12345 napísal:Zdravím yegon. Chcel by som ťa poprosiť o vysvetlenie jedného spotu. Ide o video - http://www.pokerportal.info/poker-videa/c ... -10-stolov. V čase 43:55 s handou QQ, kde chytíš na flope set, tak hovoríš, že už máš dostatočnú equity aj proti hotovej flush a potom súperov minraise pushneš. Ako to myslíš?
znamena to ze mam outy na fullhouse a on ma prilis malo penazi oproti tomu co je v pote na to aby pre mna stackoff aj proti flushu bol nevyhodny
samozrejme tym ze je short tak ma mensie naroky na stackoff cize nestojim ani tak casto proti flushu ako keby sme sa stackli za 100BB
12345 napísal:A ešte by ma zaujímalo, že ako hrať draws na mikrolimitoch a hlavne proti rybám? Dávať s nimi 2nd barrel na turne a na akom? Čo som videl videá z nízkych limitov, tak nikde nie sú spoty, kde by niekto mal draws a dával na turne 2nd barrel...
zavisi od pozicii, rangeov a boardu, neda sa to povedat vseobecne
ak ale chces jednoduchu odpoved tak ano - 2nd barel s FD je velmi dobry napad, pretoze tym ze pomerne casto trafis flush aj ked ta callnu tak sa znizuje % foldov ktore potrebujes dostat na turne, tym padom je velmi nepravdepodobne ze 2nd brl s FD by bol stratovy
btw to video uz je urcite hodne pozadu za susacnym stavom pokru sledovat na vlastne riziko, jo a krasny hlasovy prejav som mal