Kaprov rybník

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Kaprov rybník

Odoslaťod kapor 23 Sep 2013 19:48

Dík. Vyznelo to horšie, ako to je :) Nejako ma to netrápi, že to ide do mínusu. A držím sa Tvojho pravidla, že končím session hneď ako ma niečo tiltne. A tiltuje ma jedine to, ak spravím nejakú blbosť. A hneď po nej končím session. Sú to väčšinou také mikrosessions, nič to teda neznamená. Ale leakov mám dosť, mám na čom pracovať.
kapor

Založený: Júl 2013
Poďakoval/li: 35 krát/3 krát

Odoslaťod kapor 01 Okt 2013 10:58

Mesačný report.

Shot na NL5 nevyšiel a na NL2 som pokračoval v zlej hre. Síce len 10 mikrosessions na NL2 (1,5k rúk) tento mesiac, ale všetky s poklesom. Celkový pokles v CG na FTP tento mesiac -$45. Tak som si dal od CG prestávku. Nahral som v inej herni len toľko, aby som dostal silver status na PSGY. Už mi CG začína chýbať, ale ešte nejaký čas sa budem baviť s MTT a SNG. Turnajov som odohral tiež len pár. 2x ITM v $1500 GTD, ale len nejaké málo platené miesta + pár ITM v SNG.
kapor

Odoslaťod kapor 12 Nov 2013 10:09

Minulý mesiac som mal prestávku od CG. Hral som sa so SNG a MTT na rôznych herniach. Žiadny veľký úspech. Začiatkom tohto mesiaca som sa trochu zresetoval. Vytiahol som väčšinu BR na FTP, nechal som si $24 a začal som rebuild. Priorita je vrátiť sa k premýšľaniu nad súperovou range a nad tým, prečo vlastne robím to čo robím. Flop ešte občas ako-tak rozmýšľam, ale turn a river je vždy úplne bez rozmyslu. A donútiť sa premýšľať je očividne dosť ťažké. Budem sem-tam updatovať a hádam aj nejaké problematické ruky pridám.
kapor

Odoslaťod kapor 12 Nov 2013 10:44

Full Tilt Poker $2.00 No Limit Hold'em - 6 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

MP: $2.15
CO: $0.84
BTN: $3.78
Hero (SB): $5.95
BB: $2.00 - VPIP: 18, PFR: 13, 3B: 2, AF: 1,7, Hands: 951
UTG: $1.17

Pre Flop: ($0.03) Hero is SB with T:spade: J:spade:
4 folds, Hero raises to $0.05, BB raises to $0.20, Hero calls $0.15

Ten call bol chyba. Nemám naštudovanú BvB hru, takže po jeho raise by som to foldol. Ale v tom momente som si myslel, že som na BTN, takže call.

Flop: ($0.40) Q:spade: 4:diamond: 9:spade: (2 players)
Hero bets $0.38, BB raises to $1.80, Hero folds

Tu som dlho zvažoval čo robiť. Villian tu bude mať len sety. S ničím iným by tu asi hráč s takýmito statmi nepushol. Flop cbet má 36%. Mám monster draw, ale voči jeho pushu to asi nestačí. Bol ten fold OK?
kapor

Odoslaťod Meliko 12 Nov 2013 11:30

Tu som dlho zvažoval čo robiť. Villian tu bude mať len sety. S ničím iným by tu asi hráč s takýmito statmi nepushol. Flop cbet má 36%. Mám monster draw, ale voči jeho pushu to asi nestačí. Bol ten fold OK?

Ak som dobre počítal, tak na call potrebuješ 36,3 % a keď si nahodíš do pokerstove jeho range len sety, tak stále máš 42 %. Čiže by to mal byť call. Ale podľa mňa tam bude jeho range ešte širšia, o niečo ako AA, KK, AKss možo aj AQ.
Meliko

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/3 krát

Odoslaťod ondoko 12 Nov 2013 11:36

pozri si najprv presne, co (tj. ake ruky) presne 2% 3bet range znamena, na zaklade toho zisits, ze set tu bude mat v cca 14.3% pripadoch a v cca 85.7% pripadoch KK/AA. len sa trochu pohraj v equilabe, nic tazke :)

as played pf fold na 3bet
flop c/shove, alebo urcite aspon d/c, nikdy nefoldujem
ondoko

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 26 krát/63 krát

Odoslaťod kapor 12 Nov 2013 12:09

Díky. Nejako mi vôbec nedošlo, že tam môže mať aj AA,KK. Neviem nad čím rozmýšľam, je to celé zle. Ja mám väčšinou tag/nit staty, tak si nemyslím, že by pushol voči mne AQ. Pravdepodobne ani s AKss, keďže on má tiež skôr nit staty a aj nízky AF. AA,KK tu má v range určite.
kapor

Odoslaťod matiapag 12 Nov 2013 22:19

Toto by som nikdy nezahodil proti nikomu :) Ta draw ma neskutocny potencial proste, toto je never ever fold, aj ked si presvedceny, ze ma set, tak by si to tam mal poslat :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod kapor 12 Nov 2013 23:22

Áno. Mal som to callnúť. Už sa mi rozlepili oči, už to vidím. Hanbím sa :oops:
kapor

Odoslaťod kapor 10 Jan 2014 14:23

Po dvojmesačnej prestávke to idem znovu skúsiť. Nejaký čas som si dal úplný oddych od pokru. Dokonca som pár dní vôbec nečítal pokerportal :oops: Zvyšok času som sa učil optimálnu hru a počítal a počítal.
Výsledok je, že chápem do určitej miery matematické pozadie hry, čo bolo pre mňa predtým niečo úplne abstraktné. Ešte to nie je dokonalé. Včera som si skúsil vypočítať nejaké optimálne stratégie na ten nový Adrenaline rush a tie výpočty nevyšli celkom tak, ako by som chcel.
Aktuálne mám už dosť slušne rozanalyzovaný klasický CG preflop. Postflop budem riešiť za pochodu podľa odohraných hier. Plánom je teraz odohrať vždy nejakú krátku session a potom si pre zaujímavé ruky všetko spočítať. A takto stále dokola, kým sa to na mňa poriadne nenalepí. Včera som dal prvú session, večer ma čaká analýza.

Zvažujem, že tie výpočty, čo si teraz robím by som začal písať tu aj s nejakým pokecom okolo. Starí harcovníci tu to už dávno všetko ovládajú. Bolo by to jednak pre mňa, aby som si v tom lepšie utriedil myšlienky a spravil nejaký rozumný výcuc z toho, čo som prečítal rôzne na weboch a mohol sa k tomu hocikedy rýchlo vrátiť. Druhak ma tu možno občas niekto opraví, ak budem niečo úplne zle analyzovať. A treťak (tretiak?) by to mohlo pomôcť novým hráčom, ktorí o optimálnej hre zatiaľ nič netušia. Niečo tu plánoval Xaress vo svojom blogu, ale potom už nepokračoval. Ale možno ešte stále neviem dosť na takýto projekt. Uvidím..
kapor

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 31 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!