Lucky566 napísal:Totálne brain dead, netuším skadiaľ máš, aké mám výsledky, keďže nepoznáš môj sn na stars. Dostal si len strach, že ťa niekto vyzval. Skonči túto frašku, tu (a pochybujem, že niekde inde) staking nedostaneš.
SNP 19 Humenne ocakavam ta
Zajacekk napísal:Sa čudujem admini, že to tu ešte nemažete, však ja už teraz ruším všetky plánované turnaje, len aby som ho nestretol niekde na live... Ešte mi hlavu odkopne šampión K1.
Moloch, tebe poviem iba jedno.
Prišiel si sem pýtať peniaze na to, aby si mohol hrať vyššie stakes. Pozri sa za 5 rokov, koľko si toho nahral.. Serem na to, ]nechcem sa hádať, chcem ťa iba pochopiť, že čo ti beží hlavou, lebo ja ťa proste nechápem.. Ja na mobile čo si pinkám raz za mesiac, keď som v krčme napitý, tak mám viac odohraného jak ty. Samozrejme, ja som v mínuse, ty v pluse, ale ideš sa tu oháňať vážne tým, že si dobrý hráč? Že si za 5 rokov v pluse pár desiatok dolárov na vzorke pár desiatok turnajov? Hráš 10centové turnaje a ešte ani tie nevieš porážať natoľko, aby si nemusel pýtať staking na vyššie limity. Tu sa obúvaš do magorka a satana, hráčov, ktorí to čo si ty odohral za 5 rokov, odohrajú skôr ako dožerem pizzu... Dám ti jednu dobrú radu – choď do roboty, z každej výplaty si odlož nejaké € a keď budeš mať našetrené, potom hraj vyššie stakes. Myslím, že ti nič iné ani neostane, lebo po tomto tvojom výstupe aka „ja som majster sveta a vy ste tupé ovce“ ti tu nikto nedá ani dolár. Ešte aj ten Lucky ti tu dával serióznu možnosť ukázať, čo je v tebe, mohol si z toho získať a ešte aj jeho odmietaš a vyhováraš sa, tak ja už fakt nechápem a skús mi to vysvetliť...
A nezabudni mi tu vypisovať, že čo sa ja vyjadrujem, keď som od teba 50x horší hráč, jebem ti na to, ja som najhorší na svete, ale vždy sa viem k ľuďom správať, kdežto ty si po playerovi druhý človek, čo ma vytočil iba tým, že som čítal jeho príspevky.... A keď mi chceš dať na papuľu, napíš PM, niekedy keď pôjdem do BA alebo Viedne na turnaj, tak mi ukážeš to tvoje K1 umenie.... Serus.
PS: Molochovi iba hanbu robíš
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.