h4l4b4l4z in da house AKA Moloch vs srnečky
Re: h4l4b4l4z in da house
nie moj pekny urcite to nie som ja poker hram od kedy som tu regnuty co je rok 2011 takze musim ta sklamat
- 77kojak77
- Založený: Aug 2011
- Poďakoval/li: 8 krát/5 krát
Totálne brain dead, netuším skadiaľ máš, aké mám výsledky, keďže nepoznáš môj sn na stars. Dostal si len strach, že ťa niekto vyzval. Skonči túto frašku, tu (a pochybujem, že niekde inde) staking nedostaneš.
- Lucky566
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 21 krát/5 krát
Lucky566 napísal:Totálne brain dead, netuším skadiaľ máš, aké mám výsledky, keďže nepoznáš môj sn na stars. Dostal si len strach, že ťa niekto vyzval. Skonči túto frašku, tu (a pochybujem, že niekde inde) staking nedostaneš.
Lucky566 ? to si fuckt taký blbý alebo to len tak dobre hráš ?
Ok, môžme si dať dvojfázový HU, najprv HU SNG a potom K1
A ďakujem, že ty, samotný pán Internetu si rozhodol o mojom osude
- h4l4
- Založený: Feb 2013
- Poďakoval/li: 13 krát/2 krát
H4l4 poslal som ti ss ak teda vies co to je
- 77kojak77
SNP 19 Humenne ocakavam ta
fejkovú adresu ? väčšiu riť si si už vymyslieť nevedel ?
inač aby sme si rozumeli; ak by som sa pred tebou niekedy zjavil a pozrel sa ti do očí, tak ver tomu, že by ťa smiech okamžite prešiel
a ak by to chcel zas nejaký trotel spochybňovať, tak vám pripomínam, že som zverejnil svoje meno a nie som nejaký anonym
- h4l4
je to adresa kde mam nahlaseny trvaly pobyt éd februara tohto roku takze ta tam ocakavam kludne mi do ss napis cislo zavolam ti ked tam budem alebo daj miesto a cas streneme sa fesak
- 77kojak77
Sa čudujem admini, že to tu ešte nemažete, však ja už teraz ruším všetky plánované turnaje, len aby som ho nestretol niekde na live... Ešte mi hlavu odkopne šampión K1.
Moloch, tebe poviem iba jedno.
Prišiel si sem pýtať peniaze na to, aby si mohol hrať vyššie stakes. Pozri sa za 5 rokov, koľko si toho nahral.. Serem na to, nechcem sa hádať, chcem ťa iba pochopiť, že čo ti beží hlavou, lebo ja ťa proste nechápem.. Ja na mobile čo si pinkám raz za mesiac, keď som v krčme napitý, tak mám viac odohraného jak ty. Samozrejme, ja som v mínuse, ty v pluse, ale ideš sa tu oháňať vážne tým, že si dobrý hráč? Že si za 5 rokov v pluse pár desiatok dolárov na vzorke pár desiatok turnajov? Hráš 10centové turnaje a ešte ani tie nevieš porážať natoľko, aby si nemusel pýtať staking na vyššie limity. Tu sa obúvaš do magorka a satana, hráčov, ktorí to čo si ty odohral za 5 rokov, odohrajú skôr ako dožerem pizzu... Dám ti jednu dobrú radu – choď do roboty, z každej výplaty si odlož nejaké € a keď budeš mať našetrené, potom hraj vyššie stakes. Myslím, že ti nič iné ani neostane, lebo po tomto tvojom výstupe aka „ja som majster sveta a vy ste tupé ovce“ ti tu nikto nedá ani dolár. Ešte aj ten Lucky ti tu dával serióznu možnosť ukázať, čo je v tebe, mohol si z toho získať a ešte aj jeho odmietaš a vyhováraš sa, tak ja už fakt nechápem a skús mi to vysvetliť...
A nezabudni mi tu vypisovať, že čo sa ja vyjadrujem, keď som od teba 50x horší hráč, jebem ti na to, ja som najhorší na svete, ale vždy sa viem k ľuďom správať, kdežto ty si po playerovi druhý človek, čo ma vytočil iba tým, že som čítal jeho príspevky.... A keď mi chceš dať na papuľu, napíš PM, niekedy keď pôjdem do BA alebo Viedne na turnaj, tak mi ukážeš to tvoje K1 umenie.... Serus.
PS: Molochovi iba hanbu robíš
Prišiel si sem pýtať peniaze na to, aby si mohol hrať vyššie stakes. Pozri sa za 5 rokov, koľko si toho nahral.. Serem na to, nechcem sa hádať, chcem ťa iba pochopiť, že čo ti beží hlavou, lebo ja ťa proste nechápem.. Ja na mobile čo si pinkám raz za mesiac, keď som v krčme napitý, tak mám viac odohraného jak ty. Samozrejme, ja som v mínuse, ty v pluse, ale ideš sa tu oháňať vážne tým, že si dobrý hráč? Že si za 5 rokov v pluse pár desiatok dolárov na vzorke pár desiatok turnajov? Hráš 10centové turnaje a ešte ani tie nevieš porážať natoľko, aby si nemusel pýtať staking na vyššie limity. Tu sa obúvaš do magorka a satana, hráčov, ktorí to čo si ty odohral za 5 rokov, odohrajú skôr ako dožerem pizzu... Dám ti jednu dobrú radu – choď do roboty, z každej výplaty si odlož nejaké € a keď budeš mať našetrené, potom hraj vyššie stakes. Myslím, že ti nič iné ani neostane, lebo po tomto tvojom výstupe aka „ja som majster sveta a vy ste tupé ovce“ ti tu nikto nedá ani dolár. Ešte aj ten Lucky ti tu dával serióznu možnosť ukázať, čo je v tebe, mohol si z toho získať a ešte aj jeho odmietaš a vyhováraš sa, tak ja už fakt nechápem a skús mi to vysvetliť...
