Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Wizdo go Live pro - CCC MTT blog (help me pls)

Odoslaťod KoPe 24 Nov 2013 07:47

wizdo napísal:Ešte ma napadla jedna otázka...

Tesne pred koncom možnosti reentry, resp. poslednú handu pred breakom je BB600 som UTG a mám 98s očakával som minimálne jeden all in od semishorta za mnou a jedného ďalšieho menšieho stacku. Mám 5500 oplatí sa to pushnúť?

Po breaku bude BB800 a pôjdu cezo mňa blindy, čiže otázka je dúfať v niečo lepšie na BB/SB alebo risknúť all in s 98s vs minimálne 1-2 opponenty?

Toto mi príde ako dosť divná otázka. Záleží od toho z akého hľadiska berieš, či sa ti to oplatí pushnúť :D

ak ťa tých 22e za reentry nezabije, tak by som to určite skúsil zatočiť. V showdowne nebudeš skoro nikdy favorit, ale na druhú stranu budeš mať skoro vždy slušnú equity. Ak si vezmeš, že pred koncom Reentry je v hre okolo 40-50 hráčov a v turnaji je už 80-90 entries pri 20k start stacku je AVG cca 40k tak je vždy lepšie pokračovať po brejku s 20k ako s 5,5k poprípade s 11k ak vytočíš flip. Budeš v lepšej pozícii na výhru turnaja ...

ale na druhej strane ak si ide niekto zahrať turnaj do CCC s tým, že to ide skúsiť raz a ak vypadne vie, že si už reentry nedá, tak v tom prípade by som to nepushol :)
Obrázok používateľa
KoPe

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 3 krát/13 krát

Odoslaťod wizdo 24 Nov 2013 12:26

KoPe napísal:Ešte ma napadla jedna otázka...

No asi to z textu nevyplynulo dosť jasne ale ja už som mal reentry po tom čo som neflipol to QQ vs AKs za 27k...
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 24 Nov 2013 12:56

Včerajší (sobotňajší turnaj) v CCC.
hralo sa 1rebuy s možným reentry.
Otázka - ako hrať takéto turnaje? najprv iba základný BI, potom reentry s rebuy, alebo rovno zobrať rebuy? alebo skúsiť niečo vyhrať a keď nie brať anjprv rebuy...???

A teraz k turnaju:
Bral som rovno rebuy - čiže starting 20k, bohužial za mnou sedeli 2 reg/semiregovia a obaja si za chvíľu brali rebuy tiež aby ma pokrývali, čiže skúsiť si niečo light za 8k už moc neprichádzalo v úvahu.

Hneď prvú handu dostávam na BB56o a callujem 3BB raise, flop J42r a callujem lead 3BB od SB, turn magická 3ka a po jeho bete 3BB dávam 8BB raise, calluje. River 7 leadne 4BB a ja raisujem na 32BB callne a ukazuje AJo. easy game

HANDA č.1
Mám JTo na BTN, ide raise 150, 3B 400 callujem a v hre sme 5ti.
FLOP TT5, všetci check a betujem 800, dostávam call od 3B
TURN J checkujeme (nechcem vyhnať 66-99, možno QQ,Ax, 5x)
RIVER J som čakal že zabije akciu, ale betuje 1000 ja raise 2500 on call otáča AT

vs jeho range som to zahral asi dobre, ale vs Tx som mohol dostať all in na turne (v podstate som od Tx nedostal asi 5k)

HANDA č.2
Mám 35s UTg a limp/callujem 250raise (BB100)
FLOP K66 checkujú
TURN 4 mi dáva equity a betujem foldujú
Oplatí sa skúšať takéto stealy v úvode turnaja?

Otázka č.2
Čo robiť s pármi 22-77 v skorých pozíciach po UTG/UTg+1/+2 limpoch? Raisnúť, callnúť? Foldovať to na 100% nebudem ak tam nesedí nejaký megaagro.

Turnaj pokračuje a náš Nity/regy stôl príde agro hráč. Hral presne tak aby abusoval slabých hráčov. Jeho hra sa mi ľúbila a dúfal som že s ním niečo zatočím, ale nevydalo. Príklad 5 limpov na BB100 a raisne na BB 1k všetci fold. a toto robil pravidelne. Problém je že ruky čo sme videli boli full s T6 z BB, JJ, trips s A5 na AA3xx a pod. čiže no light game.

Prestáva ma trifať a na raise s AJ z UTG+2 dostávam 3x call flop T68 a lead, call foldujem...
idem skúsiť limp/3B UTG ale nikto neraisne. Flop AJ2s ale betnem, dostanem call od kamoša a CCCC (CCC calling - hra vyzerá asi tak že megaveľa limpuje/calluje a keď hitne betuje silno) turn A už betovať nemôžem a river 3 flush som ready na C/F čo sa aj deje lebo CCCC betuje.

Opäť raisnem JTo a po pár calloch flop opäť TT3s betnem a 1 call. turn 7 bez FD, betnem a dostanem fold.

na BB 300 nájdem ATo na BTN a Nit predomnou otvára na Ak, viem že budeme aspoň 3-4 tak overcallujem. Flop J98s betne 2k ja iba call (obaja callery mali 10-15k behind a raise/fold sa mi nepáčil). ostaneme dvaja turn 8 a betuje all in 3k callujem, otáča podľa predpokladu KK a mne 11 outov neprišlo...

