Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod anonym 01 Okt 2013 19:21

taur
co keby si miesto vecneho kritizovania a mudrovania nad pomerom buy-in/GTD napisal svoju predstavu o idealnom turnaji?
anonym

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod hrac1001 01 Okt 2013 20:34

anonym napísal:taur
co keby si miesto vecneho kritizovania a mudrovania nad pomerom buy-in/GTD napisal svoju predstavu o idealnom turnaji?

buy in 10€ gtd minimalne 10000€ a idealne aby hral sam. Nech je nejaka sanca na vyhru ...

Za tento príspevok od hrac1001 poďakovali :
DoubleStarPresov
hrac1001

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Taur 01 Okt 2013 23:51

Anonym: Ako uz bolo spominane idealny turnaj pre vsetkych nespravis, lebo kolko ludi tolko chuti, kazdy preferuje nieco ine.
A tiez zalezi na cieloch klubu, tak podla toho si nastavia turnaje. Ja som na to pozeral z isteho marketingoveho uhlu pohladu, DS napisali tiez svoj nazor a zalezi na nich kto je ich cielova skupina a ake su celkovo ciele klubu a podla toho si samozrejme zvolia strukturu turnajov, obchodnu politiku a fungovanie celeho klubu. Ci ju najdu v regione ktory chcu pokryt ukaze cas a prax.
Spravne bolo napisane ma moju adresu, ked nechcem nemusim hrat a dalsi potencialni klienti tak isto. :)
A tiez spravna bola poznamka, ze sa jedna o otvaraci turnaj, takze vcelku je to fuk, ved otvarat budu hadam iba raz. :D
Dolezite je co vymyslia na potom ... a tym koncim z mojej strany diskusiu k tomuto turnaju. :pokerface:
Taur

Odoslaťod anonym 02 Okt 2013 01:03

Taur napísal:Anonym: Ako uz bolo spominane idealny turnaj pre vsetkych nespravis, lebo kolko ludi tolko chuti, kazdy preferuje nieco ine.
A tiez zalezi na cieloch klubu, tak podla toho si nastavia turnaje. Ja som na to pozeral z isteho marketingoveho uhlu pohladu, DS napisali tiez svoj nazor a zalezi na nich kto je ich cielova skupina a ake su celkovo ciele klubu a podla toho si samozrejme zvolia strukturu turnajov, obchodnu politiku a fungovanie celeho klubu. Ci ju najdu v regione ktory chcu pokryt ukaze cas a prax.
Spravne bolo napisane ma moju adresu, ked nechcem nemusim hrat a dalsi potencialni klienti tak isto. :)
A tiez spravna bola poznamka, ze sa jedna o otvaraci turnaj, takze vcelku je to fuk, ved otvarat budu hadam iba raz. :D
Dolezite je co vymyslia na potom ... a tym koncim z mojej strany diskusiu k tomuto turnaju. :pokerface:

mna to len tak napadlo,ze od zaciatku v podstate vsetko kritizujes,ale ziadne riesenie si nenavrhol :)
ak urobia zaujimavejsie turnaje ako konkurencia,hadam si tam ludia najdu cestu.ved do jomy boli dni ked prislo aj viac ako 30ludi.cize aky taky zaujem o poker tu bol.len snad to nedopadne to ako naposledy,ze to bolo otvorene cca 2 mesiace :D
anonym

Odoslaťod anonym 02 Okt 2013 01:04

mam pocit,ze aj ty si tam jeden cas chodil aj ked fungovalo HP :D
anonym

Odoslaťod Taur 02 Okt 2013 01:35

Myslis jomu ci DS? Do Jomi som chodieval. Do DS som zial nestihol prist ani raz (a to ma tam manager lanaril nech dojdem). :) Mozno tentokrat vydrzia dost dlho aby som ich stihol zakusit. Bud nemali konkurencnu ponuku a siel som do HP ci MC, alebo odpadli turnaje lebo nebolo dost ludi. A cashovky som vtedy este nehraval.

A ved ja som pisal ze za tie prachy by som spravil 3 mensie trunaje, ale vacsie ako v HP, na urovni beznych v MC. To nebolo riesenie? Ale ja som na to pozeral ako na barsaky iny turnaj a nie ze je to akoze slavnostnotvaraci, tak si idu vyhodit z kopytka ... :poklona:
Taur

Odoslaťod DoubleStarPresov 02 Okt 2013 03:53

Pán Taur, našim cieľom určite nie je vytvorenie overlay aj keď z pohľadu hráča je to určite najkrajšia cesta k peniazom. Nastaviť 10e freezout so 700e GTD 2-3x po sebe by bolo síce veľmi pekné /namiesto toho otváracieho/ avšak toto by bola priama cesta k rýchlemu ukončeniu tohto klubu. Niektoré komentáre od Vás vyzerajú skutočne absurdne, priam lobisticky, pretože určite nie je reálne nastaviť 12e freezout s 800e GTD keď je k dispozícii 45 miest, keď MC má k dispozícii viac ako 100 miest. Čize je to ako žiadať od MC na tento turnaj GTD 2000 /veďje to re-entry a xy stolov/. Hold ak bude záujem o poker v Prešove budeme všetci iba radi ak vytvoríme priestor pre ďalšie stoly, ale to je otázka dlhodobo dobre odvedenej našej práce a takisto aj silné hráčske zázemie. Drvivá väčšina GTD turnajov je akýsi ETD prizepool, ktorý ma za cieľ dosiahnuť tútu sumu a nie pravidelne doplácať /viď príklad prvá verzia KE Weekend, ktorá musela byť zmenená/. Pôvodne mal byť otvárací turnaj, s väčším buy inom a podobnou garanciou, kde by bolo omnoho jednoduchšie naplniť garanciu ako keď zvolíme menší buy in, aby si nový klub mohlo otestovať viacero ľudí. Tak teda nás ako aj ostatných zaujíma Váš nápad či už na otvárací turnaj alebo ďalšie turnaje. Ak budú v realizovateľnej podobe nie z pohľadu hráča ako pár overlay turnajov za snahy vybrať kasíno/pokrový klub čo najrýchlejšie ale najmä z dlhodobo udržateľnej prevádzky pre nás všetkých, určite to bude stáť za zváženie. Ďakujeme.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 02 Okt 2013 11:19

