jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
aj keď sa to nutne nemusí týkať tohto prípadu, toto je snáď tá najkrajšia myšlienka, akú som kedy na tomto fóre čítal
jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
TomMolivan napísal:jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
aj keď sa to nutne nemusí týkať tohto prípadu, toto je snáď tá najkrajšia myšlienka, akú som kedy na tomto fóre čítal
TomMolivan napísal:jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
miuko81 napísal:TomMolivan napísal:jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
Slalom 2013
Pos. Points
1. Mikaela Shiffrin 688
2. Tina Maze 655
3. Veronika Velez-Zuzulová 500
4. Frida Hansdotter 435
5. Tanja Poutiainen 354
chcel som tej zuzulovej fandit tento rok v slalome, ale asi to prehodnotim podla jej vysledkov si to nezasluzi
1zart1 napísal:TomMolivan napísal:jakali napísal:nie, ale nebudem fandit niekomu kto hra zle len preto ze je slovak
Vy ste este nikdy nefandili nasim futbalistom, hokejistom, ... ked hrali so silnejsimi supermi? Akože fandite iba aktualnym majstrom sveta a nikomu inemu????????
yegon napísal:Len ma vzdy udivuje to ze sportovci a sportove kluby ktorym fandis su podla vacsiny ludi jasne stanovene a pevne dane tym kde sa clovek narodil
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.