Myslím si, že by som mal aj ja niečo po veľmi dlhej dobe napísať, ako v úvode som spomenul hrám micro limit nl25.
Niečo ešte k minulému roku 2014. Bol som spokojný z výsledkom za posledné dva mesiace. Určite k tomu prispel koniec roka, keď je ľudí (fishes) omnoho viacej na stoloch ako počas leta. Vlastne na micro limitoch je to divočina stále. Koniec roka ma presvedčil o tom, že by som mohol niečo zarobiť pokrom v ďalšom roku, keď pokru povenujem viacej času
Mal som v pláne ako každý obyčajný smrteľník si zobrať úver na bývanie, postaviť dom a robiť ako mukl celý život a platiť 30 rokov úver. Vyskúšam ešte jednu možno, hrať poker znovu a niečo tým zarobiť.
Takže som si dal ciele na začiatku, ktoré by mohli byť dosiahnuteľné a to dva hlavné body ako:
- nazberať 100k vpp stať sa supernova, v RB 5.250,- dol
- v priemere zarobiť mesačne 1.000,- dol to je 12.000,- dol za rok
ľahká matematika spolu to je 17 250,- dol
Chcem hrať pravidelne každý mesiac a obhajovať platinum stars. Mám dosť koníčkov, s ktorými musím skončiť, pracujem, mám rodinu(jedno dieťa a priateľku na materskej).
Začať shotovať nl50, keď si budem istý svojou hrou a bude na to BR. (stále hra nie je dobrá z môjho hľadiska, robím chyby, neučím sa toľko, ako by som mal, to chcem zmeniť ako aj celý prístup k pokru, začať plánovať veci, viac sa učiť, preberať ruky a zameriavať sa viacej do hĺbky na range, viem že to ešte na micro nie je potreba, ale chcem sa pripraviť na vyššie limity a nechcem skončiť ako minulý rok, keď som hral skoro celý rok nl50(wr2bb/100) a skúsil som shot na nl100, ktorý nedopadol dobre.
Ale vlastne asi prečo hrajem poker je aj vec okolia. Práve preto má motivuje Satan, ktorého všetci dobre poznáte z tohto portálu. Satan je hráč, ktorý sa vie motivovať k naozaj extrémnym výkonom a tým strháva aj mňa zo sebou, lebo väčšinou času sa bavíme o pokry.
Ako sa oživilo toto fórum za posledný mesiac, čomu prispel Satan, odvtedy, čo tu kto postne nové si čítal ako každodenné noviny
Na akej ceste som z plneniami cieľov, nevyzerá to dobre, tak sa nemám čím chváliť.
Mazal som databázu a nemám ruky od začiatku roka, takže graf nebude. Vyžiadam si ruky z PS na konci mesiaca a dám to sem.
Tento mesiac bude dôležitý pre mňa a moju kariéru v pokry, ale nechcem predbiehať, pokiaľ nie je vec istá.
Spomeniem v ďalšom príspevku.
Chcem poďakovať matuskovi za videá s pred pár dní, ktoré urobil na twichi pre našu komunitu, vrelo odporúčam pozrieť a naučiť sa nejaké nové vecičky. Bodaj by bolo viacej našich slovensko-českých profíkov, ktorí by urobili podobné video.
Ale to by nebolo keby som sem nedal graf. Hitol som hotrun a som štastný, že sa darilo posledný týždeň.
http://tiltbook.com/sjuzanee/status/131317/media/