Uznavam, ze vobec tomu nerozumiem, tak sa ospravedlnujem za moje absurdno-lobisticke komentare. Pravdupovediac som ocakaval skor ze pomozu rozprudit diskusiu o turnajoch po ktorej ste tak prahli a nie navazanie sa do mojej osoby. Som na portali chvilu, tak nemam prehlad ako to tu chodi. Ale evidentne tak ako vsade inde... :)

A inak argument, ze MC ma 140+ stoliciek mi pride mojim iba gazdovskym rozumom nepodstatny, ked 98% turnajov sa tam zucastni do 50 ludkov, takze realne maju vyuzitych tiez len tych 5-6 stolov. Ved tych 100+ miest neobsadia ani pri KEweekende. Otazka je ci sa dokaze v PO regione s konkurenciou KE za patami najst tych 45 hracov na akykolvek turnaj. Bez rozsirenia hracskej zakladne pochybujem, ze to pojde, lebo nemozno ocakavat ze vsetci z HPC prejdu do DS a z KE tiez sem asi nepobezia ozlomkrky. Myslim to vseobecne dlhodobo a nie sem tam na nejaky ten turnaj ako napr. ten otvaraci.
Preto moja uvaha bola v intenciach ziskania novej klienteli, ze je mozno lepsie viac uvodnych lacnych mierne nadstandartnych beznych turnajov v meste spropagovanych aby ludia trebars od PC prisli omrknut klub a potiazmo poker nazivo, ako jeden ani ryba ani rak. Pretoze ak si idem zahrat pre zabavu tak je taky turnaj pridrahy, ak idem po $, tak pomer cena/vykon je neadekvatny pri konkurencii KEw. Ale to je iba moj pohlad pravidelneho hraca co nema neobmedzeny bankroll, ale isto su hraci co hraju akykolvek turnaj bez ohladu na Bi. Ale opakujem sorry, ja som na to vobec nepozeral ako na otvraci turnaj za ucelom prezentacie lesku a slavi. :) Som na to prilis pragmaticky typek. :D
Vseobecne si myslim, ze pretahovanie si tych par existujucich skalnych hracov medzi kubmi nie je dobra cesta pre poker v PO a pre jeho rozvoj uz vobec nie.
V HPC podla mna mali par dobrych idei, len pri nich nevydrzali, mozno preto ze neprinasali ocividny okamzity efekt a tiez nevyuzili ich potencial. Ale nevidim do toho, pretoze mam pohlad len zo strany hraca a pripadne drobneho podnikatela a nie klubu. Raz mozno pre zabavu si to skusim aj z tejto stranky ak zakopnem o inak nepotrebny kapital. :ROFL:
V podstate vy by ste mali asi vediet najlepsie co robit ked prevadzkujete siet klubov, tak uz musite mat know-how v malicku. Snad PO nebude tak odlisny od zvysku sveta. Alebo zeby ano, ked je to uz treti pokus etablovat sa tu? :pokerface:
Taur

Odoslaťod hrac1001 02 Okt 2013 12:34

Presov je tretie najvacsie mesto SR. Presovsky kraj je najvacsi v SR. Myslim, ze mesto ma okolo 100000 obyvatelov. Tak verim tomu, ze ak sa ponukne rozumna koncepcia klubu, bude klub uspesny.
hrac1001

Odoslaťod DoubleStarPresov 02 Okt 2013 12:54

Tak po prvé, neboli sme to priamo my, kto sa pokúšal prevádzkovať poker v PO či už v JOME alebo DS a nemáme žiadne osobné skúsenosti s pokrom v PO, preto je pre nás dosť ťažké takto na slepo odhadnúť finančné zázemie tunajších hráčov či limity, aké sú zvyknutí hrať. Nechceme priamo hovoriť o iných kluboch, ale ako momentálne sledujem situácia v Happy čo sa týka turnajov nie je tak ružová, pravidelnejšie sa začalo hrať až teraz v septembri. Ak tam funguje v plnom prúde cashgame, je to len na radosť klubu a napokon aj hráčov. No to už nie je naša starosť. K tomu pomeru cena/výkon, skutočne chcel by som vedieť Váš nápad na neaký ten turnaj. Je jasné, že my aj vedenie DS by chcelo aj otvárací turnaj aj každý ďalší s bi 100e a GTD 4500e, ale je to reálne? Predpokladám, že na takýto buy in by ste chcel GTD aspoň 7000e, pretože v Montesine je na takýto buy in GTD 25 000e veď "hráči sa prestriedajú s odretými ušami" :shock:. Btw otvárací turnaj bude s určitosťou 35 double 1500 GTD. Fee a štruktúru doriešime v najbližších hodinách. A ďalšie turnaje opäť nahodíme takto na fóra a dúfam, že spoločne niečo vymyslíme predtým, než ich vo finálnej úprave nahádžeme na stránku.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!