Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!

Odoslaťod admin 17 Okt 2013 13:19

Diskusia k článku: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!

Už v pondelok 21.10. sa tu uskutoční otvárací turnaj s garanciou na výhry pekných €1,500. Garantované turnaje tu budú na programe každý pondelok, stredu a nedeľu. O DoubleStar Poker Clube Prešov nájdete v článku oveľa viac info. DoubleStar Klobušice už túto sobotu privíta turnaj s garanciou na výhry €2,000.

V clube sídliacom v pekných priestoroch hotela Dukla na námestí Legionárov 2 v Prešove sa rozhodli opäť venovať tak turnajom, ako aj cash game. V pondelok 21.10. o 18:30 sa uskutoční otvárací turnaj s garanciou na výhry €1,500 a buy-inom €35+€3 Double Chance. Turnaje tu okrem pondelkov budú bývať aj v stredu a nedeľu.

Na večerné freezeout turnaje sa hráči budú môcť kvalifikovať pomocou freerollov, ktoré sa budú konať vždy dve hodiny pred hlavným turnajom. Každé 3 mesiace sa bude konať kvartálna liga pre TOP hráčov z rebríčka. Viac informácií nájdete na stránkach DoubleStar.

Pre cash game hráčov budú pripravené stoly od €0.25/€0.50 po €2/€4 kedykoľvek v čase prebiehajúcich turnajov, alebo po ich skončení, a tiež vo štvrtok. Pre hráčov, ktorí sa zaregistrujú vopred na tel. čísle, webovej stránke alebo facebooku sú pripravené bonusy v podobe 10% žetónov prvého buy-inu. Pre najaktívnejších hráčov v mesiaci...

Celý článok => Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove

Odoslaťod hrac1001 17 Okt 2013 16:07

V PO to bude zaujimave. Povodny a dlhu dobu jediny klub v PO uz na rovnaky den vypisal turnaj s podobnou GTD. Tak nakoniec ta konkurencia asi bude na nieco dobra. Mozno sa nakoniec dockame aj turnajov o 5K ;) DoubleStar nech vam to ide :good:
hrac1001

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod 06BOSS66 17 Okt 2013 19:45

Konečne bude v Prešove pokrovy klub , ktory bude na urovni. Vyzera to tam super. Dufam ze im to vyjde a budu tam chodit hraci. :poklona: V pondelok sa vidíme ... :Yahoo!:
06BOSS66

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 17 Okt 2013 19:52

Ani MCKE sa nechce lahko vzdat hracov, ved na ten den nahodili 12e freezRe GTD 1500. Takze zrazu su 3 turnaje na vyber, clovek nevie kam skor. :) Esteze niektori aktivnejsi stihnu obehnut aspon dva z nich vdaka rozdielnym casom startu. :Bravo:
Taur

Odoslaťod 06BOSS66 17 Okt 2013 19:59

Hej ale rozdiel bude v tom ze v MCKE bude zase 70 hracov a struktura nezmyselna a nezahras si poker ale gambling to ako keby si hral automat a nie poker. po 7 levely uz len allin alebo fold. a v DSPO bude urcite menej hracov a dufam ze bude aj lepsia struktura. Kazdopadne co je nove je aj dobre a zaujimave...moj nazor
06BOSS66

Odoslaťod Taur 17 Okt 2013 21:50

Vela hracov mi problem nerobi resp. mi skor vyhovuje (vacsi chipcount, viac platenych miest...). A struktura sa mi prave v MCKE zda prijemna, oproti HPC istotne (tam hras bingo uz po 3-4 leveli a to byvaju este len 20min.). Ale som zvedavy aka struktura bude v DS. To je parameter ktory tiez beriem do uvahy a vhodna moze pritiahnut nielen mna ...
Ta struktura v MC je zrejme prisposobena poctu hracov a chipcountu inak by bol turnaj nekonecny. Ved i tak tam trvaju turnaje 7-9h. Takze mne pride uplne v pohode.
HPC je oproti tomu turbo s ich 3-6h turnajmi. Zrejeme su prisposobeny pre pracujucich, ktorim treba rano vstavat o 6tej do prace.
Fascinovala ma este svojho casu ich snaha o naozaj turbo zive turnaje s lvl 10-12min. Ved to kym krupier pokartuje, rozda, spocita sidepot ... ci niekto sa trocha dlhsie zamysli nad handou a za orbit je level fuc. :ROFL: Ale ocenujem ich za snahu experimentovat so vselicim.
Taur

Odoslaťod anonym 17 Okt 2013 23:23

taur
HPC je oproti tomu turbo s ich 3-6h turnajmi. Zrejeme su prisposobeny pre pracujucich, ktorim treba rano vstavat o 6tej do prace.

ta struktura nie je prisposobena pracujucim ani nahodou.ta struktura je prisposobena klubu,aby sa turnaj cim skor skoncil a mohla sa otvorit kesovka.nic ine.
a co sa tyka turnajov.co ja viem?ziadna slava to teda nie je aspon podla mna.cakal som nieco podstatne zaujimavejsie.ani tie garancie nie su nejake extra.
jedine plus oproti HP su priestory.
anonym

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod anonym 17 Okt 2013 23:33

06BOSS66 napísal:Hej ale rozdiel bude v tom ze v MCKE bude zase 70 hracov a struktura nezmyselna a nezahras si poker ale gambling to ako keby si hral automat a nie poker. po 7 levely uz len allin alebo fold. a v DSPO bude urcite menej hracov a dufam ze bude aj lepsia struktura. Kazdopadne co je nove je aj dobre a zaujimave...moj nazor

prv si pozri strukturuturnajov MCKE nez napises nejaku blbost.
anonym

Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod Taur 18 Okt 2013 00:56

anonym: To s tymi pracujucimi bolo myslene tak trochu ironicky. :) I ked nepochybne su ludia ktorim turboturnaje vcelku vyhovuju prave z tohto dovodu. Mne je jasne, ze pre klub sa javi neekonomicke natahovat turnaj. Ale koli CG zas nie je nutna rychla smrt turnaja.
Taur

Odoslaťod 06BOSS66 18 Okt 2013 08:19

V MC som uz hral velakrat nato aby som si bol isty ze ta struktura je dost rychla...v polovici turnaja je to uz skor loteria a nie poker...Uvidime co ponukne DS...ale myslim si ze to uz nemoze byt horsie ako v HPC...
06BOSS66

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!