P****Stars update
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: P****Stars- monneybookers
Skusal som len tak zo srandy a zda sa ze by to malo fungovat, ked som dal ze cash out, dal som sumu a potvrdil som, tak mi to napisalo ze peniaze budu poslane na moj moneybookers ucet, bola tam moznost ze ok alebo cancel, alebo nieco take, dal som potom cancel, ale vyzera to tak, ze to pojde.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
MB
coze??? no ak je to tak ze musim urobit deposit cez MB aby som cez nich mohol aj vyberat je riadna kravina ja som urobil deposit cez kartu nebudem predsa s uctu prevadzat peniaze na MB a potom robit deposit ked sa to da jednoducho kreditkou neviem preco robia take komplikovane sprostosti
- joco66
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Re: ok
Ved to je pohoda, cez MB mozes vlozit minimum, co je 10$ a mas vybavene, mozes vyberat na moneybookers kolko chces.
Je sice pravda ze to na P****Stars maju tak cudne spravene, ze si nevyberas sam ako to chces vybrat, ale oni sa rozhodnu co je pre teba najlepsie (aspon tak mi to pripada).
Je sice pravda ze to na P****Stars maju tak cudne spravene, ze si nevyberas sam ako to chces vybrat, ale oni sa rozhodnu co je pre teba najlepsie (aspon tak mi to pripada).
- vlade
Mini uspech
Tak som si tam dnes vyhral ucast na turnaji kde je buy-in 320 bubakov, bol $6 buy-in, 332 hracov, nakoniec po rebuyoch a addonoch to vydalo na nejakych 22 ticketov, jeden z nich je moj. :)
- vlade
Re: Mini uspech
Gratulujem. Kolky budete na turnaji,je guaranteed $ ???
- gol
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Mini uspech
Ej, ten turnaj zacinal volakedy v noci resp. nad ranom, tak som sa odregistroval a zobral 320 Tournament Dolarov, teraz mozem hrat turnaje cely mesiac :-D
Bolo tam garantovanych 150 000$, nakoniec bolo 717 hracov (neuveritelne) a celkova prize pool sa vysplhala na 215 000$. Prvy bral skoro 48 000$ =-O
Bolo tam garantovanych 150 000$, nakoniec bolo 717 hracov (neuveritelne) a celkova prize pool sa vysplhala na 215 000$. Prvy bral skoro 48 000$ =-O
- vlade
No toto je cool
Tak som dnes vyskusal realne vyber z P****Stars cez moneybookers.
Vyberal som viac ako som tam cez moneybookers vlozil, tak sa ma to este opytalo ze akym sposobom chcem poslat tie ostatne money, dal som tiez MB, na vyber bol este sek a neteller (asi neviedia ze to na slovensku akosi nefici).
No a cool je to, ze tie peniaze co som si dal poslat na MB boli na tom MB ucte skor ako som sa tam stacil prihlasit, takze uplne v momente... (to boli tie, ktore som tam vlozil). Druha varka pride neskor, dam potom vediet ze kolko to trva...
Vyberal som viac ako som tam cez moneybookers vlozil, tak sa ma to este opytalo ze akym sposobom chcem poslat tie ostatne money, dal som tiez MB, na vyber bol este sek a neteller (asi neviedia ze to na slovensku akosi nefici).
No a cool je to, ze tie peniaze co som si dal poslat na MB boli na tom MB ucte skor ako som sa tam stacil prihlasit, takze uplne v momente... (to boli tie, ktore som tam vlozil). Druha varka pride neskor, dam potom vediet ze kolko to trva...
- vlade
Počet príspevkov: 34 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.