h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky

Odoslaťod h4l4 18 Jún 2014 20:33

zdravím páni, pokru sa venujem od roku 2009, dlho som sa motal všemožne po micrách kde som na tom celkom takto
Pa***Poker: AAMoloch
http://officialpokerrankings.com/Pa***Poker/AAMoloch/poker/results/49490A72BEFE4037B6E98CFAC946B847.html?t=2
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/Pa***Poker/players/AAMoloch

P****Stars: h4l4b4l4z
http://officialpokerrankings.com/P****Stars/h4l4b4l4z/poker/results/3F01054AA564467ABE22FBEAED3EC770.html?t=2
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/P****Stars/players/h4l4b4l4z

F****Tilt: h1ghb4l4l4z
http://officialpokerrankings.com/fulltiltpoker/h1ghb4l4l4z/poker/results/D60EBAA4550044A7886B096C0B67F3E7.html?t=2
http://www.sharkscope.com/#Player-Statistics//networks/F****Tilt/players/h1ghb4l4l4z?filter=Entrants:30~*

officialpokerranking.com (MTTs)
sharkscope.com (HU, SNG, MTT)

hrával som aj celkom úspešne live poker v Bratislave, niektorý ma môžte poznať vďaka mojim výstupom koncom roku 2012 v Golden Vegas, kde som sa vôbec netajil tým, že som "najlepší" :)

týmto by som rovno aj požiadal o staking, ideálne by boli low-mid stakes mtts v nejakej menšej herni ;)

gl all :D
Naposledy upravil h4l4 dňa 22 Jún 2014 05:02, celkovo upravené 6 krát.
h4l4

Založený: Feb 2013
Poďakoval/li: 13 krát/2 krát

Re: h4l4b4l4z in da house

Odoslaťod Lucky566 19 Jún 2014 15:07

Imho bez výsledkov ťa nikto nestakne. :)
Lucky566

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 21 krát/5 krát

Odoslaťod nabokow 19 Jún 2014 15:15

nemas vysledky v online. male volume, najnizsie stakes.

mas 1 turnajovu trefu na FTP
na starsoch si breakeven player uz na akej takej vzorke povedzme.

ak by si vedel hrat live, tak mas roll na to, aby si mohol hrat online vyssie stakes a postnut results z trochu hodnovernejsich stakes.
pravda, mozno mas nejake poker skills, vybral si si najvariancnejsiu disciplinu. no mozno si na tom ako na fore uz jeden znamy hrac, co raz trafil na stars velky turnaj a odvtedy len whinuje, ako sa mu nedari, ze variance a tak, a pritom nema pojem o tom, kde je sever.

my fifty cents.

nahraj toho viac a postni results. z trochu vyssich stakes. low stakes / mid stakes by ta stakeol len hlupak. mozno vies hrat live, ale o tom, ze vies hrat online, s tymi shakscope nickmi nepresvedcis.

ak to bola tema vytvorena z recesie (sudim podla povedomosti nicku na fore), mas u mna plusovy bod za pobavenie a za to, ze som si ten nick nevsimol skor.
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod SATAN 19 Jún 2014 16:10

uvod jak sa patri
Obrázok používateľa
SATAN

Založený: Mar 2014
Poďakoval/li: 1 krát/146 krát

Odoslaťod h4l4 19 Jún 2014 17:49

nabokow napísal:nemas vysledky v online. male volume, najnizsie stakes.

mas 1 turnajovu trefu na FTP
na starsoch si breakeven player uz na akej takej vzorke povedzme.

Moje výsledky celkom zrozumitelne vypovedajú o tom, že crushujem micros ;)
Malé volume, lebo chcem byť winning a ne b/e opica ;)
Áno na FTP mám jednu turnajovú trefu, lebo vieš, tak MTTs fungujú, nejakú dobu si b/e (ak nejsi uplny donk) a potom príde trefa.
Na Stars som bol b/e prvých cca 2500 hier, kde som bol niekolko sto dols down na MTTs (8000:1 fieldy ma ku koncovke nejak nikdy nepustili), ale za to som od 2013 celkom crushoval HU, STTs a fieldy do 180 hráčov. Za to som tam posledných cca 500 hier winning takmer nonstop :)
Na Party Pokri mi sadli aj STTs aj MTTs (kde sú/boli fieldy väčšinou do 400 ludí), imo graf je celkom pochopitelný.