A teraz to začína... :wizdo:
Raisnem na UTG+2 JTo (po tých dvoch pekných flopoch som ani moc nerozmýšlal) a dostanem 2xcall. BB400 môj Raise 1100. Flop KQ6s cbetujem 2500 semireg za mnou celkom instacall. Turn J mi príde ako skvelá karta lebo mi dáva outy voči Kx,Qx, Ahi FD a pod., betnem 4500 a dostanem plnú a musím foldnúť a pánko si ukazuje ATo!!! :evil: :evil: wtf kurva platiť gutshot na flushdraw flope s hráčom za sebou.....ľahký tilt ale hráme ďalej

BB600 na SB mám AKo, 4x limp posielam plnú za 12k (OOP to hrať nechcem a v pote je 3500) short na BB s 2500 calluje otáča A7 board ako inak 844 5 6 :wall: :wall:

Chvíľu nato idem all in s KQ po 2 limpoch za 5k pri BB600 call od TT flop T32 J dáva nádej ale river 4 ma posiela po reentry+rebuy a po breaku začínam s 20k stackom.

Nový stôl je pomerne podobný starému, akurát sa hrá nie limp/call ale minraise/call...
Handa č.3
Tu si zahrám iba AKo vs starší pán, ktorý raisne po 2 limpoch pri BB800 na 2,8k ja posielam plnú 17k - otázka mal ísť 3B na 7-8K???
Pánko sa začne vrtieť a hlásia mu time, lebo si začne miešať čaj a spol. Floor príde, spýta sa na oprávnenosť TIME a dealer povie že ešte nie, tak floor oznámi že chvíľu počkáme a bude mať minútu na rozmyslenie, zahlási call.
Otočí JJ board 936 T 8 a idem domov...

Nejde a nejde mi, ale ono to raz príde :-)
GL na MTT wizdo :wizdo:
wizdo

Odoslaťod yegon 24 Nov 2013 13:40

wizdo tvoja pf hra potrebuje vela roboty :) to sa chces silou mocou vyrovnat chybami hracom co tam proti tebe hravaju?

h1, h2 a a ATo vs nit su urcite foldy pf

male pary vs limp mozes raisnut alebo overlimpnut, tazko povedat co bude lepsie

AKo 3bet na viac ako 1/3 stacku spravidla znamena ze uz nefoldnes na shove cize nevidim ziadnu vyhodu v 3betovani na 7-8k ked mas 17k stack

ukazuje ATo!!! :evil: :evil: wtf kurva platiť gutshot na flushdraw flope s hráčom za sebou.....ľahký tilt ale hráme ďalej

ten flop call je uplne v poriadku, super ma SD value, je v pozicii, ak pride flush ta vybluffuje a ak aj nepride a ty len cbetujes nejaku somarinu tak tiez vyhra ked to na turne vzdas
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod wizdo 24 Nov 2013 13:55

yegon napísal:
ukazuje ATo!!! :evil: :evil: wtf kurva platiť gutshot na flushdraw flope s hráčom za sebou.....ľahký tilt ale hráme ďalej

ten flop call je uplne v poriadku, super ma SD value, je v pozicii, ak pride flush ta vybluffuje a ak aj nepride a ty len cbetujes nejaku somarinu tak tiez vyhra ked to na turne vzdas

h1,h2 a AT suhlasim, ale tie prve levely hram vacsinou dost calling - dík za postreh porozmýšlam čo s tým...

ale tomu ATo nechápem ako na KQ6 s FD to môže byť dobrý call v pozícii na PFR ale ak je za tebou ešte ďalší hráč???
wizdo

Odoslaťod yegon 24 Nov 2013 14:41

ok tak s hracom za nim to nie je uplne standard ale ani nejake out of this world :)
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod wizdo 25 Nov 2013 14:10

Len pre ujasnenie k tej JT vs AT hande:
súper vidí moju range preflop typu 66-AA, broadwaye a z tohto objemu hand budem barelovať na flope KQ6ss - KQ,AK,KJ, možno KT, určite KK,QQ,66 a podľa feelingu aj JTs,AJs,ATs,
Zvyšok hitnutý typu AQ,QJ,QT dám max barel turn...aj to nie vždy
A v podstate ak turn nebrickne check/fodlnem mu 77-JJ, Qx, JT,AJ,AT, alebo max check/call 1 street, možno foldnem aj KT, KJ ak turn príde 2 pair on má monster, takisto QJ aj AJ/JT...

chápem to takto správne?
wizdo

Odoslaťod yegon 25 Nov 2013 14:26

na tom boarde vela hracov proste cbetne vsetko vratane 22, A4s a giveupne turn, ak by stal proti cloveku co cbetuje rozumne (a uvedomil si to) tak ma s callom vacsi problem
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod ferkan 25 Nov 2013 15:55

Typicky live hrac nijako tvoju range nevnima ale vnima akurat ze ma inside na nuts co je uplne standart call pre nich... maximalne sa tak po hre dozvies nejaku result oriented hovadinu co si myslel a naco ta daval :)
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 25 Nov 2013 16:31

ferkan napísal:Typicky live hrac nijako tvoju range nevnima ale vnima akurat ze ma inside na nuts co je uplne standart call pre nich... maximalne sa tak po hre dozvies nejaku result oriented hovadinu co si myslel a naco ta daval :)

čo si o nom teda zapamatat? ze call light IP?? alebo ako si ohodnotit tychto hracov?
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!