Ako na Holdem Manager 2? (HUD Options)
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: Ako na Holdem Manager 2? (HUD Options)
nevieš náhodou ako je možné že tam nemám ikonku seating preferences ? :/
tiež mi vypisuje : We have detected that you are running P****Stars with a non-English lobby , ale mám to v eng. wtf ?
EDIT: na fulltilte mi ide všetko ok aj cash aj turnaj
na starse mi nejde vobec nič na cashi su staty rozhadzane , na turnaji mi to ani nejde a v heme sa neviem dať za hera lebo tam v tom zozname hračov niesom .... viete mi pomôcť prosiím ?
tiež mi vypisuje : We have detected that you are running P****Stars with a non-English lobby , ale mám to v eng. wtf ?
EDIT: na fulltilte mi ide všetko ok aj cash aj turnaj
na starse mi nejde vobec nič na cashi su staty rozhadzane , na turnaji mi to ani nejde a v heme sa neviem dať za hera lebo tam v tom zozname hračov niesom .... viete mi pomôcť prosiím ?
- nutsfish
- Založený: Nov 2013
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Na P****Stars je jedna vec nastaviť si do angličtiny lobby a druhá nastaviť si do angličtiny hand history. Ako hero sa nemôžeš vybrať jednoducho z toho dôvodu, lebo v databáze vôbec nie si -> keďže je tvoja hand history v inom ako anglickom jazyku, HM jej nerozumie a ruky nenačíta, takže nemôže ani vedieť, že ty si nejaké odohral a tým pádom sa nemôžeš ani vybrať ako hero.
Najpravdepodobnejší zdroj problémov teda bude jazyk hand history, skús na to pozrieť a daj vedieť, či to problémy pomohlo odstrániť, na 99% to bude tým.
Najpravdepodobnejší zdroj problémov teda bude jazyk hand history, skús na to pozrieť a daj vedieť, či to problémy pomohlo odstrániť, na 99% to bude tým.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
ako vieme aj 1% je niekedy dosť stále to nejde
čiže stále na cash stole staty všetkych hračov su uplne rozhadzane a moje tam ani niesu a nemôžem sa označiť za hera pffffff
na fultilte to ide ok. any idea ? :/
čiže stále na cash stole staty všetkych hračov su uplne rozhadzane a moje tam ani niesu a nemôžem sa označiť za hera pffffff
na fultilte to ide ok. any idea ? :/
- nutsfish
HM máš najaktuálnejšiu verziu a legálnu?
Načítava ti ruky do HM správne? Keď hráš pri stole, pozri na obrazovku kde je zobrazený v HM import, či ukazuje načítané ruky a ČI NEUKAZUJE ŽIADNE CHYBY.
Najprv je potrebné si byť úplne istý, že ruky sú v databáze, HUD má zmysel riešiť až potom Viackrát sa mi stalo, keď som kontroloval takýto problém u iných hráčov cez teamviewer, že nakoniec to aj tak bolo v tom jazyku, aj keď si boli istí, že tým to nie je Môžeš sem teda hodiť nejakú hand history, aby sme si mohli byť istí na betón?
Načítava ti ruky do HM správne? Keď hráš pri stole, pozri na obrazovku kde je zobrazený v HM import, či ukazuje načítané ruky a ČI NEUKAZUJE ŽIADNE CHYBY.
Najprv je potrebné si byť úplne istý, že ruky sú v databáze, HUD má zmysel riešiť až potom Viackrát sa mi stalo, keď som kontroloval takýto problém u iných hráčov cez teamviewer, že nakoniec to aj tak bolo v tom jazyku, aj keď si boli istí, že tým to nie je Môžeš sem teda hodiť nejakú hand history, aby sme si mohli byť istí na betón?
-
ruky ukladá ok , mám samozrejme ok verziu kupenu pred 3 dňami a ten jazyk som riešil ako prvé , keďže som čital že je to najčastejšia chyba.
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 2431239
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $2.00
SB: $1.53
Hero (BB): $1.60
CO: $0.97
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with 3 of diamonds 3 of hearts
1 fold, BTN raises to $0.07, SB calls $0.06, Hero calls $0.05
Flop: ($0.21) 9 of hearts T of hearts 9 of diamonds (3 players)
SB checks, Hero checks, BTN bets $0.13, SB calls $0.13, Hero folds
EDIT: nejako sa to rozbehlo ďakujem za ochotu a trpezlivosť
Turn: ($0.47) 8 of hearts (2 players)
SB checks, BTN checks
Poker Stars $0.01/$0.02 No Limit Hold'em - 4 players - View hand 2431239
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
BTN: $2.00
SB: $1.53
Hero (BB): $1.60
CO: $0.97
Pre Flop: ($0.03) Hero is BB with 3 of diamonds 3 of hearts
1 fold, BTN raises to $0.07, SB calls $0.06, Hero calls $0.05
Flop: ($0.21) 9 of hearts T of hearts 9 of diamonds (3 players)
SB checks, Hero checks, BTN bets $0.13, SB calls $0.13, Hero folds
EDIT: nejako sa to rozbehlo ďakujem za ochotu a trpezlivosť
Turn: ($0.47) 8 of hearts (2 players)
SB checks, BTN checks
- nutsfish
Ak chceš, môžem to skúsiť pozrieť cez TeamViewer, lebo si neviem predstaviť kde môže byť inak chyba ak ti ruky načíta bez problémov a nedá sa ti vybrať tvoj hráč ako hero, pretože ak sa nedá vybrať ako hero, znamená to, že ho databáza nepozná, teda že v nej nie sú žiadne ruky od daného hráča
Som teraz na skype a budem ešte nejakú chvíľu (stanley@pokerportal.sk), tak ak sa ti to chce skúsiť, môžeš mi tam poslať prístupové údaje k teamvieweru...
Som teraz na skype a budem ešte nejakú chvíľu (stanley@pokerportal.sk), tak ak sa ti to chce skúsiť, môžeš mi tam poslať prístupové údaje k teamvieweru...
-
editoval som predchadzajuci prispevok len ten edit som nejak skryl do toho postu tak si ho asi prehliadol
už to ide , popravde ani neviem kde bola chyba skusil som asi všetko a rozbehlo sa to označil som sa za hera a no problemo ide ako má , ešte raz ďakujem
už to ide , popravde ani neviem kde bola chyba skusil som asi všetko a rozbehlo sa to označil som sa za hera a no problemo ide ako má , ešte raz ďakujem
- nutsfish
nz, som rád, že už je teda všetko ako má byť Držím palce, nech sú tie čísla zobrazované u hera vo Winrate čo najzelenšie
-
mám ešte jednu mini otázku :
hrajem turnaj mam staty z 50hand a na dve handy mi ukazuje na každeho statyy namiesto 50hand asi tak 5 ale po dvoch handach sa to hodi nas5 , stretol si sa už s niečim takým ?
hrajem turnaj mam staty z 50hand a na dve handy mi ukazuje na každeho statyy namiesto 50hand asi tak 5 ale po dvoch handach sa to hodi nas5 , stretol si sa už s niečim takým ?
- nutsfish
ťažko povedať, čím to môže byť, možno máš zapnuté nejaké filtre, pri ktorých sa zrazu splní nastavená podmienka a začnú ti ruky nejakým spôsobom filtrovať (napr. zmení sa počet hráčov pri stole, alebo pomer stackov k blindom alebo iné)
-
Počet príspevkov: 20 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Videá z hrania pokru
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.