Taur napísal:Myslis jomu ci DS? Do Jomi som chodieval. Do DS som zial nestihol prist ani raz (a to ma tam manager lanaril nech dojdem). Mozno tentokrat vydrzia dost dlho aby som ich stihol zakusit. Bud nemali konkurencnu ponuku a siel som do HP ci MC, alebo odpadli turnaje lebo nebolo dost ludi. A cashovky som vtedy este nehraval.
A ved ja som pisal ze za tie prachy by som spravil 3 mensie trunaje, ale vacsie ako v HP, na urovni beznych v MC. To nebolo riesenie? Ale ja som na to pozeral ako na barsaky iny turnaj a nie ze je to akoze slavnostnotvaraci, tak si idu vyhodit z kopytka ...
myslel som jomu.ked otvorili DS joma uz nefungovala.
ale predsa za 10e nemozu dat garant 700-800 ked maju 5 stolov.to by po par tyzdnoch mohli zas rovno zabalit
aky je v HP vacsi turnaj?myslis 10e trojita sanca?
ale ty to cele asi myslis tak,aby zo zaciatku urobili turnaje ktore prilakaju mozno aj novych hracov s tym,ze by tam boli riziko,ze by museli aj doplacat garancie?ci?
inak nechapem preco stale porovnavas KEw s inymi turnajmi podla mna to sa neda porovnavat.predsa KEw je viacdnovy turnaj,ktory sa hra vo viacerych kluboch s ucastou cca 200hracov.nemozes ho porovnavat s turnajom pred cca 40-50hracov.
aj porovnavanie MC s novym klubom je trochu mimo.v MC uz nejaku dobu funguje,vedia kolko im chodi pravidelne hracov takze si podla toho vedia aj garancie nastavit.DS len otvara,nema ziaden prehlad.