Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme sieť pokrových klubov DoubleStar

Odoslaťod anonym 02 Okt 2013 12:57

Taur napísal:Myslis jomu ci DS? Do Jomi som chodieval. Do DS som zial nestihol prist ani raz (a to ma tam manager lanaril nech dojdem). :) Mozno tentokrat vydrzia dost dlho aby som ich stihol zakusit. Bud nemali konkurencnu ponuku a siel som do HP ci MC, alebo odpadli turnaje lebo nebolo dost ludi. A cashovky som vtedy este nehraval.

A ved ja som pisal ze za tie prachy by som spravil 3 mensie trunaje, ale vacsie ako v HP, na urovni beznych v MC. To nebolo riesenie? Ale ja som na to pozeral ako na barsaky iny turnaj a nie ze je to akoze slavnostnotvaraci, tak si idu vyhodit z kopytka ... :poklona:

myslel som jomu.ked otvorili DS joma uz nefungovala.
ale predsa za 10e nemozu dat garant 700-800 ked maju 5 stolov.to by po par tyzdnoch mohli zas rovno zabalit :D
aky je v HP vacsi turnaj?myslis 10e trojita sanca?
ale ty to cele asi myslis tak,aby zo zaciatku urobili turnaje ktore prilakaju mozno aj novych hracov s tym,ze by tam boli riziko,ze by museli aj doplacat garancie?ci?
inak nechapem preco stale porovnavas KEw s inymi turnajmi :D podla mna to sa neda porovnavat.predsa KEw je viacdnovy turnaj,ktory sa hra vo viacerych kluboch s ucastou cca 200hracov.nemozes ho porovnavat s turnajom pred cca 40-50hracov.
aj porovnavanie MC s novym klubom je trochu mimo.v MC uz nejaku dobu funguje,vedia kolko im chodi pravidelne hracov takze si podla toho vedia aj garancie nastavit.DS len otvara,nema ziaden prehlad.

Za tento príspevok od anonym poďakovali :
DoubleStarPresov
anonym

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Taur 02 Okt 2013 15:55

Anonym: Do Jomi som chodieval. Stiham byt vsade. :ROFL: Teda skoro, okrem DS. A minuly rok tiez HPC+MC, tak pol napol.
Spravne si to pochopil, myslel som na uvod turnaje co pritiahnu "masu" cerstvej krvi, hoci by sa na ne trosku doplacalo aj ked snad ani nie. Ako to, ze v MC pri 10e mozu davat GTD 500-800 pri 50 hracoch. Je mozne ze dolacaju sustavne, ale ked ich cashka podrzi, tak nekrachuju po par tyzdnoch. :) Ja sa na to divam cez optiku obchodnika a pride mi lepsie investovat do prilakania novych hracov ktory moznoze mozu vytvorit aj zaklad novej stalej klienteli klubu, ako raz nalakat stangastov z okolitych klubov.
Nejde o to, ze porovnavam KEw, ja porovnavam ponuku v okoli. Opytam sa takto, povedzme, ze mas jednych 70e na poker tento tyzden/mesiac, das ich na turnaj s 1500 GTD alebo o dvere vedla s 10tis resp. 12-16tis PP realne? Keby ten turnaj picli v lete ked nebezal KEw a tym padom nemali konkurenciu, nepoviem ani make f. :D Ale ved su len dve moznosti bud sa zbehnu hraci napriek konkurencii blizkeho KEw a bude uspech, alebo bude malo hracov a prerobia dost. Trh je casto nevyspytaleny, tak prax ukaze ci dostanu call na tento bet. :lol2: Ja si vzhladom na bankroll som nuteny zatial vyberat...

DS: Tak to ja netusim kto to bol, len viem ze to frcalo cez DS web resp. pod hlavickou, tak ako hrac co nevidi do zakulisia som to mohol vnimat len ako DS. Joma bola vlastne PO pobocka MC.
A nejde o to co ja chcem, ja nebazim po sialenostiach, ja len jednoducho porovnavam konkurenciu v okoli. Treba si ju preskumat, ved staci prestudovat na ich weboch historiu odohranych turnajoch a clovek vidi na co sa tu zbehnu hraci a na co nie. Tiez ze 5 stolov staci bohate, lebo viac hracov nepride ani ked ich mate 16. :) A potom nahodit nieco podobne, porovnatelne, mozno mierne modifikovane a trochu lepsie, ak chce hrat clovek na istotu pri rozbehu (betonovat). Druha moznost je naopak obzriet konkurenciu a prist s niecim co nemaju a co tu este nebolo (trochu zagamblit) a uvidi sa ci to doskace. :lol2:
Taur

Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod hrac1001 03 Okt 2013 10:53

DoubleStarPoker ten datum zahajovacieho turnaja je konecny? Teda pondelok 14.10?
hrac1001

Odoslaťod DoubleStarPresov 03 Okt 2013 12:43

Takže pánové a dámy. Na pondelok 21.10.2013 si vyhraďte čas a prídte okúsiť novú atmosféru v Double Star poker v Prešove, ktorý sa nachádza v Hoteli Dukla, Námestie Legionárov 2. Ako otvárací turnaj sme si pre Vás pripravili http://www.doublestarpoker.com/turnaj/3 ... 00-eur-gtd a samozrejme cash game stoly. Sme zástancami kvalitnejšej hry a preto ak aj nebudú postačovať 30 minútové levely na deep hru, pri poklese priemerného stacku pod 15-20bb budú levely predĺžené. Na ďalších turnajoch sa pracuje a opäť budú predbežne zverejnené na fóra, aby sme o nich mohli diskutovať a prípadne doladiť detaily.
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod zamyslenie 03 Okt 2013 13:41

DoubleStarPresov napísal:...

- ake velke % je fee?
- odcitavate fee z GTD?
- kolko mate v herni stolov? - toto bolo zodpovedane v diskusii

aj toto vravi o serioznosti herne, ked neodpovedali, alebo nechceli odpovedat
zamyslenie

Založený: Júl 2013

Odoslaťod DoubleStarPresov 03 Okt 2013 14:05

Takéto očividné lobbovanie za inú herňu nepovažujeme za korektné voči tomu, ako sa snažíme vychádať v ústrety. Všetko je v štádiu riešenia, no z uverejneného turnaja vychádza FEE na 8,5% (35e-3e), čo je myslím oproti všetkým herniam v okolí najnižšie FEE. Koľko % sa bude sťahovať z PP turnajov bude záležať na tom, aké kvartálne, ročné či akékoľvek iné ligy vytvoríme, a keďže ani samotné turnaje ešte nie sú k dispozícii ťažko je zodpovedať na takúto otázku.
DoubleStarPresov

Odoslaťod zamyslenie 03 Okt 2013 14:16

DoubleStarPresov napísal:..ťažko je zodpovedať na takúto otázku..

ja som neni z konkurencie, len ma to zaujima ako hraca a mozno buduceho navstevnika, ked budem mat cestu na vychod slovenska v blizkej dobe :) myslim, ze tuto otazku by ste mali mat zodpovedanu este skor ako ste sa pustili do otvorenia klubu, pretoze, ked podnikatel nepozna aky zisk moze ocakavat a ake naklady s prevadzkou bude mat, tak moc dlhu zivotnost vam nedavam .. ale aspon som si vasou odpovedou vytvoril obraz o "profesionalite" ludi, ktori to budu prevadzkovat :gl:
zamyslenie

Založený: Júl 2013

Odoslaťod DoubleStarPresov 03 Okt 2013 14:41

Náklady máme spočítané do posledného eura, aj to sa pri nenaplnených GTD nedá teraz spočítať, horšie to už je v počítaní reálneho zisku v takomto odvetví, to zase hovorí o Vašich skúsenostiach či predstavách :poklona:. Zodpovedali sme absolútne všetko, no niekto má proste potrebu vyrývať, aj keď sa ho to dokonca priamo netýka :poklona: . Určite budeme sťahovať v rozmädzí ako majú ostatné herne, len proste nenapíšeme presné číslo keď si niesme istí či budeme mať len kvartálnu ligu do ktorej by šlo 5% alebo aj kvartálnu aj ročnú a pôjde do nich po 4%. Všetko chceme vytvárať postupne s hráčmi, a možno prídeme na to, prečo kluby v Prešove zanikali.
DoubleStarPresov

Odoslaťod hrac1001 03 Okt 2013 15:41

DoubleStarPresov> Zverejnite aj nejake fotky priestorov herne?
hrac1001

Odoslaťod DoubleStarPresov 03 Okt 2013 15:51

Niečo málo toho na internete je, ale dneska tam budeme, tak nafotíme aktuálne fotky a zverejníme ich v noci alebo ráno. Ďakujeme za dobrý nápad. :dzejkej:
DoubleStarPresov

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!