Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok otvárací turnaj €1,500 GTD!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Re: Predstavujeme DoubleStar Poker Club v Prešove. V pondelok ot

Odoslaťod Taur 21 Okt 2013 17:07

Uz je DS na chvoste, klesli na 20, HPC 30 (sice 1-7 su len cisla, tak snad su to neregistrovany a nie fiktivny, ale i tak 23 >20), MC 116.
Taur

Založený: Sep 2013
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod Taur 22 Okt 2013 08:03

Tak ako otvorenie nakoniec vcera dopadlo v DS? HPC 35 dusi, MC 159 a DS som sa na ich webe nedopatral. V mc taky naval nebol ani na weekend.:-) pp vyzbierali das 2500 co som narychlo spocital. Maly BI o zaujimavu GTD evidentne pritahuje dav. Nuz v mc maju aj kapacitu aby zvladli taky napor. Ktovie ci by tolko ludi dobehlo kazdy pondelok. :-) Ale aspon raz do mesiaca by taky turnaj mohli zopaknut. A mozno aj vsetky kluby, ved v Hpc tiez pretiekla garancka.
Taur

Odoslaťod 06BOSS66 22 Okt 2013 20:20

taur: tak to je pravda...ludia chcu za malo penazi vela muziky...ale treba brat do uvahy aj to ze v monte po kok..t hravov a rovnaka gtd a a prva cena 600 a v ds 27 hracov tiez gtd ako v mc a prva cena 750...skor vyhras turnaj kde je menej hracov ako ked je ich po ko..t...mna odobne ds velmi potesili a uz vymyslaju akcie na zajtra ...budu zrebovat ludi co vyhraju cash do cashky...vcera som tam po turnaji hral cashku a nabalil.som sa jak paaan...cize idem zajtra ...
06BOSS66

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 22 Okt 2013 22:13

Ale zas v MC bolo 22 platenych cize skor skoncis v ITM co je tiez fajn ak sa ti nepodari rovno vyhrat turnaj. Vsetko ma svoje pre aj proti.
Pozeram na web. Zeby som skocil zajtra do DS pred kinom zarobit na listok? :) Zrebuju o 18:00 a zaciatok o 18:30, pol hodiny prestoj, tak to musi byt sakra zlozite zrebovanie. :)
Zislo by sa aj info min/max BI, blindy ake sa budu hrat ... to by webka zniesla.
Naposledy upravil Taur dňa 22 Okt 2013 22:25, celkovo upravené 1 krát.
Taur

Odoslaťod Taur 22 Okt 2013 22:25

Hehe, nejak som sa nahodu preklikol k tym BI a blindom na inom mieste, ale uz sa zas neviem k tomu dostat. Cela ta webka nejak chaoticky funguje. Aha, takze daco je v popiske "turnaja" a daco v aktualitach.
Tiez by ma zaujimalo kde si mozem zmenit heslo, lebo som zistil ze som uz 11 mesiacov registrovany v DS a cez funkciu zabudnuteho hesla mi prisiel na mail link na jednorazove nalogovanie s instrukciou ze si mam zmenit potom heslo, len polozku zmena hesla nie a nie najst, ani v profile ani inde, po par minutach hladania som to pravdaze vzdal.
Taur

Odoslaťod Taur 22 Okt 2013 22:38

A teraz rozmysalam, ze som to mozno zle pochopil. Som nejak automaticky prdpokladal ze treba byt pritomny pri zrebovani, ale nic take tam nepisu.Takze pridem o 18:30 a dozviem sa ci nie som nahodou vyzrebovany? Ci zverejnia vysledok na webke o 18:01 nech viem ci som stastlivec a mam prist? :) Niekto by sa mohol este zamyslat nad transparentnostou zrebovania v nepritomnosti ...
Nebolo by vhodnejsie vyzrebovat o 18:30 na mieste z pritomnych zaregistrovanych priduvsich nacas?
Taur

Odoslaťod DoubleStarPresov 23 Okt 2013 01:35

O 18 00 budeme žrebovať troch prítomných šťastlivcov, ktorí nemusia byť prihlásení cez internet alebo inou formou a získajú po 10 eur k bi na cash game. Ohľadom 10% k bi je potrebné byť registrovaní cez web alebo tel.č. a hráč musí byť prítomný do 18 30 v poker clube double star. Easy :gl:
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod hrac1001 23 Okt 2013 11:38

Ako dopadol uvodny turnaj? Nejake vysledky?
hrac1001

Odoslaťod DoubleStarPresov 24 Okt 2013 13:35

Turnajový rozpis zverejnený na http://www.doublestarpoker.com
Hracie dni:
Nedeľa Freeroll + 4€ R/A 300€ GTD štart o 18 30
Pondelok Vyber si svoj buy in 7€/14€ 300€ GTD /re-entry pre 3 hráčov/ štart o 19 00, o 17 00 freeroll kvalifikácia o 4 7€ vstupy
Streda 13€ Freezout 500€ GTD /NO RE-ENTRY/ štart o 19 00, o 17 00 freeroll kvalifikácia o 3 vstupy
Kvartálna liga od tejto nedele 27.10.2013 do 29.1.2013

Hrac1001: Vysledky su zverejnene na funpage :)
DoubleStarPresov

Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Taur 25 Okt 2013 00:37

DS: Na tie turnaje garancka plati od akeho minimalneho poctu hracov, resp. na spustenie turnaja kolko hracov treba? Nejak som tuto info na webe ani inde nenasiel.

A link na tu funpage?
Taur

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 24 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!