Aprílové turnaje na Ladbrokes o €400 len pre PokerPortal hráčov
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Aprílové turnaje na Ladbrokes o €400 len pre PokerPortal hrá
Bohužiaľ sa nám nepodarilo vybaviť prevedenie existujúcich účtov pod PokerPortal, podľa pravidiel Ladbrokes to možné nie je, takže tí, ktorým to minule nešlo si budú musieť založiť nové účty, čo je na Ladbrokes povolené (pozor, v iných herniach to tak byť nemusí a väčšinou ani nie je, preto si inde viac účtov radšej nezakladajte).
Treba však vložiť nejako inak ako ste vložili predtým, lebo jedna platobná metóda môže byť evidovaná iba k jednému účtu. Teda treba použiť inú kartu, alebo napr. paysafecard, alebo Skrill alebo Neteller (ak ste ich nepoužili pri prvom účte).
Ak ste vkladali kartou a máte len jednu, môžete ňou najprv vložiť napr. na Skrill a z neho potom na Ladbrokes. Ak by to niekto potreboval, viac info o Skrille nájdete tu: http://www.pokerportal.info/info/8/moneyb ... ry-z-herni
Samozrejme pri registrácii na Ladbrokes treba ísť cez odkaz na PokerPortali, napr. tu v recenzii Ladbrokes:
http://www.pokerportal.info/poker-herna/2 ... okespoker/
Je nutné, aby sa správne zapísali cookies, podľa ktorých herňa priradí registráciu pod PokerPortal, takže ak máte v prehliadači cookies zakázané, povoľte ich. Prípadne ak používate nejaký adblocker alebo podobné doplnky prehliadača, na chvíľu ich vypnite, problém by možno mohli spôsobovať aj tie.
Treba však vložiť nejako inak ako ste vložili predtým, lebo jedna platobná metóda môže byť evidovaná iba k jednému účtu. Teda treba použiť inú kartu, alebo napr. paysafecard, alebo Skrill alebo Neteller (ak ste ich nepoužili pri prvom účte).
Ak ste vkladali kartou a máte len jednu, môžete ňou najprv vložiť napr. na Skrill a z neho potom na Ladbrokes. Ak by to niekto potreboval, viac info o Skrille nájdete tu: http://www.pokerportal.info/info/8/moneyb ... ry-z-herni
Samozrejme pri registrácii na Ladbrokes treba ísť cez odkaz na PokerPortali, napr. tu v recenzii Ladbrokes:
http://www.pokerportal.info/poker-herna/2 ... okespoker/
Je nutné, aby sa správne zapísali cookies, podľa ktorých herňa priradí registráciu pod PokerPortal, takže ak máte v prehliadači cookies zakázané, povoľte ich. Prípadne ak používate nejaký adblocker alebo podobné doplnky prehliadača, na chvíľu ich vypnite, problém by možno mohli spôsobovať aj tie.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
Zajtrajší turnaj je v lobby nastavený miesto 20:00 na 21:00, budeme sa snažiť s Ladbrokes dohodnúť nastavenie na 20:00 ako by mal byť, ale pre istotu teda treba počítať aj s týmto časom začiatku, ak by sa to nestihlo.
-
Uz to funguje, dnes mi to uz dovolilo sa zaregistrovat do PP200€ turnaja. Asi si to dali v LB do poriadku
- JOSIE888
- Založený: Apr 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
JOSIE888 napísal:Uz to funguje, dnes mi to uz dovolilo sa zaregistrovat do PP200€ turnaja. Asi si to dali v LB do poriadku
Tak to je teda zazrak, riesil som to s manazerom 2 tyzdne hadam (pocitam aj dovolenky kedy sa neozval) a najskor potvrdil ze nie si priradeny pod pokerportal hracov, potom som riesil ci by ta mohol prehodit k nasim hracom aby si mohol ist na turnaj, na to povedal ze sa to neda, pride den turnaja a ide to (to iste som riesil aj s mirolc-ovym kontom, takze mozno to pojde aj jemu )
Kazdopadne som rad ze to ide, aj ked neviem akym zazrakom
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
vlade napísal:JOSIE888 napísal:Uz to funguje, dnes mi to uz dovolilo sa zaregistrovat do PP200€ turnaja. Asi si to dali v LB do poriadku
Tak to je teda zazrak, riesil som to s manazerom 2 tyzdne hadam (pocitam aj dovolenky kedy sa neozval) a najskor potvrdil ze nie si priradeny pod pokerportal hracov, potom som riesil ci by ta mohol prehodit k nasim hracom aby si mohol ist na turnaj, na to povedal ze sa to neda, pride den turnaja a ide to (to iste som riesil aj s mirolc-ovym kontom, takze mozno to pojde aj jemu )
Kazdopadne som rad ze to ide, aj ked neviem akym zazrakom
Fakt neviem ani ja ako sa im to podarilo ale tesim sa, ze to uz ide. A dakujem este raz za pomoc pri vyrieseni tejto situacie s LB supportom.
- JOSIE888
- Založený: Apr 2014
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Som si to dnes odpálil, snáď nabudúce už budem hrať zodpovednejšie, hlavne tá odpálená časť stacku pri tom bluffe na nízkom postupkovom boarde ma stála priveľa žetónov Nabudúce snáď dopadnem lepšie a nebudem toľko pokúšať
-
Zdravim. Planuju sa nejake turnaje na Ladbrokes na jun?
- emo7
- Založený: Okt 2012
- Poďakoval/li: 2 krát/11 krát
Zatiaľ bohužiaľ v pláne nie sú, ak by sa situácia zmenila, určite o tom budeme informovať..
-
Počet príspevkov: 39 • Stránka 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.