hraca co sadne k stolu a hned si kupi vsetky chance co sa daju aby mal vela vela chipsov, takze 30e neminiem pri malej GTD.

DS: jasne, mysite nieco vyspekulovat a preto vam svoje zamyslenie pisem tu a neohovaram pozabucky. :lol2:
A ja porovnavam prosto ponuku v okoli, vy potrebujete ponuknut nieco co pritiahne hracov k vam. Hlavne to chce nieco ine ako naposledy, lebo som vtedy nenasiel hadam jeden turnaj na ktory by som sa vybral a kedze sa DS neujalo asi som nebol jediny. Ale mozno recept velky BI a mala GTD prekvapivo bude fungvat ... jeden nikdy nevie. (tajny typ: krupierky hore bez by to mozno istili. :lol2: )
Taur

Odoslaťod Taur 01 Okt 2013 17:09

hrac: tak podla tvojej matematiky mi vyslo, ze v TN maju 10 stolov a je zahada akoto ze hralo len 68 hracov a GTD prekrocili o 700+e, takze zvysok asi klub zaplnil mrtvolkami aby naplnil GTD, Mile od nich. :D Nemoze byt kazdy RNDr. aby mohol hrat poker. :) Luckery bezne porazaju matematikov. :bad:

A tiez podla tvojej logiky za Fabiu rad zaplatis ako za Skovy Merrcedes, lebo rozdiel sa nema predsa brat do uvahy.
Taur

Odoslaťod anonym 01 Okt 2013 17:19

Taur napísal:zamyslenie: Tak v Trencine pisu, ze bolo 68 hracov, to by sa na 5tich stoloch s dosadzanim dalo zvladnut s v PO s odretymi usami. :D Aj tak by ma zaujimalo preco tak priepastny rozdiel. Ci len klasika kde je menej penazi treba ich este zodrat z koze? :crazy: Ak to zebriem adekvatne k 5 stolom, a reB povedzme ako v TN, tak by mi matematicky vyslo ze garancka 2500 by mohla byt. Ale iste tam budu aj one faktory ...

anonym: no nemas, ale asi nechapes vyznam sloveneho spojenia "znacne konkurencne". :shock:
A ja nie som typ hraca co sadne k stolu a hned si kupi vsetky chance co sa daju aby mal vela vela chipsov, takze 30e neminiem pri malej GTD.

DS: jasne, mysite nieco vyspekulovat a preto vam svoje zamyslenie pisem tu a neohovaram pozabucky. :lol2:
A ja porovnavam prosto ponuku v okoli, vy potrebujete ponuknut nieco co pritiahne hracov k vam. Hlavne to chce nieco ine ako naposledy, lebo som vtedy nenasiel hadam jeden turnaj na ktory by som sa vybral a kedze sa DS neujalo asi som nebol jediny. Ale mozno recept velky BI a mala GTD prekvapivo bude fungvat ... jeden nikdy nevie. (tajny typ: krupierky hore bez by to mozno istili. :lol2: )

ale ja nechapem o akej konkurencii tu teraz pises.toto je predsa len prvy turnaj.je jasne,ze nemozu konkurovat KE vikendu.a myslim,ze tymto turnajom HP konkuruju,v HP take turnaje nerobia.co si ja pamatam tak tam turnaj s vyssou garanciou bol jedine 80+20 ci ako a 1600gtd.
nemusis si ich kupit hned,ale v priebehu turnaja ich mozno kupis a uz hras za 30 o cca 500e.
anonym

Odoslaťod hrac1001 01 Okt 2013 17:21

Taur: Sam seba si pasoval za luckera :fish: , co si ty za hraca ... Tie tvoje primitivne komentare (dealerky hore bez) svedcia o tvojej inteligencii. Tato diskusia je urcena predovsetkym na prisposobenie klubu pre hracov a nie naopak. Ved teba nikto nikam nevola hrat. Sed v HPC a tam sa hraj ak sa ti to nepaci. Alebo chod do KE zahraj 6 levelov a potom papa ... Asi tak ta ako hraca odhadujem. Viac sa k tebe nebudem vyjadrovat. Skoda casu ...

Za tento príspevok od hrac1001 poďakovali :
DoubleStarPresov
hrac1001

Odoslaťod zamyslenie 01 Okt 2013 17:26

hrac1001 napísal:..

tie dealerky "hore bez" nie je zly napad ;) tiez som za :lol2:
zamyslenie

Založený: Júl 2013

Odoslaťod Taur 01 Okt 2013 17:40

hrac: Si ma totalne precital, nic nerobim len luckujem. Zvycajne hram zaradom kazdu hendu AI s prezehnanim, ze snad ma daco trafi. A co to je 6. level? To som v zivote nevidel, za exotikou necestujem. :D
A tie hore bez moze fakt len "inteligent" brat vazne, tak ti gratulujem. I ked niet pochyb ze ohlas by mali. 8-)

PS: Nemaj dojem ze som happy v HPC a ze ho obhajujem za kazdu cenu ...
Taur

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!