haman - rakeback pro again
Re: haman - system restart
ironia bola uz to AK
- tomm
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 13 krát/10 krát
porazat mikro stakes cisto hrou bez bonusov, rakerace a rakebacku sa mi nepodarilo.
nakolko potrebujem peniaze, vraciam sa k rakeback pro rezimu.
otazka: nemate niekto pozicat alebo predat knihu Poker ako biznis? SK alebo CZ verziu. dik.
nakolko potrebujem peniaze, vraciam sa k rakeback pro rezimu.
otazka: nemate niekto pozicat alebo predat knihu Poker ako biznis? SK alebo CZ verziu. dik.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
lol zhodou okolnosti ju mam, ale ako klasicku knihu, to ti asi posielat postou nebudem
Vies,preco to nebeatujes a ake su tvoje leaks?
Vies,preco to nebeatujes a ake su tvoje leaks?
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:lol zhodou okolnosti ju mam, ale ako klasicku knihu, to ti asi posielat postou nebudem
zastavim sa pre nu
Zeltzn napísal:Vies,preco to nebeatujes a ake su tvoje leaks?
nemam moc casu, takze ked si mam vybrat medzi studiom svojej hry a hry superov, tak si radsej rovno zahram.
btw, graf, 9'2013. Mixed stakes NL4, NL10, NL20:
EDIT: temporarily removed.
Naposledy upravil haman dňa 22 Okt 2013 18:46, celkovo upravené 2 krát.
- haman
haman napísal:nemam moc casu, takze ked si mam vybrat medzi studiom svojej hry a hry superov, tak si radsej rovno zahram.
tak to uz zalezi na tom, ci to hras for fun alebo chces move-upovat.
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
dneska sa ludia blaznili. zrejme halloween effect.
poslednu 1/4 session sa mi osvedcil system, ze som sa prepol len na value handy, ziadne light moves, ziadne steals. moj image 28,4/21,5/7.61 priniesol ovocie.
vypol som to, ked mi isla karta, co je u mna vynimocne, ale uz viackrat sa mi stalo, ze sa mi cely profit rozsypal, ked som hral do aleluja.
od restartu rollu (ked som si nechal 300EUR) a 200EUR som cashoutol pred tyzdnom, mam roll: 708EUR + 200EUR nevyzdvihnuty rakeback.
obcas pokukavam po NL50 stoloch a ked sa najde nejaky soft table, tak si prisadnem. viem, nemal by som
poslednu 1/4 session sa mi osvedcil system, ze som sa prepol len na value handy, ziadne light moves, ziadne steals. moj image 28,4/21,5/7.61 priniesol ovocie.
vypol som to, ked mi isla karta, co je u mna vynimocne, ale uz viackrat sa mi stalo, ze sa mi cely profit rozsypal, ked som hral do aleluja.
od restartu rollu (ked som si nechal 300EUR) a 200EUR som cashoutol pred tyzdnom, mam roll: 708EUR + 200EUR nevyzdvihnuty rakeback.
obcas pokukavam po NL50 stoloch a ked sa najde nejaky soft table, tak si prisadnem. viem, nemal by som
- haman
ok, takze moj roll bol 900EUR a rozhodol som sa shotnut NL50 nakolko tam sedeli zly hraci.
Shot trval 6hodin a pouzil som 14BI z 18 total
actual roll: 200EUR . rebuilding is a fun ... not!
Shot trval 6hodin a pouzil som 14BI z 18 total
actual roll: 200EUR . rebuilding is a fun ... not!
- haman
A nad stoplossom si neuvažoval? Isto si nehral dobre, keď si prehrával veľa počas session. Niekedy je lepšie to vypnúť a vychladnúť aj keď si myslíš že hráš dobre, zväčša to není tak. Dostávaš sa potom pod tlak aj keď si to nepripúšťaš ale rozhodnutia sú emočne ovplyvnené. Desať buy-inov (za 2,5k rúk) je strašne veľa pokiaľ si to nemasstabloval ako o život. A predsa shotovať a dropnúť cely roll nieje shotovanie ale chyba. Nevozím sa len skúšam pomôcť, sám som so shotovaním taktiež na NL50 mal mind block asi.. - že ma bluffuju, 3betujú s hlúposťami, overfoldoval som v easy spotoch bez logiky, potom som dostal suckout, trafil KK do AA alebo nejako mu to doskákalo a bola C-game na svete. Hlavne netreba mať autopilota zapnutého a nad každým rozhodnutím sa zamyslieť prečo to robím (aj keď nie vždy sa to dá ) ale aspoň vyskúšať to a eliminuješ tým veľa chýb, ktoré ma autopilot. A ešte či 18 BIs na NL50 nie je málo na shot - som skôr za tak 30BI nového limitu a dať si nejaký 5BI shot, ktorý ťa neovplyvní a kľudne bez nejakých okolkov sa vrátiš späť a si stále v pohode na main limite. Dúfam, že rebuildneš a tento fuckup ťa neodradí od grindenia.
- Xaress
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 41 krát/19 krát
mas pravdu vo vsetkom az na to, ze to bolo 14BI
dik.
dik.
- haman
- haman
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.