Predaj ticketu
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Predaj ticketu
Caute,
nejakym zazrakom sa mi podarilo ziskat od P****Stars jeden ticket do lubovolneho turnaja s buy-inom $215 (Sunday Million, Weekly Turba atd.). Akosi sa ho zdraham vyuzit a kedze poker poslednou dobou prilis nehram, tak necitim EV, na to, aby som turnaj hral. Kedze sa mi akciu asi predat nepodari (hoci na Sharkscope mam vcelku pohodove ROI), hladam sposob, ako sa tohto ticketu zbavit a ziskat za neho nejake realne $$$. Moja otazka znie. Chcel by niekto tento ticket vyuzit vymenou za urcite percenta z jeho hodnoty (predstavujem si to niekde na urovni 115 euro), teda vlastne si kupit 100% akcie z tohto turnaja?
V pripade zaujmu piste prosim spravu. Dik.
nejakym zazrakom sa mi podarilo ziskat od P****Stars jeden ticket do lubovolneho turnaja s buy-inom $215 (Sunday Million, Weekly Turba atd.). Akosi sa ho zdraham vyuzit a kedze poker poslednou dobou prilis nehram, tak necitim EV, na to, aby som turnaj hral. Kedze sa mi akciu asi predat nepodari (hoci na Sharkscope mam vcelku pohodove ROI), hladam sposob, ako sa tohto ticketu zbavit a ziskat za neho nejake realne $$$. Moja otazka znie. Chcel by niekto tento ticket vyuzit vymenou za urcite percenta z jeho hodnoty (predstavujem si to niekde na urovni 115 euro), teda vlastne si kupit 100% akcie z tohto turnaja?
V pripade zaujmu piste prosim spravu. Dik.
- Tatizzz
- Založený: Okt 2013
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Predaj ticketu
Neviem ci vies, ale mozes tie T$ predat za priblizne 98% ceny ak nechces hrat za ne turnaje.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:Neviem ci vies, ale mozes tie T$ predat za priblizne 98% ceny ak nechces hrat za ne turnaje.
No, prave som si to este kontroloval, Ked som sa regol do lubovolneho 215usd turnaja a nasledne sa odregol, tak mi to nevratilo turnajove dolare, ale spat ten ticket. Neviem ci ten ticket je teda predatelny takto konvencnym sposobom ...
- Tatizzz
Aha, tak to ano, moze to byt specialny pripad kedy to nejde (napriklad vyhraty token v nejakej sutazi), pravdu mas
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
takyto ticket sa predat neda, musis ho jednoducho vyuzit..
dve riesenia teda:
1. nechaj niekoho zahrat si ten turnaj z tvojho accountu s tym, ze ti zaplati za to nejaku dohodnutu sumu
2. zacni hrat a ked budes citit, ze dnes je ten "den" tak si to zahraj ty
dve riesenia teda:
1. nechaj niekoho zahrat si ten turnaj z tvojho accountu s tym, ze ti zaplati za to nejaku dohodnutu sumu
- ondoko
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 26 krát/63 krát
ja by som povedal, že by si si to mal zahrať. proste aj motyka môže vystreliť, a takýto turnaj je pre hráča, ktorý nehrá midstakes+ celkom zážitok ak ho nechceš hrať hneď, tak si počkaj pár týždňov a potom si to strel, keď sa budeš cítiť fit. len si najskôr na supporte zisti, či nemôže expirovať platnosť toho ticketu. play it!
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
ondoko napísal:takyto ticket sa predat neda, musis ho jednoducho vyuzit..
dve riesenia teda:
O expirácii sa tam nepíše nič Ja by som si to rád zahral, ale niekedy je lepší vrabec v hrsti než holub na streche
- Tatizzz
Ja by som skúsil napísať na support či nieje možnosť zmeniť tú vstupenku na viac menších do Biggov alebo Hottov alebo vtupneky do stepov v rovnakej sume... viem, že v niektorých podobných prípadoch sa to dalo.. za opýtanie nič nedáš
a plan B.. ak to nepôjde tak by som bol ochotný kúpiť 50% za 50-55€ ak ukážeš sharkscope a niekto sa za teba zaručí...
a plan B.. ak to nepôjde tak by som bol ochotný kúpiť 50% za 50-55€ ak ukážeš sharkscope a niekto sa za teba zaručí...
- Napolleon
- Založený: Nov 2011
- Poďakoval/li: 75 krát/5 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.