Ako je aj na tých grafoch vidno, nebustol som, zo všetkých troch herní som cashoutoval, preto som sa neposunul na vyššie stakes.

Ja viem, že pre ludí bez talentu, ako si ty, je ťažké prekusnúť, že niekto môže byť taký efektívny (aj keď na micros) ale to nemení nič na tom, že tento hate si si mohol ušetriť a mohol si si ísť namiesto toho zacvičiť :D

Ten zvyšný bullshit snáď ani netreba komentovať :D

btw. nabokow & Lucky566; checkol som vaše výsledky a chápem váš hate :lol2:

Za tento príspevok od h4l4 poďakovali :
nabokow
h4l4

Odoslaťod Darkenio 19 Jún 2014 20:13

Ja si myslim,ze svoju frustraciu by si si mal ist ventilovat inde, plne suhlasim s tym co napisal nabokow, ani som sa nepozeral na tvoje vysledky,ale uz z prveho postu si kazdy kompetentny clovek ktory sa trocha zaujima o online poker alebo staking ako taky spravi obrazok, pretoze tebe okrem mnohych inych veci chyba aj tak zakladna vec popisat ako si ten deal aspon predstavujes. cely prvy post je zly ale aspon na zaklade tvojej predstavy by sa mozno dalo s potencionalnym zaujemcom jednat.
Druha vec je ta ze ked budes na kritiku reagovat tak ako si reagoval , budes v pokrovej komunite velmi nestastny pretoze ok porazat mikra je zaciatok, ale nasledne sa tvarit ze si majster sveta je step behind iba pre teba,pre nikoho ineho.
anyway, ak mas tendenciu bavit sa ako clovek a nie si random troll, hod sem riadnu ziadost o staking a mozno sa najde niekto kto by ta chcel nieco naucit a popritom ta staknut , ale na to najskor treba aspon stipku pokory a priznat ze nie si dokonaly.

Za tento príspevok od Darkenio poďakovali :
vlade
Darkenio

Založený: Jún 2014
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod nabokow 19 Jún 2014 21:59

nemam potrebu davat na znamost verejne svoju hodinovku na pokri, ale zijem si spokojne ;)
Obrázok používateľa
nabokow

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 213 krát/105 krát

Odoslaťod h4l4 20 Jún 2014 01:54

Doplnil som linky na officialpokerrankings.com, tak je to už možno trošku zrozumitelnejšie a lahšie dostupné :)

inač diki za K-, len nejak neviem čím som si ich vyslúžil, budem rád ak mi to niekto objasní :)

btw. cítim sa jak Ole Schemion keď začiatkom 2012 žiadal o staking na pokerstrategy na live turnaje a bol odmietnutý s tým, že potrebuje 300 komentárov na fóre či čo :D :D to je lol
h4l4

Odoslaťod sudden 20 Jún 2014 04:15

Ber to ako pozitivum, ked budes hrat superhighrollery tak budes mat cool story o tom ako ta nechceli stakenut na pp.sc. Uz len runovat ako Ole aby si sa tam dostal ;)
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod h4l4 20 Jún 2014 05:20

sudden napísal:Ber to ako pozitivum, ked budes hrat superhighrollery tak budes mat cool story o tom ako ta nechceli stakenut na pp.sc. Uz len runovat ako Ole aby si sa tam dostal ;)

už tak runujem posledných pár rokov :D stačí si porovnať naše grafy :D (len na trochu nižších stakes)
podotýkam že Wizo bol b/e cca 15K turnajov niekedy "in-the-middle", takže tie moje počiatočné swingy na stars by som ako problem nevidel :P
h4l4

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!