h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky
Re: h4l4b4l4z in da house
no vidím že na to pôjdem asi inak a inde
btw. kojak pamätám sa na teba z live turnajov vo vegas už od cca 2009 a keď sa ma TY snažíš hodnotiť, tak to je už asi moc
Ludia ktorý hrávajú live v BA, tak budú poznať meno Miloš Žilinský a neviem či si o mne niekto myslí, že som fish na hotrune
prajem vám to čo si zaslúžite
btw. kojak pamätám sa na teba z live turnajov vo vegas už od cca 2009 a keď sa ma TY snažíš hodnotiť, tak to je už asi moc
Ludia ktorý hrávajú live v BA, tak budú poznať meno Miloš Žilinský a neviem či si o mne niekto myslí, že som fish na hotrune
prajem vám to čo si zaslúžite
- h4l4
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
urcite si ma nepamatas pretoze som v zivote na live do vegas nechodil ked som v BA tak maximalne zajdem do alizee na CG takze si sa zas a znova doplietol sam
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Písal si, že si na konci roka crushoval hu. Ja si s tebou zahrám hocijaký hu sng formát up to 30$ a ak ma na rozumnej vzorke porazíš, tak ti vybavím staking u mtt rega.
- Lucky566
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 21 krát/5 krát
Lucky566 napísal:Písal si, že si na konci roka crushoval hu. Ja si s tebou zahrám hocijaký hu sng formát up to 30$ a ak ma na rozumnej vzorke porazíš, tak ti vybavím staking u mtt rega.
tak tomuto sa ozaj hovori hu4rollz ale paci sa mi napad
- Darkenio
- Založený: Jún 2014
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
no vidím, že tu to máte prehliadku zakomplexovaných loosing trollenkov, ktorý nevedia prekusnúť, že nebeatujú poker, tak si chodia honiť ego na tom, že mi budú robiť nervy online
1. ak mi chcete robiť nervy, tak sa pred vami čoskoro velmi rád zjavím live a som VELMI ZVEDAVÝ, či mi niekto z vás niečo povie
2. ak sa niekomu z vás zdá, že má výsledky na to aby ma poučoval, prosím link
[ten magorkou vystup som už komentoval, hodnotil vec bez toho aby sa nad tým hlbšie zamyslel (čo by sa NL 500 regovy stávať nemalo :-p )]
3. kojak, v 2009-2010 som s tebou sedel určite za stolom a je úplne jednoznačné, že ty svoje love z pokru mať nebudeš a na tvoj koment ku K- "je to k.k.t" sa ťa prídem spýtať osobne
4. lucky - heads upy crushujem od začiatku 2013; ty napriek tomu si neschopná poEJbaná ryba, ktorá má viac ako -40% ROI, tak sa zobuď, lebo hrať HU so mnou, tak by si mal ešte mesiac nočné mory.. a na tvojich vymyslených MTT regov možem tiež ejbať.. som rád páni, že mám aspoň dôvod rozdať nejaké facky, keď si pôjdem zahrať live
1. ak mi chcete robiť nervy, tak sa pred vami čoskoro velmi rád zjavím live a som VELMI ZVEDAVÝ, či mi niekto z vás niečo povie
2. ak sa niekomu z vás zdá, že má výsledky na to aby ma poučoval, prosím link
[ten magorkou vystup som už komentoval, hodnotil vec bez toho aby sa nad tým hlbšie zamyslel (čo by sa NL 500 regovy stávať nemalo :-p )]
3. kojak, v 2009-2010 som s tebou sedel určite za stolom a je úplne jednoznačné, že ty svoje love z pokru mať nebudeš a na tvoj koment ku K- "je to k.k.t" sa ťa prídem spýtať osobne
4. lucky - heads upy crushujem od začiatku 2013; ty napriek tomu si neschopná poEJbaná ryba, ktorá má viac ako -40% ROI, tak sa zobuď, lebo hrať HU so mnou, tak by si mal ešte mesiac nočné mory.. a na tvojich vymyslených MTT regov možem tiež ejbať.. som rád páni, že mám aspoň dôvod rozdať nejaké facky, keď si pôjdem zahrať live
- h4l4
1. 1000 hu sng hyper turbo
2. 30$ stakes
3. 500$ for winner
4. P****Stars.com
5. 2tables
2. 30$ stakes
3. 500$ for winner
4. P****Stars.com
5. 2tables
- Lucky566
ale prestaň tu už blúzniť ty šašo
ani jeden na to nemáme roll tak nechápem k čomu sa snažíš dopracovať
jak deculo na pieskovisku "moj tato má väčšie auto" a pri tom sa vozí v mhd
ani jeden na to nemáme roll tak nechápem k čomu sa snažíš dopracovať
jak deculo na pieskovisku "moj tato má väčšie auto" a pri tom sa vozí v mhd
- h4l4
Ked si si taky isty a uhadnes moje meno dam ti 1 milion eur kamarat v zivote som vo vegas nesedel a ano uhadol si nemam ich z pokru ja si totizto mozem dovolit minat tie zarobene miliardy v pokri
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Ja sa na nič nehrám, ty tu tvrdíš, že crushuješ hu. A o mne tu tvrdíš, že mám -40% roi.
V poriadku, ale vyzývam ťa na hu4rollz. Zvoľ si požiadavky. (na hu sng trvám) Stále platí, že ti zoženiem staking u mtt rega.
V poriadku, ale vyzývam ťa na hu4rollz. Zvoľ si požiadavky. (na hu sng trvám) Stále platí, že ti zoženiem staking u mtt rega.
- Lucky566
kojak neni starý teepeček s okuliarmi ? z toho sa nevykecáš
lucky> kukni si svoje výsledky na sharkscope ty tupec
ja nie že tvrdím, ale je to velmi lahko dohladatelné na pokerprolabs.com
h4l4b4l4z:
HU 2013: A*****
HU 2014: K*
STT 2013: A*****
STT 2014: A*****
..a ja ťa vyzývam na hu4zuby
1. nemáš na to roll
2. aj keby ťa niekto stakol, tak by si proti mne po pár hrách nebol ochotný pokračovať
3. ešte jeden priEJbaný koment a fuckt začnem zisťovať ako sa k tebe dostanem
lucky> kukni si svoje výsledky na sharkscope ty tupec
ja nie že tvrdím, ale je to velmi lahko dohladatelné na pokerprolabs.com
h4l4b4l4z:
HU 2013: A*****
HU 2014: K*
STT 2013: A*****
STT 2014: A*****
..a ja ťa vyzývam na hu4zuby
1. nemáš na to roll
2. aj keby ťa niekto stakol, tak by si proti mne po pár hrách nebol ochotný pokračovať
3. ešte jeden priEJbaný koment a fuckt začnem zisťovať ako sa k tebe dostanem
- h4l4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 36 hostí.