vzdal som, prvych 10 dni som napokon dal len 500 dolarov rake, dostal prvu cast bonusu 80 bucks a z tej druhej, co sa clearovala rychlejsie, som vycistil len 40, prisiel down, tilt, stoly boli pocas tych 3 tyzdnov dost zaregovane, teraz to nevyzera byt o moc lepsie, ono ryby by aj boli, no neda sa mi hrat pohodlne 12 stolov, nech aj na kazdom najdem 1 rybu, no po lavici mam casto dvoch lagov
--
momentalne si tak pinkam nl20 na 888, kde cistim 200 dolarovy reload a doplnam prevazne eurovymi nl10 stolmi na stars
plan je v polke novembra docistit pacific, mozno si tam pinkat do konca roka, ak dostanem nejaky bonus este, pripadne pri decent winrate tam zostat aj bez bonusu, popri tom davat gold star na ps. december platina na ps, aby som nabehol na supernova rezim, od januara cisto PS. aj keby som mal zacat na nl10, co uz dufam v januari nebudem, tak staci dat nejakych 6-7k ruk denne = 6 hodin 12tablingu, co musim v pohode dat, poeexperimentujem s easy seat znovu, kedze hem mi tvrdi, ze pri 12-tablingu mam najvyssi winrate, tableselektovanie pocas hrania mi robi neplechu asi (sice teraz mam lobby na druhom monitore a na 27-icke 12 stolov, tak uvidime, ci sa to zlepsi)
--
toho ps pro sa oplati pozriet nejaku tu 2 sezonu mozno, v prvej sezone tam ma kratke videa, v druhej su aj kusky z live sessions
---
hand histories - yes or no?
kupil som si na mesiac hhs na stars, thing is, za mesiac sa mi tam nazbiera 10 milionov ruk, a to uz mi hem sem tam zatuhne aj na ssd, a to som mal najviac 4 miliony zatial v databaze. o backupe radsej ani nehovorim...napokon teda som vsetky datamined hands vyhodil. zvazujem, ci neskusit vytvorit samostatnu databazu, kde budem mat datamined ruky a pouzivat tuto pocas session, po skonceni vzdy importnut odohrane ruky do only-me databazy. Takto to riesit z dovodu, aby sa mi to potom nebackupovalo niekolko hodin aj...Ale vobec, rozmyslam, ci to ma na nl10 cenu, na nl25 uz asi ano. Taketo hranie ma aj nevyhody, ze netusim, kolko mam realne s tym-ktorym typkom odohratych ruk, pouzivam tiez notecaddy, ktore mi v hude zobrazuje, ako ma typek vidi - vpip/pfr/3b/ft3b - hodnota tychto cisiel opat poklesne, kedze neviem na akej vzorke ich ma...tiez neviem, ci by sa mi presunuli aj pripadne notes, co si spravim pri exporte ruk do mensej databazy...
skratka, sledujem tym asi, aby ste mi vyhovorili vymyslat s mined hands