Brejciho blog
Re: OMG Brejciho Blog
Kazdy kto prave preziva downswing, nech si pusti majstrovstva sveta vo futbale ako Brazilia doma prehrava 5:0 po pol hodine a hned sa budete citit lepsie
-
Brejcinho - Príspevky: 704
- Založený: Jún 2013
- Poďakoval/li: 66 krát/41 krát
Robim si dnes nejake analyzy hry z minuleho mesiaca a toto je graf z 3betnutych potov :
Da sa z toho nieco odvodit o mojej hre v 3b potoch ?
Toto je graf z pre flop raisnutych potov a otazka je rovnaka :
Za odpovede vopred dik &
Spoiler:
Da sa z toho nieco odvodit o mojej hre v 3b potoch ?
Toto je graf z pre flop raisnutych potov a otazka je rovnaka :
Spoiler:
Za odpovede vopred dik &
-
z oboch grafov mi vychadza ze:
1) je lepsie raisovat ako callovat
2) celkom to porazas
1) je lepsie raisovat ako callovat
2) celkom to porazas
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
na tom grafe to ani nieje vidno, ale je tam aj minus 30 buy inovy downswing
A nieco ohladom show down a non show down kriviek ?
A nieco ohladom show down a non show down kriviek ?
-
Dnes som sa konecne dokopal ku dlhsim sessions, tento mesiac zatial 8k hands, co nieje podla planu, ale aspon ze vysledky su dobre
4 handy som vybral, ku ktorym mam nejake dotazy
#1 Viem ze som to zahral proste zle Ako to zahrat spravne ? typek na CO 29/18/4,3
#2 villain otvaral z UTG 24% a staty mal 20/15...zaujimavy sizing na turne ale neviem z toho nic vyvodit...river fold ?
#3 PF iba call, lebo som chcel do hry aj BTN fish a chcel som troska zakryt silu svojej ruky, lebo keby som to 4betol, tak by som uz moc akcie nedostal od slabych hands si myslim...Chybu som spravil na flope ze som iba callol si myslim...neviem no, co si myslite o turne a villainovej range ? Za 100 hands mal 23/16/9,4...
#4 na BB bol celkom LAG-ish typek 38/22 ale ziadne post flop stats som na neho nemal...River call ? Pripadne turn raise ? Nechcel som velky pot na river, preto som iba callol
Za reakcie vopred dakujem a v blizkej dobe tu pribudne aj video z live session
4 handy som vybral, ku ktorym mam nejake dotazy
#1 Viem ze som to zahral proste zle Ako to zahrat spravne ? typek na CO 29/18/4,3
Spoiler:
#2 villain otvaral z UTG 24% a staty mal 20/15...zaujimavy sizing na turne ale neviem z toho nic vyvodit...river fold ?
Spoiler:
#3 PF iba call, lebo som chcel do hry aj BTN fish a chcel som troska zakryt silu svojej ruky, lebo keby som to 4betol, tak by som uz moc akcie nedostal od slabych hands si myslim...Chybu som spravil na flope ze som iba callol si myslim...neviem no, co si myslite o turne a villainovej range ? Za 100 hands mal 23/16/9,4...
Spoiler:
#4 na BB bol celkom LAG-ish typek 38/22 ale ziadne post flop stats som na neho nemal...River call ? Pripadne turn raise ? Nechcel som velky pot na river, preto som iba callol
Spoiler:
Za reakcie vopred dakujem a v blizkej dobe tu pribudne aj video z live session
-
prvé a tretiu by som callol a poslednú foldol
pri druhej neviem prečo donkbetuješ, tam by som hral XC
Pri tretej ruke - ak si callol preflop, nemá zmysel raisovať takýto suchý board za teba
pri druhej neviem prečo donkbetuješ, tam by som hral XC
Pri tretej ruke - ak si callol preflop, nemá zmysel raisovať takýto suchý board za teba
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Zeltzn napísal:....
#2 donkujem, lebo nechcem aby sa precheckoval flop a na turn by prisla nejaka karta J+...
ale nabuduce zahram tak ako vravis x/c , chapem vyhody takejto hry...
#3 no tu ma znepokojil ten shove na turne, vacsinou sa tu nestretavam s over shove bluffom ale viac je to for value...porazam
dost vela jeho value hands aby to bol dobry call ??
-
v 2. ruke ide o to, že EP môže mať stále lepšie ruky ako ty, taktiež BB.
Rule of thumb na flope : Mám 3 streets of value? Ak nie, check, ak áno, bet Ale samozrejme neplatí to všade, vo veľa spotoch musíš betovať na flope pre protekciu apod.
3. ty máš hlavne takú silnú ruku, ktorú normálne 4betuješ pre value preflop. To znamená, že s touto konkrétnou handou by som to neriešil a proste by som to callol
Rule of thumb na flope : Mám 3 streets of value? Ak nie, check, ak áno, bet Ale samozrejme neplatí to všade, vo veľa spotoch musíš betovať na flope pre protekciu apod.
3. ty máš hlavne takú silnú ruku, ktorú normálne 4betuješ pre value preflop. To znamená, že s touto konkrétnou handou by som to neriešil a proste by som to callol
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
este ad.grafy: co sa tyka kriviek - neni som expert, ale cervena ti ide brutalne hore. ak su to bluffy tak good. ale je mozne podla ze aj prilis silne valuebetujes !? t.j. vyfoldujes supera aj ked to mas, co zrejme nechces.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
haman napísal:...
ale to je filter ze 3bet handy, alebo pfr handy....normalne mi ide v grafe cervena rovno okolo nuly a modra hore, ved ukazem ked budem postovat graf za tento mesiac..
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.