A nezabudni mi tu vypisovať, že čo sa ja vyjadrujem, keď som od teba 50x horší hráč, jebem ti na to, ja som najhorší na svete, ale vždy sa viem k ľuďom správať, kdežto ty si po playerovi druhý človek, čo ma vytočil iba tým, že som čítal jeho príspevky.... A keď mi chceš dať na papuľu, napíš PM, niekedy keď pôjdem do BA alebo Viedne na turnaj, tak mi ukážeš to tvoje K1 umenie.... Serus.
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
uz som ta chcel staknut , ale potom som si vsimol aky si agresivny a ked vyhras a budem chcet svoje % tak mi spravis namiesto toho kungfu otocky - tak to radsej neham tak.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Zajacekk napísal:Sa čudujem admini, že to tu ešte nemažete, však ja už teraz ruším všetky plánované turnaje, len aby som ho nestretol niekde na live... Ešte mi hlavu odkopne šampión K1.
Prišiel si sem pýtať peniaze na to, aby si mohol hrať vyššie stakes. Pozri sa za 5 rokov, koľko si toho nahral.. Serem na to, ]nechcem sa hádať, chcem ťa iba pochopiť, že čo ti beží hlavou, lebo ja ťa proste nechápem.. Ja na mobile čo si pinkám raz za mesiac, keď som v krčme napitý, tak mám viac odohraného jak ty. Samozrejme, ja som v mínuse, ty v pluse, ale ideš sa tu oháňať vážne tým, že si dobrý hráč? Že si za 5 rokov v pluse pár desiatok dolárov na vzorke pár desiatok turnajov? Hráš 10centové turnaje a ešte ani tie nevieš porážať natoľko, aby si nemusel pýtať staking na vyššie limity. Tu sa obúvaš do magorka a satana, hráčov, ktorí to čo si ty odohral za 5 rokov, odohrajú skôr ako dožerem pizzu... Dám ti jednu dobrú radu – choď do roboty, z každej výplaty si odlož nejaké € a keď budeš mať našetrené, potom hraj vyššie stakes. Myslím, že ti nič iné ani neostane, lebo po tomto tvojom výstupe aka „ja som majster sveta a vy ste tupé ovce“ ti tu nikto nedá ani dolár. Ešte aj ten Lucky ti tu dával serióznu možnosť ukázať, čo je v tebe, mohol si z toho získať a ešte aj jeho odmietaš a vyhováraš sa, tak ja už fakt nechápem a skús mi to vysvetliť...
Moj avg bi je ako som to už všetko 100krát písal cca 1e, na hrách na ktoré som sa chcel nechať stakenúť som mal na cca 700 turnajoch ROI 47-49%, *a teraz pozor* čo je pri avg fielde cca 180man DOSTATOČNE VYPOVEDAJÚCE O TOM, ŽE SOM TAM LONGTERM WINNER, keďže prvé miesto je okolo 49bi ja viem že to ste doteraz očividne nechápali
Celkovo som, live aj online za cca 5700 hier v pluse niečo okolo 2,5K.
Do magorka som sa neobúval, ten podla mňa len missreadol celú situáciu.
Satan je najväčší looser akého som mal česť na nete vzhliadnuť.. byť down 7-11K na cash game (no variance) vypovedá jasne o tom, že je to neschopný človek bez talentu
No vidíš a podla mňa je PlayerSVK úplný pán
btw. ako som to tak pozeral, tak KAŽDÝ, kto tu mal haterské komenty je zakomplexovaný busto moron, tak neviem na čo mi vôbec vy píšete o stakingu
Keby mi to napísal yegon, o ktorom sa aspoň vie, že má na to financie, ale random typs bez koruny mi tu idú "zamietať staking"
myslím si že týmto komentom som to celé pekne zhrnul, lebo šak kto je pán, ja som pán a už to nemusím viac komentovať.. ak sa nájde niekto komu prídu moje výsledky presvedčivé, tak súkromná správa
ad Moloch; ktorého si tým myslel ? skús sa na nich obrátiť; prostredníctvom kolektívneho vedomia to nebude žiadny problém
a buschle zabil
Naposledy upravil h4l4 dňa 21 Jún 2014 04:04, celkovo upravené 1 krát.
- h4l4
h4l4 je vestec ty vies kolko ma lucky penazi co ked je to Andrej Babiš schovany za tym nickom?
- 77kojak77
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 28 hostí.